Ocağınıza Düştüm 😋

Selam kızlar.oğlum uyuyordu bi anda uyandı heer gece olduğu gibi.sanki öğlen uykusu uyur gibi uyanıyor...
Bende tam dalacaktım gözlerimi zor açıyorum
Fırında tavuk yapmıştım çarşamba perşembe onu yedik .
Bugunde balık yapicam kızım istiyordu

Selam kizlar feslegen gene uyuyor galba

Ben tum isleri dun yaptgm icin bugun rahattim oglen kizimla ciktik dolastk biraz gelince cay demledim o olana kadr da kiymali kapuska yemegi yaptim bu sene ilk mis gbi de oldu oturup yemedim ama pismismi diye baktim yanina da aksam pirinc pilavi yapmstm o var ben yemem de . Sutlac yapacagim sutcuden sut aldm kiizm kac gndur istiyor yapaym insallah benden boyle herkese kolay gelsn afyet olsn

Aynı saatlerde uyanmışız. Benim kızım da uyumadı.

Ellerine sağlık canım.

Yok kız uyumuyordum, çocuklarla pazara çıktım. Onlar da biraz hava alsın dedim. Senin gibi pazarı eve taşıdık
Ellerine sağlık canım.

Selamun aleyküm kızlar. İyi akşamlar. Telefonu elime alamadım bugün.
Menüde sebzeli yoğurt çorbası ve biber dolması yaptım. Kızım karnesini aldığı için de kek yaptım. Yemeğimizi yedik şimdi çayımızı içiyoruz. Siz de yemişsinizdir.
Gezdiğiniz sizin olsun yediğinizi içtiğinizi anlatın hele
Tam tersi olması lazımdı ama neyse

Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r

Çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm.
Sağol canım daha iyiyim şimdi şükür
Haftasonuna girmeden pazar alışverişleri yapiliyor. Bizde de eşim gitti. Toplamış gelmiş bulduklarindan
Yemek olarak dünden kalan bulgur pilavınin yanına nohut yemeği yaptım bende.
Süt aldık onu da yoğurt yapacağım. Benim kızın itirazsız yediği nadir yiyeceklerden olduğu için eksik olmuyor hiç.

Köfte
Salata
Ayran. Bizde böyleydi bugün

Yok kız uyumuyordum, çocuklarla pazara çıktım. Onlar da biraz hava alsın dedim. Senin gibi pazarı eve taşıdık
Ellerine sağlık canım.
Bu hafta da oyle yaptm az az herseyden aldm cok guzel oluyor 2 gunde 1 yeni yemek psiiriyorum ne yapacagin da belli ayri bi huzur gule gule yiyin insallah

Karneniz hayırlı olsun canıım :)

Biz bugün pizza söyledik dışardan önden çorba yapmıştım onu yedik bu kadar :)

Selamünaleyküm kızlar. Nasılsınız? Kahvaltıdan sonra temizliğe giriştim. Mutfak kaldı sadece. Çocuklar bu tip zamanlarda iyice huysuz olurlar ya temizlikten değil de kızımın huysuzluğundan yoruldum. Neyse yemekte de hazır mantı var. Allah bereket versin. Siz neler yaptınız? Yemekte ne var ?
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r

Selam canım hoşgeldinn :)
Bende akşama hazır tavuk döner yapıcam evde çünkü bugün yarın aöf sınavlarım var suandada ders çalışmaya çalışıyorum

Kolay gelsin canım.
Dünkü nohut bitmedi yanına az pirinç pilavı yaptım. Fırında soslu karnabahar yapıyorum. Az da şehriye çorbası var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…