Ocağınıza Düştüm 😋

Aleyküm selam
Oh maşallah canım erkenden bitirmişsin ellerine sağlık
Bende fırına tavuklu patates sürücem bugün dünden de mercimek çorbası vardı Allah berekt versiinn
Herkesin ellerine sağlık

Eline sağlık canım. Bende sabahtan tavuk suyuna çorba yaptım. İspanagi ıslattım markete çıktık yufka aldık geldik kızımla. Az da parkta oyalandik. ıspanaklı ve pırasalı börek yapacağım pirasayida dün havuçla soteledim.. sadece börekleri sarmak kaldı

Ben nohut ıslamıştım etli nohut yaparım.Yanına değişmez olan pirinç pilavı salata ve turşu ahh kaşke benim eşim de kabak yese.bayılırım kabağa afiyet olsun

Bende biraz önce bitirdim işlerimi. Çok yoruldum belim ağrıdı. Bu yorgunluğunu üzerine pazara ve kırtasiye ye bide markete gitmem lazım. Çocuklar da birazdan acıkırlar.
Uyumak istiyorum

Selam canım ellerine sağlık olsun ben çorba köfte pattes kızartacam

Arpa sehriye pilavi en sevdgmmdir feslegen

Benim dunden yemeklerim var hatta firin makarna okdr guzel olmustu ki sicagyla fazla yedik tatli yiyemedik desem yeridir bugune karnibahar firin makarna ve biskuvi pastasi var . Coleslaw salata varya int.te meshur kapuska icin aldgm lahana fazla gelmsti ayrdim biraz ondan yapacagm ama ben makarna yemeyecegm bugun o yuzden o salataya tavuk haslayip ekleyecegim insallah .
Herkese kolay gelsn

Afiyet olsun kuzum bende kiyma çıkarttım buzluktan köfte yapcam yanına yaparım başka şeyler daha

Ooo kolay gelsin canım. Maşallah sana

Aleyküm selam
Oh maşallah canım erkenden bitirmişsin ellerine sağlık
Bende fırına tavuklu patates sürücem bugün dünden de mercimek çorbası vardı Allah berekt versiinn
Herkesin ellerine sağlık
Amin canım senin de ellerine sağlık

Ben nohut ıslamıştım etli nohut yaparım.Yanına değişmez olan pirinç pilavı salata ve turşu ahh kaşke benim eşim de kabak yese.bayılırım kabağa afiyet olsun
Çok şükür eşim pek yemek seçmez. Bir de eşim yemek seçerse çocuklar da seçer. O yüzden de seçemiyor

Bende biraz önce bitirdim işlerimi. Çok yoruldum belim ağrıdı. Bu yorgunluğunu üzerine pazara ve kırtasiye ye bide markete gitmem lazım. Çocuklar da birazdan acıkırlar.
Uyumak istiyorum
Allah yardımcın olsun canım, çocuklar zaten hep aç ama yemek yemiyorlar
Ters orantı

Ben de çok seviyorum

Ellerine sağlık canım da ilk defa duydum o salatayı

Allah yardımcın olsun canım, çocuklar zaten hep aç ama yemek yemiyorlar
Ters orantı
Ay evet.öğlen dünden kalanlar vardı yedik.Akşama da sordum ne yersiniz ne yapim .onu yapim bunu yapim.nazlandılar .bende zaten yorgunum.yaptım bi salćalı makrna büyük borcamda salata.dedim afiyet olsun

Selamm herkese ben bugün hazır manti (dünden az bişey kalmıştı ) ile ezogelin corba, köfte kızarttım. Alakasız oldu ama köfteyi kızım istedi corbayıda dibine tutturmuşm yaa neyse ki yediler zorlada olsa

Olsun ben de mercimekli çorbaları dibine tutturuyorum bazen. Hemen tenceresini değişince sorun olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…