- 22 Aralık 2013
- 1.879
- 3.844
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.421
Çok yeme ama
Yok kız 1dilm yicem.tahilli ekmegim öğlen bitti.yarın gidip fazla alıp buzluga atacamÇok yeme ama
BencedeYok kız 1dilm yicem.tahilli ekmegim öğlen bitti.yarın gidip fazla alıp buzluga atacam
Çocuklardan fırsat bulup da telefona bakamadım canım. Kusura bakmayın
Aynı şeyi yapmışızSelamun aleyküm kızlar. Akşam oldu daha yeni yazıyorum.
Çocuklar biraz yordular beni, telefona bakamadım.O1deren87 den aldığım fikirle fırında balık vardı yemekte. Rabbim hepimizin sofrasına bereket versin. Allah'a emanet olun
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Iyi aksamlar canim dunden yikayip dogradigm ispanagi simdi kolaycacik pisirdim yanina makarna ve koz patlican biber salatasi yaptim birazdan yeriz insallahSelamun aleyküm kızlar. Akşam oldu daha yeni yazıyorum.
Çocuklar biraz yordular beni, telefona bakamadım.O1deren87 den aldığım fikirle fırında balık vardı yemekte. Rabbim hepimizin sofrasına bereket versin. Allah'a emanet olun
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Yerlesebildin mi canım..Selamun aleyküm kızlar. Akşam oldu daha yeni yazıyorum.
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
AminnnnYerlesebildin mi canım..
Bizde de çok güzel kar var arabalar görünmüyor o derece tuttu.. balkondan bakabildik sadece sitelerin bahçeleri çocuk doldu. Rabbim bolca versin hayırlısıyla susuz kalmayalim inşallah
Yok canım ne kusuru.çocuklar hep öyle hiç rahat birakmazlar anneleriÇocuklardan fırsat bulup da telefona bakamadım canım. Kusura bakmayın
Çocuklar düzenlerini arıyor illaki..Aminnnn
Yerleştim çok şükür de çocukların dengesi bozuldu.
Tüh ya sabah çıkarsınız inşallah
Bugün bizde de karnabahar vardı. Pişti oldukGünaydın herkese biraz geç olsada :)
Bugün menümde karnabahar haşlaması üzerine yoğurt ile yanınada eşime pizza yapacağım