Ocağınıza Düştüm 😋

Çok şükür kuzum...:olamaz:
Yarın tartı günüm ve hâlâ aynı kilodayım dolunayın etkisini atamadım üzerimden. İlerleyen saatlerde nolur cozutmayim Allah'ım :dua::dua::dua:
Zelinacim ne pişirdin bugün :rolleyes:
O dolunayın kilo yapma etkisi de var mı acaba🤔🤔
Var bişeyler abla şükür. Sanırım şuanda yola çıksan yasağa kadar karnını doyurup dönebileceğin mesafedeyiz. Çay yetişmez ama onu da başka sefere inşallah 🤲

Yaşasın :halay: :halay: :halay: :halay:
Dur şimdi sevindim de bu cümleden iki anlam çıkıyor feslegenim. :işsiz:
Ya senin gibi açım yani sende de yemek yok
Ya da boş ver abla bende yemek çok paylaşırım seninle...:KK15:
Lahana sarması bitmese keşke :rolleyes:
Çok tatlısın elhan abla yaa ❤❤❤ keşke bitmeseydi de gönderseydim sana. 🥺

Kizz nasil 5 gun yasak 3 gun var yasak cuma c.tesi pazar

Bizde ciktik parka gittik geldik birazda temizlik yaptim gelnce kizimi yikadim . Kahvemi iciyorum smdi pilav yapicam kurufasulye var bide yanina yogurt cikaririm .

Musmutlu yillar olsn insallahhh herkese
21.00 - 05. 00 arasi da yasak yaa. 50 küsür saat oluyor 😉
Ayy ne güzel işlerini halletmişsin de kahveni de içmişsin.

21.00 - 05. 00 arasi da yasak yaa. 50 küsür saat oluyor 😉
Ayy ne güzel işlerini halletmişsin de kahveni de içmişsin.
Ay onu niye sayiyosun dostum 5 gun deyince dedm farklilik mi var 3 gun sonucta gece 12 de cikmadgmza gore 😊😊

Aynen yeni seneye tertemiz girelim bakalim insallah bu 3 gun kendime de tatil gbi olsun esimle vakit gecirecegm insallah sadece yemek tatli vs isleriyle ugrasirim diye dusundum

Sen napiyosun esin evdemi 3 gun

Ay onu niye sayiyosun dostum 5 gun deyince dedm farklilik mi var 3 gun sonucta gece 12 de cikmadgmza gore 😊😊

Aynen yeni seneye tertemiz girelim bakalim insallah bu 3 gun kendime de tatil gbi olsun esimle vakit gecirecegm insallah sadece yemek tatli vs isleriyle ugrasirim diye dusundum

Sen napiyosun esin evdemi 3 gun
🤣🤣🤣🤣
Ama öyle ne yapayım.
Allah muhabbetinizi artırsın

Eşim evde. Çocukları babalarına bırakıp paso uyumayı düşünüyorum.

Selamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Gece neler yaptınız? 😁
Ben uyumayı tercih ederdim ama buyuk kızım uyumadı bu sefer de 😒
Neyse konumuza gelecek olursak dünkü mantarlı tavuklu sote yapacağım inşallah.
Siz neler yapıyorsunuz?
Bugün dünden kalan yemekler var çoğunlukla diye düşünüyorum. 😁😁😁

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87 O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel- -Adel-
Wilma11 Wilma11
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri Blue_Peri
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
Alyaliya Alyaliya
Elhan Elhan
Carinanebulasi Carinanebulasi sekersizcikolata sekersizcikolata
@morkagit Devitamini Devitamini
Truman Show Truman Show
@Yesilb4h4r

Selamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Gece neler yaptınız? 😁
Siz neler yapıyorsunuz?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87 O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel- -Adel-
Wilma11 Wilma11
Blue_Peri Blue_Peri
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Alyaliya Alyaliya
Elhan Elhan
Truman Show Truman Show
@Yesilb4h4r
Napicaz be canim normal bir gunun gecesi idi bana gore bi farki yoktu . Esim isten gelmsti cok yorgndu caydan sonra otramadi yatti , kizimda uyuyrdu ben oturdum o ses i filan izledim 1 gibi yattim

Gune tertemiz ve yemeksiz bir ev ile basliyorm ama mutluyum menum belli cok sukur 😊
Biber dolmasi v peynirli makarna yapacegmm insallah
Esim tatli vs ister belki onu yaparm henz blmiyrm bakalm kismet

Napicaz be canim normal bir gunun gecesi idi bana gore bi farki yoktu . Esim isten gelmsti cok yorgndu caydan sonra otramadi yatti , kizimda uyuyrdu ben oturdum o ses i filan izledim 1 gibi yattim

Gune tertemiz ve yemeksiz bir ev ile basliyorm ama mutluyum menum belli cok sukur 😊
Çayım tertemiz bir evde uyanmak gibisi var mı :KK76::KK76::KK76:
Şimdiden ellerine sağlık yalnız peynirli makarnayı bir daha düşün derim kuzum. Dolma ve ikisi karbonhidrat oranı yüksek olacak gibi. Mercimek çorbasına ne dersin naçizane tavsiyem :KK60::KK60:
Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane canım bugün karnabahar yapmayı düşünüyorum fırında. Birazdan eşime kahvaltıda krep yapacağım henüz kahvaltı yapmayanlara da ilham olsun. :KK68:
Bereketli, sağlıklı güzel bir yıl diliyorum hepimize.:KK200:

Siz neler yapıyorsunuz?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87 O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel- -Adel-
Wilma11 Wilma11
Blue_Peri Blue_Peri
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Alyaliya Alyaliya
Elhan Elhan
Truman Show Truman Show
@Yesilb4h4r
Aleyküm selam. Iyiyim sen nasılsın. Çay meyve ile geçti Akşam. Ben köfte yapacağım Akşam

Ooo ne güzel. Benim ev kalkmış gidiyor, halbuki yatmadan her yeri toplamıştım. 🤣🤣
Benim yemeğim de belli o yüzden ben de çok rahatım o konuda. Size de afiyet olsun canım. 😋😋😋

Şimdiden ellerine sağlık yalnız peynirli makarnayı bir daha düşün derim kuzum. Dolma ve ikisi karbonhidrat oranı yüksek olacak gibi. Mercimek çorbasına ne dersin naçizane tavsiyem :KK60::KK60:
Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane canım bugün karnabahar yapmayı düşünüyorum fırında. Birazdan eşime kahvaltıda krep yapacağım henüz kahvaltı yapmayanlara da ilham olsun. :KK68:
Teşekkür ederiz elhan abla. Size de afiyet şifa olsun ❤❤❤

Tatli ablam ben ya dolma ya makarna yerim yayla corbam da var o ve makarna yerim sanki semizotu salatasi da yapacagim . Benim esim yemek yaninda mutlaka pilav makarna ister biseye karismaz evde hic ama yemegn yaninda pilav makarna olmaynca doymuyorum diyor abla el mahkum 😊

Biz de baya geciktik bugun kahvaltiya suan kahvalti sonrasi cay keyfindeyiz abla siz de oylesinizdir muhtemelen afiyet olsun tum dileklerin icin tsk bende senin icin cok guzel tahmininden farkli guzel bir yil olsun dilerim

X