Ocağınıza Düştüm 😋

Beni 2.cocuga ikna etmeye calisanlar 2. Uslu olur diyorlar 🤣
Allah var kizim masallah cok usludur tertipli duzenlidir yaramazlgi yoktur ama bebekligi 3 yasina kadar cok cok zorluklar cektik . Gazi uykusuzlugu mizmizligi tutturmasi bana yapisikligi asla kmseye babasna bile gitmeyisi vs cok yorucu zorluydu. Saatlerce aglar bikmazdi. Uyy dusundm de bi 😀😀😀
Henuz hazir degilim tabi kismet hersey ... bebeklikleri ozleniyor ama bu kesin
Evlat sevgisi çok güzel ama bakimida zor canım ya.benim 2 tane var maşallah akşama kadar kavga😊çok sorumluluk isteyen bişe annelik. Bazen yatağa geçtiğimde Allahım derim sen bebeği olupta uyuyamayan anneler e yardım et derim.Anneler in hakkı ödenmez valla

Deren canım, sanki kendini çok yoruyorsun. Sen yazarken kosusturman gözümün önüne geliyor. Telaşlı bir şekilde sağa sola koşturuyorsun gibi. Biraz dinlensen 🙄
Ay sanki beni görmüş gibi anlatmissin.ben is yaparken telasliyimdir ☺ama oturmayı sevmiyorum canım ya.ha otursam rahat tv yada tlf baksam kitap okusam ne ala ama çocuklar ayaktayken izletmezler. Sürekli soru sorarlar .ses yaparlar hiç bişe anlamam.bide ben is yapmazsam sanki hasta gibi oluyorum.ev işleri bana terapi gibi geliyor.her akşam plan yaparım yarın nereleri temizlicem diye.hergün misafir gelecekmiscesine düzenli tutarım evi.ay uzattım ama böyleyim iste

Ya bunlar gece boyu uyumaya ne zaman geçecek peki🤔
Benimki gece 2 kere kalkıp mama içiyor. Eskiden yatağında kendi uyuyordu mamadan sonra , şimdi kalkıyor tekrar ayağımda sallıyorum. Bu aralar çok sıkıntılı gece uykularimiz. Aslında yaklaşık 4 aylıkken gece de 1 kalkmaya başlamıştı.
Cidden bilmiyorum. Ama senin cimcime bir şeyler hissediyor da ondan uyumuyor olabilir 🤔

Hatta 9 aylikti cok iyi hatirliyorum sade anne sutu ek gida aliyordu formul mama kullanmadik hic diyebilirim. Bazi kisiler yatmaya yakin kasik mama yada formul mama ver daha uzun uyur dedi onuda denedjm o da olmadi yine uyandi gece uyandgnda mama vermeyi denedim memeye alisik oldgu icin onuda emmedi . Ondan da pes ettiydik yani
Çocuklar dört duvar arasında yaşıyor. Bizim nasıl ki akranlarımızla vakit geçirmeye ihtiyacımız varsa onların da yaşıtlarıyla vakit geçirmeye ihtiyacı var. Anne ile bir yere kadar.

O yaşta kalkması normal.
Seninkisi normal de benimkisi anormal 😂😂
Canim benmki bile anormal milletnki sutten kesince kalkmamis gece hic seninki hepten anormal😀😀
Kahvaltiya hamur mayaladim pisi yapicam 🙈🙈🙈 cay da demliycem bugun kendime
Dun yaptigim yemekler aynen oylece duruyor kimse yemedi bugun hatta yarin bile yemek yapmam heralde

Canim benmki bile anormal milletnki sutten kesince kalkmamis gece hic seninki hepten anormal😀😀
Kahvaltiya hamur mayaladim pisi yapicam 🙈🙈🙈 cay da demliycem bugun kendime
Dun yaptigim yemekler aynen oylece duruyor kimse yemedi bugun hatta yarin bile yemek yapmam heralde
Yok yaa sütten kesince kalkmaz kısmı hikaye. Bizi kandırıyorlar 🤭

Ellerine sağlık canım. Sabah canlı ders olduğu için kahvaltımızı yaptık. Size de afiyet olsun 😋😋

Ay sanki beni görmüş gibi anlatmissin.ben is yaparken telasliyimdir ☺ama oturmayı sevmiyorum canım ya.ha otursam rahat tv yada tlf baksam kitap okusam ne ala ama çocuklar ayaktayken izletmezler. Sürekli soru sorarlar .ses yaparlar hiç bişe anlamam.bide ben is yapmazsam sanki hasta gibi oluyorum.ev işleri bana terapi gibi geliyor.her akşam plan yaparım yarın nereleri temizlicem diye.hergün misafir gelecekmiscesine düzenli tutarım evi.ay uzattım ama böyleyim iste
Estağfurullah canım. Ama hep ev işi çocukların işi olmaz ki. Kendine de vakit ayırman lazım. Bu süreçte ben çok ılımlı ve iyimserdim. Ne zaman kaygı duymaya başladım hemen hasta oldum :KK43:
Her şey hikaye. Stres en büyük hastalık kaynağı.
Laf aramızda evi sürekli temiz tutmak çok yorucu 🤭🤭

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ev işlerini bitirdim. Biraz dinlenip yemek yapacağım inşallah. Dünden bir tabaklık kesme aşı kaldı. Öğlen için zeytinyağlı kereviz sapı kavurması yapacağım. ( ben kerevizi çok sevdim ilginç bir şekilde 🤔)
akşam için de balık var. Rabbim bereket versin. Siz ne kaynatıyorsunuz? Şimdiden herkese kolay gelsin. Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin 😘😘😘🤲🤲🤲

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
@Sumeyye07
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
@ETH
Truman Show Truman Show

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ev işlerini bitirdim. Biraz dinlenip yemek yapacağım inşallah. Dünden bir tabaklık kesme aşı kaldı. Öğlen için zeytinyağlı kereviz sapı kavurması yapacağım. ( ben kerevizi çok sevdim ilginç bir şekilde 🤔)
akşam için de balık var. Rabbim bereket versin. Siz ne kaynatıyorsunuz? Şimdiden herkese kolay gelsin. Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin 😘😘😘🤲🤲🤲

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
@Sumeyye07
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
@ETH
Truman Show Truman Show
dün tavuk suyuna çorba yaptım bugün onu yiyecegiz sadece çoktu bide suyundan ben birazini bardaklara koydum. 9 bardak çiktı.
hiç ziyan etmeyi sevmem yemegimi :KK70:

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
@Sumeyye07
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
@ETH
Truman Show Truman Show
Selam canım ya kereviz sapını nasıl pişirip yiyırsu. Ana menü olarak tadı ağır gelmiyor mu bende kerevizi çok severim ama kökünü😁😁

Bende dün annemden yaprak sarması getirdim şimdi koydum Ocağa pişiyor yanına çorba salata ayran yapacam

Tatlı gibi bişeyler canım istiyor belki ıslak kurabiye yaparım🙄🙄

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia