-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.521
Aaa neden orda uyuyor acaba.. Benimki hiç örtmüyor da 1 haftadır uyku tulumu giydiriyorum gece çok soğuk. Üşütmüstür o da ıhlamur içerse balla verebilirsin canım yumuşatır boğazını..C vitamini verdim. Üstüne başına daha da dikkat ettim. Bugün biraz daha iyi elhamdülillah. Gece çok açıyor üstünü. Bir de nedense parkede uyuyor
Bu arada ellerine sağlık canım.
Bu aralar gözümü uykudan açamıyorum. İşlerimi bile akşam yemeğinden sonra yapıyorum. Niye öyle ben de bilmiyorum.Bu saatte tabi biter kiz tam aklmdan gectin bildirimin geldi
Tarhana corbam vardi yanina firinda palamut yaptimnpatates soganla cok guzel oldu esimin balikla arasi cok yok pirinc pilavi yaptim ve gobek salata. Pilavi iyiki yapmsm azicik yedi baliktan esim. Bizde durumlar boyle
Bilmiyorum canım. Benim kiz kardeşim de parkede uyurdu. Uyku tulumu en güzeli. Onu da giymek istemiyor cimcime. Salep, ıhlamur ballı süt yapıyorum işte. İnşallah düzelir.Aaa neden orda uyuyor acaba.. Benimki hiç örtmüyor da 1 haftadır uyku tulumu giydiriyorum gece çok soğuk. Üşütmüstür o da ıhlamur içerse balla verebilirsin canım yumuşatır boğazını..
Ellerine sağlık canımIyi
Iyi akşamlar. Kabak kavurdum bende
Sert yerde yatmayı mi seviyor acaba..Bilmiyorum canım. Benim kiz kardeşim de parkede uyurdu. Uyku tulumu en güzeli. Onu da giymek istemiyor cimcime. Salep, ıhlamur ballı süt yapıyorum işte. İnşallah düzelir.
Sen nasılsın canım. Durumun nasıl?
Hava sogukmu orada burda 3 gun cok fena soguktu hicbir is yapasim olmuyordu bugun hem ilikti hemde sabah kalkar kalkmaz ise baslayacagm diye niyetlenmistim birsuru is gordum cok sukur . Yapinca daha iyi hissettimde bazen yapmaya kalkismak bile zul oluyor uyusukluk oluyor gecer insallahBu aralar gözümü uykudan açamıyorum. İşlerimi bile akşam yemeğinden sonra yapıyorum. Niye öyle ben de bilmiyorum.
Senin de ellerine sağlık canım.
Neyin vardı? HayırdırSert yerde yatmayı mi seviyor acaba..
Geçen sene benimki de ağlayarak kaçıyordu bu sefer giydi bakalım sıkılmazsa.. inşallah düzelir canım merak etme..
Bende biraz rahatsizlandim ama geçti gibi artık..
İnşallah canım. Vitamin değerlerim çok düşmüş. Doktor ilaç da verdi ama hemen etki etmiyor demek kiHava sogukmu orada burda 3 gun cok fena soguktu hicbir is yapasim olmuyordu bugun hem ilikti hemde sabah kalkar kalkmaz ise baslayacagm diye niyetlenmistim birsuru is gordum cok sukur . Yapinca daha iyi hissettimde bazen yapmaya kalkismak bile zul oluyor uyusukluk oluyor gecer insallah
Tabi cnm hemen etki etmwz dha yenu gittin doktora benimde gitmem gerek aylar oldu tiroit ilacimida ayni kullanip duruyorum unutkanlgmda baya artti b12 genelde cok dusuk olur ama gidemiyorum bakalim smdilik annemler bi gelsin de kizimi ojlarla birakip giderm diye dusunuyorumİnşallah canım. Vitamin değerlerim çok düşmüş. Doktor ilaç da verdi ama hemen etki etmiyor demek ki
Bence de git canım. Unutkanlığa folik asit eksikliği sebep oluyormuş.Tabi cnm hemen etki etmwz dha yenu gittin doktora benimde gitmem gerek aylar oldu tiroit ilacimida ayni kullanip duruyorum unutkanlgmda baya artti b12 genelde cok dusuk olur ama gidemiyorum bakalim smdilik annemler bi gelsin de kizimi ojlarla birakip giderm diye dusunuyorum
Biraz kanamam oldu canım. Korktuk ama şükür şimdi bir sıkıntı yok..Neyin vardı? Hayırdır
Benim zaten 6 ayda en olmadi yilda 1 gitmem gerekuyor zaten kizimla gitmek istemedgm icin erteliyorumBence de git canım. Unutkanlığa folik asit eksikliği sebep oluyormuş.
Cok gecms olsn canim smdi iyi olmana sevndmBiraz kanamam oldu canım. Korktuk ama şükür şimdi bir sıkıntı yok..
ay gerçektenA aaaa şimdi gördüm bizde mücver ve mantı yedik. Denk gelmesi çok zor yemekleri denk getirmişiz :)
Ay güldürdün beniKızlar acayip pişti olmuşsunuz. Acayip pişti ne demekse
Teşekkür ederim canımCok gecms olsn canim smdi iyi olmana sevndm
Biraz kanamam oldu canım. Korktuk ama şükür şimdi bir sıkıntı yok..
İşte ondan sürekli uykun geliyor.ama ilaçlarla toparlar sin. Bol meyve ye.bendede bi enerji var hiç sorma.ama sadece temizlik yapmaya başka bişeye degilİnşallah canım. Vitamin değerlerim çok düşmüş. Doktor ilaç da verdi ama hemen etki etmiyor demek ki
Sağol canım . Dinlenmeye çalışıyorum bol bol..Geçmiş olsun canim.dikkat et kendine
Selamun aleyküm iyi akşamlar kızlar. Nasılsınız? Öğleden sonra uyumuşum, uyandıktan sonra da yemek faslına geçtim hemen. Fırında tavuk patates yaptım. Dünden de pancar çorbası kalmıştı. Onları yedik elhamdülillah
Siz neler yaptınız?
@Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
@hasbeenandgone
@Ayiyogi
@-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria