- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.408
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.601
Aleyküm selamSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Evin işlerini bitirdim. Mutfağı toplarken zeytin yağlı kabak yemeği koydum ocağa. O pişti. Yemeğe yakın da arpa şehriye pilavı yaparım. Salata yoğurt, Allah bereket versin
Yemekler düşsün ocağa haydi kızlar
@Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
@hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
Blue_Peri
@Astoria
@Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
@Elhan
@Sumeyye07
@sekersizcikolata
@morkagit
@Brokilo
@Truman Show
@Yesilb4h4r
Eline sağlık canım. Bende sabahtan tavuk suyuna çorba yaptım. İspanagi ıslattım markete çıktık yufka aldık geldik kızımla. Az da parkta oyalandik. ıspanaklı ve pırasalı börek yapacağım pirasayida dün havuçla soteledim.. sadece börekleri sarmak kaldıSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Evin işlerini bitirdim. Mutfağı toplarken zeytin yağlı kabak yemeği koydum ocağa. O pişti. Yemeğe yakın da arpa şehriye pilavı yaparım. Salata yoğurt, Allah bereket versin
@Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
@hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
Blue_Peri
@Astoria
@Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
@Elhan
@Sumeyye07
@sekersizcikolata
@morkagit
@Brokilo
@Truman Show
@Yesilb4h4r
Ben nohut ıslamıştım etli nohut yaparım.Yanına değişmez olan pirinç pilavı salata ve turşuSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Evin işlerini bitirdim. Mutfağı toplarken zeytin yağlı kabak yemeği koydum ocağa. O pişti. Yemeğe yakın da arpa şehriye pilavı yaparım. Salata yoğurt, Allah bereket versin
@Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
@hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
Blue_Peri
@Astoria
@Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
@Elhan
@Sumeyye07
@sekersizcikolata
@morkagit
@Brokilo
@Truman Show
@Yesilb4h4r
Bende biraz önce bitirdim işlerimi. Çok yoruldum belim ağrıdı. Bu yorgunluğunu üzerine pazara ve kırtasiye ye bide markete gitmem lazım. Çocuklar da birazdan acıkırlar.Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Evin işlerini bitirdim. Mutfağı toplarken zeytin yağlı kabak yemeği koydum ocağa. O pişti. Yemeğe yakın da arpa şehriye pilavı yaparım. Salata yoğurt, Allah bereket versin
@Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
@hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
Blue_Peri
@Astoria
@Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
@Elhan
@Sumeyye07
@sekersizcikolata
@morkagit
@Brokilo
@Truman Show
@Yesilb4h4r
Selam canım ellerine sağlık olsun ben çorba köfte pattes kızartacamSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Evin işlerini bitirdim. Mutfağı toplarken zeytin yağlı kabak yemeği koydum ocağa. O pişti. Yemeğe yakın da arpa şehriye pilavı yaparım. Salata yoğurt, Allah bereket versin
@Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
@hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
Blue_Peri
@Astoria
@Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
@Elhan
@Sumeyye07
@sekersizcikolata
@morkagit
@Brokilo
@Truman Show
@Yesilb4h4r
Afiyet olsun kuzumSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Evin işlerini bitirdim. Mutfağı toplarken zeytin yağlı kabak yemeği koydum ocağa. O pişti. Yemeğe yakın da arpa şehriye pilavı yaparım. Salata yoğurt, Allah bereket versin
@Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
@hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
Blue_Peri
@Astoria
@Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
@Elhan
@Sumeyye07
@sekersizcikolata
@morkagit
@Brokilo
@Truman Show
@Yesilb4h4r
Ooo kolay gelsin canım. Maşallah sanaEline sağlık canım. Bende sabahtan tavuk suyuna çorba yaptım. İspanagi ıslattım markete çıktık yufka aldık geldik kızımla. Az da parkta oyalandik. ıspanaklı ve pırasalı börek yapacağım pirasayida dün havuçla soteledim.. sadece börekleri sarmak kaldı
Amin canım senin de ellerine sağlıkAleyküm selam
Oh maşallah canım erkenden bitirmişsin ellerine sağlık
Bende fırına tavuklu patates sürücem bugün dünden de mercimek çorbası vardı Allah berekt versiinn
Herkesin ellerine sağlık
Çok şükür eşim pek yemek seçmez. Bir de eşim yemek seçerse çocuklar da seçer. O yüzden de seçemiyorBen nohut ıslamıştım etli nohut yaparım.Yanına değişmez olan pirinç pilavı salata ve turşuahh kaşke benim eşim de kabak yese.bayılırım kabağa afiyet olsun
Allah yardımcın olsun canım, çocuklar zaten hep aç ama yemek yemiyorlarBende biraz önce bitirdim işlerimi. Çok yoruldum belim ağrıdı. Bu yorgunluğunu üzerine pazara ve kırtasiye ye bide markete gitmem lazım. Çocuklar da birazdan acıkırlar.
Uyumak istiyorum
Ellerine sağlık canım.Selam canım ellerine sağlık olsun ben çorba köfte pattes kızartacam
Ben de çok seviyorumArpa sehriye pilavi en sevdgmmdir feslegen
Benim dunden yemeklerim var hatta firin makarna okdr guzel olmustu ki sicagyla fazla yedik tatli yiyemedik desem yeridir bugune karnibahar firin makarna ve biskuvi pastasi var . Coleslaw salata varya int.te meshurkapuska icin aldgm lahana fazla gelmsti ayrdim biraz ondan yapacagm ama ben makarna yemeyecegm bugun o yuzden o salataya tavuk haslayip ekleyecegim insallah .
Herkese kolay gelsn
Köfte pattisAfiyet olsun kuzumbende kiyma çıkarttım buzluktan köfte yapcam yanına yaparım başka şeyler daha
Patates yapmadım busefer yanına makarnam vardı kuzu pişim vardıKöfte pattis
Ay evet.öğlen dünden kalanlar vardı yedik.Akşama da sordum ne yersiniz ne yapim .onu yapim bunu yapim.nazlandılar .bende zaten yorgunum.yaptım bi salćalı makrna büyük borcamda salata.dedim afiyet olsunAllah yardımcın olsun canım, çocuklar zaten hep aç ama yemek yemiyorlar
Ters orantı
Dayanamadın hamur yapıverdin değil miPatates yapmadım busefer yanına makarnam vardı kuzu pişim vardı
Olsun ben de mercimekli çorbaları dibine tutturuyorum bazen. Hemen tenceresini değişince sorun olmuyor.Selamm herkese ben bugün hazır manti (dünden az bişey kalmıştı ) ile ezogelin corba, köfte kızarttım. Alakasız oldu ama köfteyi kızım istedicorbayıda dibine tutturmuşm yaa neyse ki yediler zorlada olsa
Napiyimmm giiiizDayanamadın hamur yapıverdin değil mi