- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.401
Afiyet olsun canım. Neli pide vardıBugün bende de çorba ve pide var.
Kuşbaşılı pideyi çok severim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım. Neli pide vardıBugün bende de çorba ve pide var.
Amin canım tüm çocuklara hayırlı ömürler versin inşallahRabbim nice mutlu huzurlu sağlıklı bereketli ömürler nasip etsin
Kıymalı bir tanede peynirli yaptımAfiyet olsun canım. Neli pide vardı
Kuşbaşılı pideyi çok severim
Sağol canım teşekürler. Sevindim menüne fikir verdigimeAminnnnnnn
Sen dedin ben de balık yapayım dedim.
Ellerine sağlık canım. Ev temiz olunca hele de işler erkenden bitince insanın kafası rahatlıyor.
Bu arada anneciğinin de ellerine sağlık
Tatlım okula gitmem gerekti acilen çıktım. Yarına erteledim çorbayı. Tabi dışarı çıkmışken eksikleri de alayım dedim bayağı zaman harcadım. Dersime zor yetiştim. Patates de pişmediAminn ❤
Bazen de tembellik yapmak gerekir
Nasıl oldu çorba? Ellerine sağlık bu arada elhan abla.
Teşekkür ederim canımRabbim nice mutlu huzurlu sağlıklı bereketli ömürler versin babana
Mükemmel şekilde batırdım. bir daha ki sefere tutar inşallahAfiyet olsun canım. İlk denemeye göre nasıldı?
Canın sağ olsunMükemmel şekilde batırdım. bir daha ki sefere tutar inşallah
Ilki mükemmel olmuyor zatenCanın sağ olsun
Tecrübe oldu sana
Nohut pilav yapmayı düşünüyordum. Sen köfte yazmışsın canım çekti ikisinden birini yaparımSelamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Yaramaz kızımı uyuttum, şimdi kalkıp ortalığı halledeceğim. Bugünkü menü mercimek çorbası, fırında köfte patates, salata, yoğurt. Allah bereket versin
Siz neler yapıyorsunuz? Yemekler düştü mü ocağa
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Hayırlı cumalar canım.. biz aşıya gittik yüksek bölgelere kar yağmış gelirken kar oynadik biraz. Şimdi kızı uyuttum bende. yemek olarakta iç hazırlayıp fırında lahmacun yada pide yaptırmayı düşündüm..Selamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Yaramaz kızımı uyuttum, şimdi kalkıp ortalığı halledeceğim. Bugünkü menü mercimek çorbası, fırında köfte patates, salata, yoğurt. Allah bereket versin
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Geçmiş olsun canım. 2 yaş aşısı zor olmuyor neyse kiHayırlı cumalar canım.. biz aşıya gittik yüksek bölgelere kar yağmış gelirken kar oynadik biraz. Şimdi kızı uyuttum bende. yemek olarakta iç hazırlayıp fırında lahmacun yada pide yaptırmayı düşündüm..
Sağol canım. Evet canlı aşı değilmiş neyseki. Yine de takipteyim bakalım şükür bitirdik aşıları 4 yaşa kadar rahatız. Gerçi diğeri başlayacakGeçmiş olsun canım. 2 yaş aşısı zor olmuyor neyse ki
As canım. Senin de cuman mübarek olsun Etli nohut, pilav, salata canım.....Selamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Yaramaz kızımı uyuttum, şimdi kalkıp ortalığı halledeceğim. Bugünkü menü mercimek çorbası, fırında köfte patates, salata, yoğurt. Allah bereket versin
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Sabah kahvaltı yapmadan eşimle markete gittik alışveriş yaptık .aylık mutfak alisverisi.eve geldik hemen kah.hazirladım.sonra süt aldım sütü pişirdim. Tavuk sosladım dolaba koydum.önceden soslayıp koyunca daha güzel oluyor.Selamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Yaramaz kızımı uyuttum, şimdi kalkıp ortalığı halledeceğim. Bugünkü menü mercimek çorbası, fırında köfte patates, salata, yoğurt. Allah bereket versin
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria