- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.481
Bén bugün tercihimi kuru dolmadan yana kullanıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Telefonu elime almışken hemen yazayım Bugün etli taze fasulye ve bulgur pilavi yapmayı düşünüyorum. Allah bereket versin
Size de kolay gelsin. Öpüyorum hepinizi ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Merhabalarr,Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Telefonu elime almışken hemen yazayım Bugün etli taze fasulye ve bulgur pilavi yapmayı düşünüyorum. Allah bereket versin
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Allah affetsin ikisi ile de aram yokMerhabalarr,
Bugün dünden kalan yemekleri bitireceğiz, yarında anneme gideceğim o yüzden yemek derdim yok çok şükür
Karnabahar'a bayılıyorum , siz de öyle misiniz? Yada şöyle sorayımm :
Karnabahar mı Brokoli mi ? (nickimin esin kaynağı)
Yaaaa ama kış sebzesi canım bunlar dışında ne alıp ne yemeği yapalım bilemiyorum çoğu zamanAllah affetsin ikisi ile de aram yok
Bayağı yoğunsun son zamanlarda .yazıp kaćiveriyorsunSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Telefonu elime almışken hemen yazayım Bugün etli taze fasulye ve bulgur pilavi yapmayı düşünüyorum. Allah bereket versin
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Karnabahar in kızartması ni çok severim. Ama benden başka kimse yemediği için alıp ta yapmıyorum. Brokoliyide haşlarım ekşiler yemeğin yanında yerim.yada salata nin içine çiğ doģrarimMerhabalarr,
Bugün dünden kalan yemekleri bitireceğiz, yarında anneme gideceğim o yüzden yemek derdim yok çok şükür
Karnabahar'a bayılıyorum , siz de öyle misiniz? Yada şöyle sorayımm :
Karnabahar mı Brokoli mi ? (nickimin esin kaynağı)
Haklısın canım. Hastane işleri git, gel, büyük kızımın ödevi küçük kızımın ilgi istemesi. Bir de vitamin değerlerim çok düşükmüş. Sürekli uyuma isteği var. Ufacık bir iş gözümde o kadar büyüyor kiBayağı yoğunsun son zamanlarda .yazıp kaćiveriyorsun
Menümde makarna ve kısır vardı.eşimde baklava almış .herkese iyi aksamlar
Ay dikkat et canım. Bol meyve ye.Haklısın canım. Hastane işleri git, gel, büyük kızımın ödevi küçük kızımın ilgi istemesi. Bir de vitamin değerlerim çok düşükmüş. Sürekli uyuma isteği var. Ufacık bir iş gözümde o kadar büyüyor ki
Psikolojik olarak yorulduk. Kaygılarımız arttı. Stresimiz arttı. Rabbim bu günleri aratmasınAy dikkat et canım. Bol meyve ye.
Biz anneler bu sene her zamankinden daha çok yorulduk.bugün öğretmenimiz de dedi en çok annelere teşekür ediyorum.bu sene çok yoruldular dedi.
Psikolojik olarak yorulduk. Kaygılarımız arttı. Stresimiz arttı. Rabbim bu günleri aratmasın
As fesleğenim pek aktif olamıcam dedim ne sen ne negoo listeden silmemişsiniz sevindim vallaSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Telefonu elime almışken hemen yazayım Bugün etli taze fasulye ve bulgur pilavi yapmayı düşünüyorum. Allah bereket versin
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Tatlım olur mu öyle şeyAs fesleğenim pek aktif olamıcam dedim ne sen ne negoo listeden silmemişsiniz sevindim valla
Menü mercimek çorba ve lahana sarmaydı. Yanına Hayatımda ilk defa sumak denedim çiğ soğanı doğrayıp ekledim ama tadı damak zevkimize uymadı sumağın
Ellerine sağlık canımSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Küçük kızım gece uyumadı. Canlı dersten sonra uyuduk biraz. Yemeğimiz de dünden kalan bulgur pilavı var. Yanına da pancar çorbası yaptım. Allah bereket versin. Siz neler yaptınız? ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl