- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.781
afiyet olsun :)Selam canım ya kereviz sapını nasıl pişirip yiyırsu. Ana menü olarak tadı ağır gelmiyor mu bende kerevizi çok severim ama kökünü
Bende dün annemden yaprak sarması getirdim şimdi koydum Ocağa pişiyor yanına çorba salata ayran yapacam
Tatlı gibi bişeyler canım istiyor belki ıslak kurabiye yaparım
Afiyet olsun canım2-3 tabak yesek doyulur :)
ben tek tabakla doyuyorum şükür :)
Cocuklarin arkasını toplamak yorucu ama bana göre dağınıklığı toplamamak daha yorucu.inan suan herseyi derledim topladım oturdum.ama toplamayıp otursam beynim yorulur mutsuz olurum. Psikolojik bişe heralde ev düzenli temiz olmazsa daha çok yoruluyorum. İnanki evi temizleyip sonrası nda yorgunluk kahvesi içmek benim için tatile gitmekten daha keyifliEstağfurullah canım. Ama hep ev işi çocukların işi olmaz ki. Kendine de vakit ayırman lazım. Bu süreçte ben çok ılımlı ve iyimserdim. Ne zaman kaygı duymaya başladım hemen hasta oldum
Her şey hikaye. Stres en büyük hastalık kaynağı.
Laf aramızda evi sürekli temiz tutmak çok yorucu
Amin canım hepimizin.eşim 3te ise gidecek.bende aparatif bulgur ısladım kısır yapacam.gece 12de aç gelecek ozaman ne yapsam acaba yermiki kısır.Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ev işlerini bitirdim. Biraz dinlenip yemek yapacağım inşallah. Dünden bir tabaklık kesme aşı kaldı. Öğlen için zeytinyağlı kereviz sapı kavurması yapacağım. ( ben kerevizi çok sevdim ilginç bir şekilde)
akşam için de balık var. Rabbim bereket versin. Siz ne kaynatıyorsunuz? Şimdiden herkese kolay gelsin. Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@sekersizcikolata
Wilma11
@Sumeyye07
Alyaliya
@morkagit
@ETH
@Truman Show
Afiyet olsun canım.dün tavuk suyuna çorba yaptım bugün onu yiyecegiz sadece çoktu bide suyundan ben birazini bardaklara koydum. 9 bardak çiktı.
hiç ziyan etmeyi sevmem yemegimi
Allah kabul etsin canım. Akşama doğru canın bişeler çeker yaparsinBen bugün orucum bi çorbam var napacam bilmiyorum
Pişerken kokusu cok iyi olmuyor ama yiyince hiç koku yok biliyor musun? Sevdim ama sevmesem de kökü ve yaprağını atmaya kıyamazdım.Selam canım ya kereviz sapını nasıl pişirip yiyırsu. Ana menü olarak tadı ağır gelmiyor mu bende kerevizi çok severim ama kökünü
Bende dün annemden yaprak sarması getirdim şimdi koydum Ocağa pişiyor yanına çorba salata ayran yapacam
Allah kabul etsin canım. Fırında soslu makarna yapabilirsinBen bugün orucum bi çorbam var napacam bilmiyorum
Soğan koymazsan bir şey olmaz diye düşünüyorumAmin canım hepimizin.eşim 3te ise gidecek.bende aparatif bulgur ısladım kısır yapacam.gece 12de aç gelecek ozaman ne yapsam acaba yermiki kısır.
Pazı kavurmasına benziyor mu :)Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ev işlerini bitirdim. Biraz dinlenip yemek yapacağım inşallah. Dünden bir tabaklık kesme aşı kaldı. Öğlen için zeytinyağlı kereviz sapı kavurması yapacağım. ( ben kerevizi çok sevdim ilginç bir şekilde)
akşam için de balık var. Rabbim bereket versin. Siz ne kaynatıyorsunuz? Şimdiden herkese kolay gelsin. Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@sekersizcikolata
Wilma11
@Sumeyye07
Alyaliya
@morkagit
@ETH
@Truman Show
Soğanı kavuracam ya sorun olmaz.biraz önce sordum yerim dediSoğan koymazsan bir şey olmaz diye düşünüyorum
Afiyet olsunSoğanı kavuracam ya sorun olmaz.biraz önce sordum yerim dedi
Oh hazır yemek.afiyet olsunSelam canım ya kereviz sapını nasıl pişirip yiyırsu. Ana menü olarak tadı ağır gelmiyor mu bende kerevizi çok severim ama kökünü
Saol canım eşimde böyle dediAllah kabul etsin canım. Akşama doğru canın bişeler çeker yaparsin
Saol canım düşünebilirimAllah kabul etsin canım. Fırında soslu makarna yapabilirsin
Hikaye oldgnu tecrube edinerek anladim zatenYok yaa sütten kesince kalkmaz kısmı hikaye. Bizi kandırıyorlar
Ellerine sağlık canım. Sabah canlı ders olduğu için kahvaltımızı yaptık. Size de afiyet olsun
Mozaik pasta yaptik biz kizimla hamurumuz mayalanana kadar.. youtube da herkes yapmis dun gordum canim istedi aksama cayla kahveyle yenir . Sadakatsiz izlerkenSelam canım ya kereviz sapını nasıl pişirip yiyırsu. Ana menü olarak tadı ağır gelmiyor mu bende kerevizi çok severim ama kökünü
Sende ben gibisinnTek çorbayla doyuyor musunuz