Ocağınıza Düştüm 😋

4.78 aslında çok yüksek değil ama hamilelikte 2bucuk altında olması isteniyormuş. İlaçta başlamadık diğerleri normal diye testi tekrar istedi doktorum yarın çıkacak bakalım inşallah düşmüştür biraz.
İnşallah hatalı çıkmıştır bu sefer düzgün çıkar.

Selamun aleyküm hanımlar, nasılsınız? Dün akşam nohut ıslattım. Öğlene doğru pişirdim. Yanına da bulgur pilavı yaptım. Çok şükür yemeğimiz de çıktı. Siz neler yaptınız? Gelsin menüler 😋😋😋🤩🤩🤩

@Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
@O1deren87
@hasbeenandgone
@Ayiyogi
@-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
Blue_Peri Blue_Peri
@Astoria
@Night owl
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
@Alyaliya
Elhan Elhan
Carinanebulasi Carinanebulasi
@sekersizcikolata
@morkagit
@ETH
@Truman Show
@Yesilb4h4r
Afiyetle yemek nasip olsun feslegenim. :KK36:
Fırında yumurtalı karnabahar yemeği yapacağım inşallah.

4.78 aslında çok yüksek değil ama hamilelikte 2bucuk altında olması isteniyormuş. İlaçta başlamadık diğerleri normal diye testi tekrar istedi doktorum yarın çıkacak bakalım inşallah düşmüştür biraz.
Aslinda ilaclik bir deger canim ama dahiliye doktorun ile mi gorusuyorsun bu durumu bende tiroit hastasiyim 4 5 yildir ilac kullaniyorum hamileyken de kullandim ilk 6 ay 2.5 son 3 ay 3 degeri normal fazlasi sknti

Aleyküm selam canım ellerine sağlık
Bende bugün patatesli kıymalı bi yemek yapıp fırına atmayı düşünüyorum
Ay fırınımı da yeni temizledim kıyamıyorum bişey pişirmeye 😄😄

Selamun aleyküm hanımlar, nasılsınız? Dün akşam nohut ıslattım. Öğlene doğru pişirdim. Yanına da bulgur pilavı yaptım. Çok şükür yemeğimiz de çıktı. Siz neler yaptınız? Gelsin menüler 😋😋😋🤩🤩🤩

@Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
@O1deren87
@hasbeenandgone
@Ayiyogi
@-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
Blue_Peri Blue_Peri
@Astoria
@Night owl
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
@Alyaliya
Elhan Elhan
Carinanebulasi Carinanebulasi
@sekersizcikolata
@morkagit
@ETH
@Truman Show
@Yesilb4h4r
aleyküm selam canım🥰Fırında tavuk patates ,pilav vs.

Pirasami dun pisirmistim bugune de yeter yanina manti aldim onu yapacagm ugrasli bisey yapasim gelmedi bugun koltuk hali ortulerini attim makineye kirlentleri de yikayacagim kurusunlar evi supurup sererim ortuleri
Kolay gelsin canım. Ev kalkmış gidiyor ama ben oturuyorum :işsiz:

Aleyküm selam canım ellerine sağlık
Bende bugün patatesli kıymalı bi yemek yapıp fırına atmayı düşünüyorum
Ay fırınımı da yeni temizledim kıyamıyorum bişey pişirmeye 😄😄
Tavada ızgara şeklinde yap o zaman. En azından bugün batmamış olsun 🤣🤣🤣

Ara ara geçiyor ara ara sertleşiyor, kolum çok ağrıyor. Randevular dolu, ne yapacağım ben de bilmiyorum:KK43:
Ozele gitsen canim ultrason cekip anlasilir hemen elle muayenede bile anliyorlar hemen seni cok iyi anliyorum cok can sikar gergin oluyor insan aklnda da oyle bisey varken

X