Ocağınıza Düştüm 😋

Selam canım ya kereviz sapını nasıl pişirip yiyırsu. Ana menü olarak tadı ağır gelmiyor mu bende kerevizi çok severim ama kökünü😁😁

Bende dün annemden yaprak sarması getirdim şimdi koydum Ocağa pişiyor yanına çorba salata ayran yapacam

Tatlı gibi bişeyler canım istiyor belki ıslak kurabiye yaparım🙄🙄
afiyet olsun :)

Estağfurullah canım. Ama hep ev işi çocukların işi olmaz ki. Kendine de vakit ayırman lazım. Bu süreçte ben çok ılımlı ve iyimserdim. Ne zaman kaygı duymaya başladım hemen hasta oldum :KK43:
Her şey hikaye. Stres en büyük hastalık kaynağı.
Laf aramızda evi sürekli temiz tutmak çok yorucu 🤭🤭
Cocuklarin arkasını toplamak yorucu ama bana göre dağınıklığı toplamamak daha yorucu.inan suan herseyi derledim topladım oturdum.ama toplamayıp otursam beynim yorulur mutsuz olurum. Psikolojik bişe heralde ev düzenli temiz olmazsa daha çok yoruluyorum. İnanki evi temizleyip sonrası nda yorgunluk kahvesi içmek benim için tatile gitmekten daha keyifli😅

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ev işlerini bitirdim. Biraz dinlenip yemek yapacağım inşallah. Dünden bir tabaklık kesme aşı kaldı. Öğlen için zeytinyağlı kereviz sapı kavurması yapacağım. ( ben kerevizi çok sevdim ilginç bir şekilde 🤔)
akşam için de balık var. Rabbim bereket versin. Siz ne kaynatıyorsunuz? Şimdiden herkese kolay gelsin. Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin 😘😘😘🤲🤲🤲

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
@Sumeyye07
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
@ETH
@Truman Show
Amin canım hepimizin.eşim 3te ise gidecek.bende aparatif bulgur ısladım kısır yapacam.gece 12de aç gelecek ozaman ne yapsam acaba yermiki kısır.

Selam canım ya kereviz sapını nasıl pişirip yiyırsu. Ana menü olarak tadı ağır gelmiyor mu bende kerevizi çok severim ama kökünü😁😁

Bende dün annemden yaprak sarması getirdim şimdi koydum Ocağa pişiyor yanına çorba salata ayran yapacam

Pişerken kokusu cok iyi olmuyor ama yiyince hiç koku yok biliyor musun? Sevdim ama sevmesem de kökü ve yaprağını atmaya kıyamazdım.

Size de afiyet olsun canım 🤤🤤

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ev işlerini bitirdim. Biraz dinlenip yemek yapacağım inşallah. Dünden bir tabaklık kesme aşı kaldı. Öğlen için zeytinyağlı kereviz sapı kavurması yapacağım. ( ben kerevizi çok sevdim ilginç bir şekilde 🤔)
akşam için de balık var. Rabbim bereket versin. Siz ne kaynatıyorsunuz? Şimdiden herkese kolay gelsin. Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin 😘😘😘🤲🤲🤲

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
@Sumeyye07
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
@ETH
@Truman Show
Pazı kavurmasına benziyor mu :)

Ben dün karnabahar kızartması ve arpa şehriye çorbası yapmıştım. Bugün KV mlere gidicem oda lavaş pişirmiş. Birde kavurma yapacağım dedi :)

Oh

Oh hazır yemek.afiyet olsun

Yok yaa sütten kesince kalkmaz kısmı hikaye. Bizi kandırıyorlar 🤭

Ellerine sağlık canım. Sabah canlı ders olduğu için kahvaltımızı yaptık. Size de afiyet olsun 😋😋
Hikaye oldgnu tecrube edinerek anladim zaten 😀

Sagolasin bizde yaptik kahvaltiyida cay iciyorum simdi . Hergrn demlemedgm icin gunduz cay icmek degisik oluyor bana

Mozaik pasta yaptik biz kizimla hamurumuz mayalanana kadar.. youtube da herkes yapmis dun gordum canim istedi aksama cayla kahveyle yenir . Sadakatsiz izlerken 😉

X