- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.667
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.621
Selam kızlar bem bugun Adana kebap yapmayı düşünüyorum tarifi güzel lezzetli olan yada bilen varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tenceresiz kaldim anne biliyordur benceSelam kızlar bem bugun Adana kebap yapmayı düşünüyorum tarifi güzel lezzetli olan yada bilen varmı
Ben kebap yapmayı düşünüyorum artık bakıcazSelamun aleyküm günaydın kızlar. Nasılsınız bugün. Ben işlerimi bitirdim. Yemeğim de hazır. Kuru fasulye ve bulgur pilavı. Allah bereket versin. Sizlere de kolay gelsin.
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Yarı yarıya tutturduk menüyü canım. Etli kuru fasülye ve pirinç pilavı var bizde de..Selamun aleyküm günaydın kızlar. Nasılsınız bugün. Ben işlerimi bitirdim. Yemeğim de hazır. Kuru fasulye ve bulgur pilavı. Allah bereket versin. Sizlere de kolay gelsin.
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Selamlar :)Selamun aleyküm günaydın kızlar. Nasılsınız bugün. Ben işlerimi bitirdim. Yemeğim de hazır. Kuru fasulye ve bulgur pilavı. Allah bereket versin. Sizlere de kolay gelsin.
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Sanki bi yandan bizde tutturdukYarı yarıya tutturduk menüyü canım. Etli kuru fasülye ve pirinç pilavı var bizde de..
Tutturmusuz canım bizde kolay gelsin ben bitirdim mutfak işini sütlü kahvemi de içtim. Dinleniyorum şimdiSanki bi yandan bizde tutturduk
Bizde de et sote zeytinyagli taze fasulye ve pirinc pilavi olacak insallah
Temizlik yaptim markete cikip geldim smdi dus alip kahvemi iceyim sonra mutfaga girisecegm
Benim dünden nohutum ve pilavım kaldı yanına kendim için brokoli salatası yapacağımSelamun aleyküm günaydın kızlar. Nasılsınız bugün. Ben işlerimi bitirdim. Yemeğim de hazır. Kuru fasulye ve bulgur pilavı. Allah bereket versin. Sizlere de kolay gelsin.
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Canım maşallah işlerini erkenden bitirip yemeklerini de yapıyorsun. şu sıralar daha pratiksin sankiSelamun aleyküm günaydın kızlar. Nasılsınız bugün. Ben işlerimi bitirdim. Yemeğim de hazır. Kuru fasulye ve bulgur pilavı. Allah bereket versin. Sizlere de kolay gelsin.
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Neyin var tatlımSelamlar dünden ezogelin corbası var.tavuk patates yapabilirim bide. Belki yapmayadabilirim corba baya doyurucu olmuş ve bayada cok bitse iyi olacak yarın içmezler. Pek moralim de yok oturmak istiyorum sadece
Ellerine sağlık canım. Bugün değişiklik olsun dedim, ondan bulgur yaptımYarı yarıya tutturduk menüyü canım. Etli kuru fasülye ve pirinç pilavı var bizde de..
İyi eğlenceler sanaSelamlar :)
Bugün kayınvalideme gideceğim o yüzden menüm yok :)
Afiyetler olsun herkeslere :)
Kolay gelsin canım.Sanki bi yandan bizde tutturduk
Bizde de et sote zeytinyagli taze fasulye ve pirinc pilavi olacak insallah
Temizlik yaptim markete cikip geldim smdi dus alip kahvemi iceyim sonra mutfaga girisecegm
Afiyet olsun canımBenim dünden nohutum ve pilavım kaldı yanına kendim için brokoli salatası yapacağım
Çocuklar çok erken kalkıyor, kahvaltıyı erken edince öğlene acıkıyorlar. Biraz mecburiyettenCanım maşallah işlerini erkenden bitirip yemeklerini de yapıyorsun. şu sıralar daha pratiksin sanki
sabah çocuklara krep yaptim
öğlen sigara böreği kızarttım buzluktan
Ispanak yemeği yaptım eşimle bana .çocuklar yemiyo. Onlara ne yapsam onu düşünüyorum
Selamun aleyküm günaydın kızlar. Nasılsınız bugün. Ben işlerimi bitirdim. Yemeğim de hazır. Kuru fasulye ve bulgur pilavı. Allah bereket versin. Sizlere de kolay gelsin.
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl