- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.441
Sabah kahvaltıya kızlara patates kızartması ve sos yaptımSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Bugün yemekte tarhana çorbası, kıymalı karnabahar yemeği ve erişte var. Karnabaharla aramız iyi değildir, eşim ve çocuklar için yaptım
Allah affetsin.
Çayın yanına da kedi dili pasta yaptım
Siz neler yaptınız?
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
@ETH
Truman Show
@Yesilb4h4r
Geçen hafta kırmızı biber ve yağla karıştırıp fırına attık karnabaharı. Muhteşem ötesi oldu. Eşim bugün yine almış akşama fırında karnabahar yanında sarmısaklı yoğurt ve yeşil salata var.Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Bugün yemekte tarhana çorbası, kıymalı karnabahar yemeği ve erişte var. Karnabaharla aramız iyi değildir, eşim ve çocuklar için yaptım
Allah affetsin.
Siz neler yaptınız?
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
@ETH
Truman Show
@Yesilb4h4r
Bulgur pilavı cacık ve etli sebze yemeği yaptım ben de bugün.Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Bugün yemekte tarhana çorbası, kıymalı karnabahar yemeği ve erişte var. Karnabaharla aramız iyi değildir, eşim ve çocuklar için yaptım
Allah affetsin.
Siz neler yaptınız?
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
@ETH
Truman Show
@Yesilb4h4r
Kızımın isteği üzerine mercimekli köfte yaptım. Makarna salatası yaptım. (Bezelye li havuclu)bide yeşil salata ayran yaptım. Bizde de böyleydi bugünSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Bugün yemekte tarhana çorbası, kıymalı karnabahar yemeği ve erişte var. Karnabaharla aramız iyi değildir, eşim ve çocuklar için yaptım
Allah affetsin.
Siz neler yaptınız?
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
@ETH
Truman Show
@Yesilb4h4r
Canım ben mücveri çok severim benden başka kimse yemez.peki mücveri hiç fırında yaptinmi.kendim için yapmak istiyorum ama kızartma olmasın istiyorum.lezzetli olurmu acabaAa suan yazilan menuleri gorunce fikrimi degistirdim 2 kabagim var maydanozumda var mucver yapacagim bende . Dunku makarna yensin hem boylesi daha iyi olacak
Tarhana corba ispanak yogurr mucver salcali makarna oldu menum
Arkadasim yapmisti hic begenmedim canim ben hep kizartarak yapiyorum senin cocuklarda mi sebze sevmiyor kardesnin gbi canim ya ben kizima oyle boyle alistiriyorum az da olsa dun jspanak bugun 1.5 mucver yedirebildim sukur.Canım ben mücveri çok severim benden başka kimse yemez.peki mücveri hiç fırında yaptinmi.kendim için yapmak istiyorum ama kızartma olmasın istiyorum.lezzetli olurmu acaba
Benimkiler biraz biraz yiyorlar .ama hepsini değil. Mesela bezelye yi çok seviyor lar ama ıspanağı sevmiyorlar.Arkadasim yapmisti hic begenmedim canim ben hep kizartarak yapiyorum senin cocuklarda mi sebze sevmiyor kardesnin gbi canim ya ben kizima oyle boyle alistiriyorum az da olsa dun jspanak bugun 1.5 mucver yedirebildim sukur.
Sanırım sana ilham oldum ama ben yapamadım mücveriAa suan yazilan menuleri gorunce fikrimi degistirdim 2 kabagim var maydanozumda var mucver yapacagim bende . Dunku makarna yensin hem boylesi daha iyi olacak
Tarhana corba ispanak yogurr mucver salcali makarna oldu menum
Benim ablam yapıyor ama ben onunki gibi hiç tutturamadim içi pişmedi bir türlü canım. Fırından çıkartıp tekrar kızartmak zorunda kaldım. O yüzden şimdi yağsız tavada yapıyorum hafif olsun istediğimde.Canım ben mücveri çok severim benden başka kimse yemez.peki mücveri hiç fırında yaptinmi.kendim için yapmak istiyorum ama kızartma olmasın istiyorum.lezzetli olurmu acaba
2 kabak 1 patates 1 sogandan yaptim ben 1 tabakta komsuma cikardim . Tam denk geldi bitirdik kalinca da iyi olmuyor 1 kabaktan yapacaksin artik sende mecburen cnm esinde mi yemiyor ya kotu oluyor tek kisilikte bisey yapasi gelmiyor insaninBenimkiler biraz biraz yiyorlar .ama hepsini değil. Mesela bezelye yi çok seviyor lar ama ıspanağı sevmiyorlar.
Oğlum küçükken hiç yemek secmezdi ama büyüdükçe deģişiyorlar malesef
O zaman fırında yapmayayım .mücver de fazla çıkıyor işte yek kişi yiyince
Hahaa aynen canim senin yazdgni okuyunca ilham aldim hemde iyi oldu o makarnayi yedi esimle kizim o degerlenms oldu hemde maydanozum vardi 3 gunluk filan onun hepsni dogradim o degerlenms oldu hemde sevdgm bi cesit yapmis oldum 10 numara 5 yildiz tsk ler tsk lerSanırım sana ilham oldum ama ben yapamadım mücverieşim dünden kalanları yiyelim diyince sadece erişte yaptım bugün. Yarına inşallah
Benim ablam yapıyor ama ben onunki gibi hiç tutturamadim içi pişmedi bir türlü canım. Fırından çıkartıp tekrar kızartmak zorunda kaldım. O yüzden şimdi yağsız tavada yapıyorum hafif olsun istediğimde.
Sevindim canımHahaa aynen canim senin yazdgni okuyunca ilham aldim hemde iyi oldu o makarnayi yedi esimle kizim o degerlenms oldu hemde maydanozum vardi 3 gunluk filan onun hepsni dogradim o degerlenms oldu hemde sevdgm bi cesit yapmis oldum 10 numara 5 yildiz tsk ler tsk ler
Sana da yarin afiyet olur insallah
Aynen eşim kabağı aģzına sürmez.az yaparim artan kabağı da kabak çitmesi yaparım çocuklara.2 kabak 1 patates 1 sogandan yaptim ben 1 tabakta komsuma cikardim . Tam denk geldi bitirdik kalinca da iyi olmuyor 1 kabaktan yapacaksin artik sende mecburen cnm esinde mi yemiyor ya kotu oluyor tek kisilikte bisey yapasi gelmiyor insanin
Yani kizartma ama genede faydalidir ya kabak patates sogan maydanoz ne bileyimSevindim canım
Benimkilerde sevmez aslında Eşim mecburiyetten yer kiza da epeydir denemedim belki bu sefer yer diye uğraşacağim. Ama ben severim hemde patatesle karışık halini. Bende öyle yapayım
Ay Allah yardmcniz olsn ben sizi bile okuyunca sinirleniyorum birde basimda olsa heralde cinnet geciririmAynen eşim kabağı aģzına sürmez.az yaparim artan kabağı da kabak çitmesi yaparım çocuklara.
Bide bizde söyle bi sorun var.eşimin sevdiğini çocuklar sevmiyo.çocukların sevdiğini eşim sevmiyor.nasil becerdik bu işi anlayamadım