Ocağınıza Düştüm 😋

Evet çok sakindi ya inşallah ona ceker. O da bana çekmiş zaten
Bazen uyanmıyor benimki de mesela bu gece deliksiz uyumusuz dün dışarı çıkmıştı yorulmuş sanırım. Tam 2 yaş olsun mama vermemeye çalışayım bende..
Cidden bilmiyorum. Ama senin cimcime bir şeyler hissediyor da ondan uyumuyor olabilir
Aaaa... Olabilir mi normalde hiç sevmez bizimle yatmayı. Bu aralar gece durmayinca aramiza alıyorum. Gülerek uyuyor boynuma falan sarılıyor.

Ellerine sağlık canım. Bende yapamadım bu aralar balık , ekleyeyim listeme..
Benim menümde kuru bamya yemeği ve nohutlu pilav var bugün..

Canim bence nacizane fikrim alismamissa hic alistirma durmasa da yaniniza alma . Benimkide yanimizda yatsa hic kalkmaz bence ama almiyorum yine de orasi anne baba yatagi bunu ogrensin ki sizin yakinda bebekte gelecek biran evvel kendi duzenine alissin kzin senin icin dha da zorlasmasin biseyler .

Aslında ayağımda uyuyor yatağına koymak için kalkamıyorum bazen. Araya koyuveriyorum. Oda anlıyor gözünü açıp gülüyor haklısın dikkat etmem gerek..

Aleyküm selam canım maşallah ne güzel işlerini erkenden bitiriyorsun

Bende bugün tarhana çorbası ve kabak yemeği yapmayı düşünüyorum belki çok az da makarna yaparım yanına da yoğurt yada salata

Herkesin ellerine sağlık

Teşekkür ederiz canım, senin de ellerine sağlık.
Çocuklar erken kalkıyor. Onlar uyusalar inanki ben de geç kalkar geç yaparım

Mozaik pasta yaptik biz kizimla hamurumuz mayalanana kadar.. youtube da herkes yapmis dun gordum canim istedi aksama cayla kahveyle yenir . Sadakatsiz izlerken
Aslinda benim de aklima geldi mozaik
Sende ben gibisinn
Gecende feslegene sormustum bende oda bazen tek cesit yapiyor ya ama doyuyorlarmis. Biz boyle alismisiz degisik geliyor
Tabi canim herkesin yeme aliskanligi farklı

Aslinda benim de aklima geldi mozaik

Tabi canim herkesin yeme aliskanligi farklı
Aynen cnm
Biz hamur mayalanana kadarcik yapip ativerdik dolaba sende yap
Ama evde krema yok ustune ganaj yapabilseydm iyi olurdu . Buzluktan yemeden 2 saat kdr once filan asagya jndirmek lazim dimi canim ben genelde biskuvi pasta tarzinda yapiyordum da

Ben yemeden 10 dk once cikartiyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…