Ocağınıza Düştüm 😋

afiyet olsun :)

Cocuklarin arkasını toplamak yorucu ama bana göre dağınıklığı toplamamak daha yorucu.inan suan herseyi derledim topladım oturdum.ama toplamayıp otursam beynim yorulur mutsuz olurum. Psikolojik bişe heralde ev düzenli temiz olmazsa daha çok yoruluyorum. İnanki evi temizleyip sonrası nda yorgunluk kahvesi içmek benim için tatile gitmekten daha keyifli

Amin canım hepimizin.eşim 3te ise gidecek.bende aparatif bulgur ısladım kısır yapacam.gece 12de aç gelecek ozaman ne yapsam acaba yermiki kısır.

Pişerken kokusu cok iyi olmuyor ama yiyince hiç koku yok biliyor musun? Sevdim ama sevmesem de kökü ve yaprağını atmaya kıyamazdım.

Size de afiyet olsun canım

Pazı kavurmasına benziyor mu :)

Ben dün karnabahar kızartması ve arpa şehriye çorbası yapmıştım. Bugün KV mlere gidicem oda lavaş pişirmiş. Birde kavurma yapacağım dedi :)

Oh
Oh hazır yemek.afiyet olsun

Yok yaa sütten kesince kalkmaz kısmı hikaye. Bizi kandırıyorlar

Ellerine sağlık canım. Sabah canlı ders olduğu için kahvaltımızı yaptık. Size de afiyet olsun
Hikaye oldgnu tecrube edinerek anladim zaten

Sagolasin bizde yaptik kahvaltiyida cay iciyorum simdi . Hergrn demlemedgm icin gunduz cay icmek degisik oluyor bana

Mozaik pasta yaptik biz kizimla hamurumuz mayalanana kadar.. youtube da herkes yapmis dun gordum canim istedi aksama cayla kahveyle yenir . Sadakatsiz izlerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…