Ocağınıza Düştüm 😋

Ben keyiften zevkten buraya esir oluyorumda seni de ol istedim deseydin la havle

Ara da boyle iken daha bi inadina giciklasabiliyorlar bazen ay zaten evlere tikiliyiz onlar gene ise git gel derken isyernde 3 5 insan gorup muhabbet edebiliyorlar gunluk vs de olsa biz bide evde huzur bozulursa zindan oluyor insallah duzelirsiniz de iste duzelene dek can sklyor . Kendini skma uzme sakin akisina birak
Onu da anlıyorum, çok yorucu bir işi var ama kızım da normal bir bebek değil. Bunu da görüyor. Yardımcı olacağına iyice sinirlerimi bozuyor.

Onu da anlıyorum, çok yorucu bir işi var ama kızım da normal bir bebek değil. Bunu da görüyor. Yardımcı olacağına iyice sinirlerimi bozuyor.
Benim esiminde cok yorucu bir isi var ve kizimiz yeni dogdgu zamanlar baya bunalimli donemler gecirdim cnm seni anlayabiliyorum . Cok sukur eskisi gbi degil zamanla daha cok destek olmaya basladi belki dha iyi anladi blmiyorum ama sizin gerci 2 . Cock var ilkte acemilik oluyor vs diyorlar

Benim esiminde cok yorucu bir isi var ve kizimiz yeni dogdgu zamanlar baya bunalimli donemler gecirdim cnm seni anlayabiliyorum . Cok sukur eskisi gbi degil zamanla daha cok destek olmaya basladi belki dha iyi anladi blmiyorum ama sizin gerci 2 . Cock var ilkte acemilik oluyor vs diyorlar
Büyük kızımın her şeyi ile ilgilenirdi. Bizde tam tersi oldu yani.

gunaydn kzlar mercimek çorbası yapicam bide karisik kuru dolma.
buarada ben resmen ah ettim insallah bu sene yazin vaktim olur buyuk ihtimal. bos odam var orayi tursu ve kışlık yemeklikle doldurucam. buzluguda oyle. yok olmuyor arkadas turşu fln isteniyor ev yapimi die biyerden aldm ama oda hic hosuma gitmedi hazir market tursusu gibi. hc yapmadim ama ogrenirm artik ya

Büyük kızımın her şeyi ile ilgilenirdi. Bizde tam tersi oldu yani.
bizdede aynisi oldu canim . kizima bakardi daha iki aylikken..
dun aksamda konu açıldı dedim bana 7 saat uyku yetiyor fazlasi iyi degil . bende evde olsam bana da yeter dedi yaptigim işleri kucumsedi ki son zamanlarda hic olmadgi kadar derli toplu tutuyorum evi. yapmaynca daha mi iyi anlamadim.. onun işi de baya ağır boya işi

gunaydn kzlar mercimek çorbası yapicam bide karisik kuru dolma.
buarada ben resmen ah ettim insallah bu sene yazin vaktim olur buyuk ihtimal. bos odam var orayi tursu ve kışlık yemeklikle doldurucam. buzluguda oyle. yok olmuyor arkadas turşu fln isteniyor ev yapimi die biyerden aldm ama oda hic hosuma gitmedi hazir market tursusu gibi. hc yapmadim ama ogrenirm artik ya
menumu değiştirdim dolapta bulgur pilavim varms nohut yemeği yapiverdm yanina.
bide cacik ve salata yaparim

Ben ilk defa bu yaz baya calistim baya derken kendi capimda yanj 🤣🤣
Cidden rahatlikmis guzel oluyormus vakit olursa yapilirsa tabi
Evet kolaylık oluyor hem. Ama benim ayrı dondurucum yok buzdolabininkini kullaniyorum. Ona da pek bir şey sığmıyor. Kıza köy tavugu kestiriyoruz. Eti de toplu aliyoruz. Benimkiler etçil olduğu için et stokluyoruz yani.🤭 Ben bir iki parça bir şey atabilirsem aralara ancak o oluyor. 🤣🤣

Evet kolaylık oluyor hem. Ama benim ayrı dondurucum yok buzdolabininkini kullaniyorum. Ona da pek bir şey sığmıyor. Kıza köy tavugu kestiriyoruz. Eti de toplu aliyoruz. Benimkiler etçil olduğu için et stokluyoruz yani.🤭 Ben bir iki parça bir şey atabilirsem aralara ancak o oluyor. 🤣🤣
Benimde dondurucum yok dolabinkini kullaniyorum ama baya guzel calistim ilk kez bu yaz 😀

bizdede aynisi oldu canim . kizima bakardi daha iki aylikken..
dun aksamda konu açıldı dedim bana 7 saat uyku yetiyor fazlasi iyi degil . bende evde olsam bana da yeter dedi yaptigim işleri kucumsedi ki son zamanlarda hic olmadgi kadar derli toplu tutuyorum evi. yapmaynca daha mi iyi anlamadim.. onun işi de baya ağır boya işi
Psikopat bunlar yaa. Ben çocukları bırakıp pazara çıktım geçen hafta, eve geldim ki herkes birbirine girmiş. Kolay zannediyorlar.
Hani hayvan bakıyordu, ne zaman boya işine başladı?

X