- 22 Aralık 2013
- 1.879
- 3.844
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.801
Evet çok sakindi ya inşallah ona ceker. O da bana çekmiş zatenOoomasallahlikmis cnm . Kucak olayi bizde de yoktu bak ondan sansm vardi tek ama bir ortama girsem bi misafir gelse kilit kucagmdan inmezdi ama bebekken degilde daha 2 yas civari vardi bu huyu . Kucakci degildi ufakken yani ama diger skntilarla ugtasirken gene 2 kap yemegimi yapamadgm gunler olabiliyordu sklikla.
2. Bebegnde ablasi gbi uslu olur insallah cnm belli olmaz kocakari fallamasi onlar istemeyenleri 2.ye ikna etme cabalari
Bazen uyanmıyor benimki de mesela bu gece deliksiz uyumusuzBenim kız zorla 8 ay emdi canım kendi bıraktı biraz mama verdim geceleri uyurken sonra 1 yaşından sonra vermemeye başladım gece yatarken mama yiyordu sabaha kadar öyle uyuyordu rahatsız olmadığı müddetçe ya da diş filan olmazsa uyanmazdı
Aaaa... Olabilir mi normalde hiç sevmez bizimle yatmayı. Bu aralar gece durmayinca aramiza alıyorum. Gülerek uyuyor boynuma falan sarılıyor.Cidden bilmiyorum. Ama senin cimcime bir şeyler hissediyor da ondan uyumuyor olabilir
Ellerine sağlık canım. Bende yapamadım bu aralar balık , ekleyeyim listeme..Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ev işlerini bitirdim. Biraz dinlenip yemek yapacağım inşallah. Dünden bir tabaklık kesme aşı kaldı. Öğlen için zeytinyağlı kereviz sapı kavurması yapacağım. ( ben kerevizi çok sevdim ilginç bir şekilde)
akşam için de balık var. Rabbim bereket versin. Siz ne kaynatıyorsunuz? Şimdiden herkese kolay gelsin. Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
Kmsl Hnd
C Cay6
@O1deren87
@-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
@Sumeyye07
@Alyaliya
@morkagit
Devitamini
Truman Show
Canim bence nacizane fikrim alismamissa hic alistirma durmasa da yaniniza alma . Benimkide yanimizda yatsa hic kalkmaz bence ama almiyorum yine de orasi anne baba yatagi bunu ogrensin ki sizin yakinda bebekte gelecek biran evvel kendi duzenine alissin kzin senin icin dha da zorlasmasin biseyler .Evet çok sakindi ya inşallah ona ceker. O da bana çekmiş zaten
Bazen uyanmıyor benimki de mesela bu gece deliksiz uyumusuzdün dışarı çıkmıştı yorulmuş sanırım. Tam 2 yaş olsun mama vermemeye çalışayım bende..
Aaaa... Olabilir mi normalde hiç sevmez bizimle yatmayı. Bu aralar gece durmayinca aramiza alıyorum. Gülerek uyuyor boynuma falan sarılıyor.
Aslında ayağımda uyuyor yatağına koymak için kalkamıyorum bazen. Araya koyuveriyorum. Oda anlıyor gözünü açıp gülüyorCanim bence nacizane fikrim alismamissa hic alistirma durmasa da yaniniza alma . Benimkide yanimizda yatsa hic kalkmaz bence ama almiyorum yine de orasi anne baba yatagi bunu ogrensin ki sizin yakinda bebekte gelecek biran evvel kendi duzenine alissin kzin senin icin dha da zorlasmasin biseyler .
Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ev işlerini bitirdim. Biraz dinlenip yemek yapacağım inşallah. Dünden bir tabaklık kesme aşı kaldı. Öğlen için zeytinyağlı kereviz sapı kavurması yapacağım. ( ben kerevizi çok sevdim ilginç bir şekilde)
akşam için de balık var. Rabbim bereket versin. Siz ne kaynatıyorsunuz? Şimdiden herkese kolay gelsin. Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
Kmsl Hnd
C Cay6
@O1deren87
@-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
@Sumeyye07
@Alyaliya
@morkagit
Devitamini
Truman Show
Afiyet olsun o zaman canımSoğanı kavuracam ya sorun olmaz.biraz önce sordum yerim dedi
Ellerine sağlık canım. Köri soslu tavuk çok güzel oluyorMerhaba kızlar, dün anneme gitmiştim ondan hiç giremedim buralara. Bugün mercimek çorbası,köri soslu tavuk yapacağım. Havalar çok soğudu valla dikkat edin kendinize
Ellerine sağlık, kolay gelsin canımAfiyet olsun hepinize.
Dünden yemeğim kaldı onu ısıtırım yanına da mercimek çorbası yapacağım
Afiyet olsun canım.Ellerine sağlık canım. Bende yapamadım bu aralar balık , ekleyeyim listeme..
Benim menümde kuru bamya yemeği ve nohutlu pilav var bugün..
Teşekkür ederiz canım, senin de ellerine sağlık.Aleyküm selam canım maşallah ne güzel işlerini erkenden bitiriyorsun
Bende bugün tarhana çorbası ve kabak yemeği yapmayı düşünüyorum belki çok az da makarna yaparım yanına da yoğurt yada salata
Herkesin ellerine sağlık
Teşekkür ederiz canım, senin de ellerine sağlık.
Çocuklar erken kalkıyor. Onlar uyusalar inanki ben de geç kalkar geç yaparım
Ben hiç yapmadım ama şahı mahsi diye bir dolma var ama biraz zormus yapmasıBence en güzeli güne erkrn başlamak
Yaa bide kabak ile ilgili dolma hariç değişik tatifiniz varmı
Aslinda benim de aklima geldi mozaikMozaik pasta yaptik biz kizimla hamurumuz mayalanana kadar.. youtube da herkes yapmis dun gordum canim istedi aksama cayla kahveyle yenir . Sadakatsiz izlerken
Tabi canim herkesin yeme aliskanligi farklıSende ben gibisinn
Gecende feslegene sormustum bende oda bazen tek cesit yapiyor ya ama doyuyorlarmis. Biz boyle alismisiz degisik geliyor
Aynen cnmAslinda benim de aklima geldi mozaik
Tabi canim herkesin yeme aliskanligi farklı
Ben yemeden 10 dk once cikartiyorum canimAynen cnm
Biz hamur mayalanana kadarcik yapip ativerdik dolaba sende yap
Ama evde krema yok ustune ganaj yapabilseydm iyi olurdu . Buzluktan yemeden 2 saat kdr once filan asagya jndirmek lazim dimi canim ben genelde biskuvi pasta tarzinda yapiyordum da
Aa yetiyormu okdrBen yemeden 10 dk once cikartiyorum canim
Evet canim yetiyorAa yetiyormu okdr
Direk disari cikartiyorsun ozam an 10 dk once dmi