- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.561
Ellerine sağlık canım. Tatil diye döktürmüşsünKolay gelsin canım.
Dünkü nohut bitmedi yanına az pirinç pilavı yaptım. Fırında soslu karnabahar yapıyorum. Az da şehriye çorbası var..
Karnabahar bozulacak diye yaptım valla geçen haftadan kaldı. Onu da benimkiler yemiyor onlara ayrı yemek yapmak zorunda kaldım.Ellerine sağlık canım. Tatil diye döktürmüşsün
Bi diyet var idi o nerelerde kizAnnemdeyim mangal var
Öyle olur canim .bazen bende işten değil çocukların cenesinden yorulur um. Neyseki yemeğin basit.valla bende hazır manti alıyorum .kolay oluyor.Selamünaleyküm kızlar. Nasılsınız? Kahvaltıdan sonra temizliğe giriştim. Mutfak kaldı sadece. Çocuklar bu tip zamanlarda iyice huysuz olurlar ya temizlikten değil de kızımın huysuzluğundan yoruldum. Neyse yemekte de hazır mantı var. Allah bereket versin. Siz neler yaptınız? Yemekte ne var ?
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
@Ayiyogi
@-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
Astoria
@Night owl
Gonulmeyvesi
@Alyaliya
@Elhan
Carinanebulasi
@sekersizcikolata
@morkagit
@Brokilo
Truman Show
@Yesilb4h4r
Ahaahha diyetteyimmm amaBi diyet var idi o nerelerde kiz
Saka afiyet olsunn ah anam gelse hic dusunmeden yicem yaptklarni insallah bende
Afiyet olsun yarasın kuzumaÖyle olur canim .bazen bende işten değil çocukların cenesinden yorulur um. Neyseki yemeğin basit.valla bende hazır manti alıyorum .kolay oluyor.
Kahvaltı hazırlarken etli kuru fasülye yi yapıverdimgece fasulyeyi ıslamıstım.akşamda pilav yapıcam yanına.
Kızım yemeğin puanını verdi.anne 20 üzerinden 20 diyo
Ellerine sağlık canım.Mutlu haftasonlari canlar
Kiymali kapuska ve pirinc pilavi
Yanina nugget kizartacagim salata yapacagim
Tatli da firin sutlac yaptim aksam o var
Afiyet olsun canımHerkese selam
Beşamel soslu ıspanaklı mantarlı tavuk yaptım. Tek başına gayet doyurucu olur aslında ama ben çorbasız sofraya oturamadığım için yanına mercimek çorbası yaptım.
O çeneyi hiç sorma, benimkileri geçemezler emin olÖyle olur canim .bazen bende işten değil çocukların cenesinden yorulur um. Neyseki yemeğin basit.valla bende hazır manti alıyorum .kolay oluyor.
Kahvaltı hazırlarken etli kuru fasülye yi yapıverdimgece fasulyeyi ıslamıstım.akşamda pilav yapıcam yanına.
Kızım yemeğin puanını verdi.anne 20 üzerinden 20 diyo
Sağol teyzesiAfiyet olsun yarasın kuzuma
Valla benim kızı geçermi bilmiyom ama asla susmaz.kimse yoksa bile hep kendi kendine konuşur. Hiç bulamasın ağzından ses çıkarır ama asla susmazO çeneyi hiç sorma, benimkileri geçemezler emin ol
Ellerine sağlık canım. Bu hafta ben de bakliyat yapayım, iyi aklıma getirdin
Bizim çocuklar hep çeneciValla benim kızı geçermi bilmiyom ama asla susmaz.kimse yoksa bile hep kendi kendine konuşur. Hiç bulamasın ağzından ses çıkarır ama asla susmaz
Gecen sene anasınıfı hocası yemek yerken bile susmuyo demisti
Aleyküm selam canım ellerine sağlıkSelamun aleyküm kızlar. İyi akşamlar. Telefonu elime alamadım bugün.
Menüde sebzeli yoğurt çorbası ve biber dolması yaptım. Kızım karnesini aldığı için de kek yaptım. Yemeğimizi yedik şimdi çayımızı içiyoruz. Siz de yemişsinizdir.
Gezdiğiniz sizin olsun yediğinizi içtiğinizi anlatın hele
Tam tersi olması lazımdı ama neyse
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
@Ayiyogi
@-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
Astoria
@Night owl
Gonulmeyvesi
@Alyaliya
@Elhan
Carinanebulasi
@sekersizcikolata
@morkagit
@Brokilo
Truman Show
@Yesilb4h4r
Selamünaleyküm kızlar. Nasılsınız? Kahvaltıdan sonra temizliğe giriştim. Mutfak kaldı sadece. Çocuklar bu tip zamanlarda iyice huysuz olurlar ya temizlikten değil de kızımın huysuzluğundan yoruldum. Neyse yemekte de hazır mantı var. Allah bereket versin. Siz neler yaptınız? Yemekte ne var ?
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
@Ayiyogi
@-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
Astoria
@Night owl
Gonulmeyvesi
@Alyaliya
@Elhan
Carinanebulasi
@sekersizcikolata
@morkagit
@Brokilo
Truman Show
@Yesilb4h4r
As canım girebildim bu saatte yemekte çorba ve sebzeli somon vardıSelamünaleyküm kızlar. Nasılsınız? Kahvaltıdan sonra temizliğe giriştim. Mutfak kaldı sadece. Çocuklar bu tip zamanlarda iyice huysuz olurlar ya temizlikten değil de kızımın huysuzluğundan yoruldum. Neyse yemekte de hazır mantı var. Allah bereket versin. Siz neler yaptınız? Yemekte ne var ?
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
@Ayiyogi
@-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
Astoria
@Night owl