- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.461
Alışıyorsun canım ya.bugün mesela oğlum mercimekli köfte sevmiyor diye köfte yaparken hemen makarna salatası yapıverdim. İyi de oldu yemekler arttı yarın temizlik var öğlen acıktılarmı yerlerAy Allah yardmcniz olsn ben sizi bile okuyunca sinirleniyorum birde basimda olsa heralde cinnet geciririmcok sukur esim yemek secmez
Yarin insallah bende temizlik yapacgm sana da kolay gelsinAlışıyorsun canım ya.bugün mesela oğlum mercimekli köfte sevmiyor diye köfte yaparken hemen makarna salatası yapıverdim. İyi de oldu yemekler arttı yarın temizlik var öğlen acıktılarmı yerler
Sanada kolay gelsin canimYarin insallah bende temizlik yapacgm sana da kolay gelsin
Amin canım. SağolSelamun aleyküm kızlar. Günaydın ❤❤❤
Erkenden yazayım dedim. Sonra kalıyor. Dünden karnabahar yemeği kaldı. Çocuklar makarna istedi. Çok şükür bugün de yemeğim belli oldu. Allah bereket versin. Sizlere de kolaylık versin, ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
@ETH
Truman Show
@Yesilb4h4r
Selamlar benim menümde tavuklu patates yemeği ve yoğurtlu karnabahar varSelamun aleyküm kızlar. Günaydın ❤❤❤
Erkenden yazayım dedim. Sonra kalıyor. Dünden karnabahar yemeği kaldı. Çocuklar makarna istedi. Çok şükür bugün de yemeğim belli oldu. Allah bereket versin. Sizlere de kolaylık versin, ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
@ETH
Truman Show
@Yesilb4h4r
Ben çok az yağla yada yagsiz tavada kızartıyorum genelde canımYani kizartma ama genede faydalidir ya kabak patates sogan maydanoz ne bileyim
Yayla çorbası ve kabak mücver var bizdeSelamun aleyküm kızlar. Günaydın ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
@ETH
Truman Show
@Yesilb4h4r
Afiyet olsn canimBen çok az yağla yada yagsiz tavada kızartıyorum genelde canım
Yayla çorbası ve kabak mücver var bizde
Benim de dünden karnabahar ım var yanına fırında patates köfte yapıcam.Selamun aleyküm kızlar. Günaydın ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
@ETH
Truman Show
@Yesilb4h4r
Günaydın feslegenim.Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Telefonu elime almışken hemen yazayımBugün etli taze fasulye ve bulgur pilavi yapmayı düşünüyorum. Allah bereket versin
Size de kolay gelsin. Öpüyorum hepinizi ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Günaydın bende yeşil mercimek yemeği. Patlıcan kızartması ve biber dolması yapıcamSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Telefonu elime almışken hemen yazayımBugün etli taze fasulye ve bulgur pilavi yapmayı düşünüyorum. Allah bereket versin
Size de kolay gelsin. Öpüyorum hepinizi ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria