Ocağınıza Düştüm 😋

Tavada ızgara şeklinde yap o zaman. En azından bugün batmamış olsun 🤣🤣🤣

Vazgeçtim zaten 😄 doğuma kadar her yer temiz kalsa keşke 😄
Dışarı çıkıcam tavuk almaya karar verdim 😅
Sotelerim dündende mantı vardı öyle uyduruk bi şeyelr
Bu yemeği xe yarın yaparım belki 😋
Üstüne yağlı kağıdı ıslatıp koyınca sıçarama olmuyormuş araştırdım 😅

Psikopat bunlar yaa. Ben çocukları bırakıp pazara çıktım geçen hafta, eve geldim ki herkes birbirine girmiş. Kolay zannediyorlar.
Hani hayvan bakıyordu, ne zaman boya işine başladı?
aynen öyle valla canim. 1 bucuk ay oluyor. simdi kp bakiyor oda ise girecekmis kvde sabah aksam yuruyor normalde esim goturuyodu ise girince birakti
artik o işlerine pek karismiyorum ya esim hic gitmiyo bakmiyo kp kv ilgileniyor onlarin emegi gciyor fln artk nasil yaparlarsa yoksa evde huzur kalmiyor parada puldada gozum yok inan ki .sifirdan baslamis gibi hissediyorm borclar harclar bitti maasini aldigi gibi eve getiriyor kendi gecimimize bakmak istiyorum ise gireli aramiz da daha iyi oldu. kv den ne kdr uzak okdr iyi tek derdi para. .

Son düzenleme:
Aslinda ilaclik bir deger canim ama dahiliye doktorun ile mi gorusuyorsun bu durumu bende tiroit hastasiyim 4 5 yildir ilac kullaniyorum hamileyken de kullandim ilk 6 ay 2.5 son 3 ay 3 degeri normal fazlasi sknti
Serbest tshlere de birlikte bakiliyormus hepsi birlikte yorumlaninca ilaca gerek yok dedi kadın dogumcu bakalım sonuç çıksın tekrar gideceğim olmazsa dahiliyeye de gidecegim

Benimkiler ömrünü tüketti artık tamamen bozulmayinca insan değiştiremiyor da bari bozulsunlar da mecbur kalalım diye düşünüyorum artık 😂 bir de çamaşır makinem var öyle bir duanı da ona alırım😂😂
Ay kiz guldurdun beni Allah kalbine gore versin ne diyim 🤣

Tsh icin bence dahiliyeye git derim canim bir an once

Yazarken o telaşlı halin yoktu çünkü. Çok mutlu olduğunu hissediyordum. Bayağı iyi gelmiş anne babanla vakit geçirmek 😍😍
Sana saçma gelebilir ama sizin yazılarınızı olurken enerjinizi de hissediyorum 🙈
Ah canim benim doģrudur😊ama inanki annemlerde bile hep ders halindeydik😅
Annem diyor kızım senin işin çok zor..
Bi yandan dersleri bi yandan huysuzlukları.......
Oğlum sakin anne eve gidince süpürge açmak yok dedi.dedim aćmicam. Hiç bi iş yapmicam ama gel görki hiç Oturdum mu.
Eve geldik eşimin Vardiyası vardı 5dakkada biraz sucuk pişirdim yedi gitti.arkasından markete gittim geldim.kirlileri çıkardım 2mak.çamaşır. çamaşır yîkadım. Hamur mayalayıp simit yaptım o pişerken annem fasulye verdi onu ayıkladım. Bul.mak boşalttım. Eşim sağolsun tezgah a bardak dizmiş onları mak.attım. Çocukları doyurdum .mutfağı süpürdüm. Kızı yîkadım ben yıkandım. Kızın ödevini yaptiriyordum gözlerim kapanıyor du ki saat 8di.ödev biter bitmez kızı aldım kostum yatağa Ölmüşüm
Şimdi uyandım oğlumun yanına geldim. Hiç bişe yapmamak cocuksuzlara özgün biseymiş 😊😊

Ah canim benim doģrudur😊ama inanki annemlerde bile hep ders halindeydik😅
Annem diyor kızım senin işin çok zor..
Bi yandan dersleri bi yandan huysuzlukları.......
Oğlum sakin anne eve gidince süpürge açmak yok dedi.dedim aćmicam. Hiç bi iş yapmicam ama gel görki hiç Oturdum mu.
Eve geldik eşimin Vardiyası vardı 5dakkada biraz sucuk pişirdim yedi gitti.arkasından markete gittim geldim.kirlileri çıkardım 2mak.çamaşır. çamaşır yîkadım. Hamur mayalayıp simit yaptım o pişerken annem fasulye verdi onu ayıkladım. Bul.mak boşalttım. Eşim sağolsun tezgah a bardak dizmiş onları mak.attım. Çocukları doyurdum .mutfağı süpürdüm. Kızı yîkadım ben yıkandım. Kızın ödevini yaptiriyordum gözlerim kapanıyor du ki saat 8di.ödev biter bitmez kızı aldım kostum yatağa Ölmüşüm
Şimdi uyandım oğlumun yanına geldim. Hiç bişe yapmamak cocuksuzlara özgün biseymiş 😊😊
Çocuk olduktan sonra hayatın onlara zimmetleniyor. Baksana annen hala arkanızda 🤩🤩
Allah eksikliğini vermesin.

Amin canım ya inşallah. Oğlum şu sıralar cok huysuz annemlere gittimmi iyice burnumdan getiriyor.ergenlikmidir nedir.çok huysuz.napacagımi bilmiyorum
Neden ki 😳
Hani onlara da iyi gelir, değişiklik olur. Ama erkekler biraz cins bu konularda. Yalnız takılmak istiyorlar. Bir de canlı dersten biz sıkılıyoruz. Onları düşünemiyorum bile

Neden ki 😳
Hani onlara da iyi gelir, değişiklik olur. Ama erkekler biraz cins bu konularda. Yalnız takılmak istiyorlar. Bir de canlı dersten biz sıkılıyoruz. Onları düşünemiyorum bile
Valla bilmiyom canım yediği önün de yemediği arkasında derler ya o hesap ama hiç memnun edemiyorum.kardeşine çok asi.yalan söylüyor. İki lafından birisi ben şansızım. Hergün bir olay yaşatıyor .inşallah düzelir. Dünyanın en zor isiymis anne olmak.büyüdükçe dertleride büyüyor

Valla bilmiyom canım yediği önün de yemediği arkasında derler ya o hesap ama hiç memnun edemiyorum.kardeşine çok asi.yalan söylüyor. İki lafından birisi ben şansızım. Hergün bir olay yaşatıyor .inşallah düzelir. Dünyanın en zor isiymis anne olmak.büyüdükçe dertleride büyüyor
Allah gönlüne ferahlık versin canım. Erkek çocuk ya, biraz babası ilgilense. Belki sana anlatamadığı seyler vardır. Veya sana yaptığı şımarıklığı babasına yapamaz.

Bir de biz kıyamadıkça tepemize çıkıyorlar. Kendi sorumluluklarını anlaması için fırsat ver bence. Her şeyine koşuşturma.

X