Ocağınıza Düştüm 😋

Canlı ders esnasında ocağa aşure koydum az pişirdim valla☺pistikten sonra aşure yi robottan gećirdim kızım öyle seviyo.
Akşama balık ve salata var.Salonun camını sildim kollarım koptu.şimdi uzandım dinleniyorrm. Herkeslere afiyet olsun
Afiyet olsun canım😘
Ya bunlar gece boyu uyumaya ne zaman geçecek peki🤔
Benimki gece 2 kere kalkıp mama içiyor. Eskiden yatağında kendi uyuyordu mamadan sonra , şimdi kalkıyor tekrar ayağımda sallıyorum. Bu aralar çok sıkıntılı gece uykularimiz. Aslında yaklaşık 4 aylıkken gece de 1 kalkmaya başlamıştı.
Canım kızın ne kadarlıktı neden hala gece beslenmesi yapıyorsun biz 1 yaşında gece beslenmesini kesmiştik

Ayyy hadi inşallah 🤲🤣
Beni 2.cocuga ikna etmeye calisanlar 2. Uslu olur diyorlar 🤣
Allah var kizim masallah cok usludur tertipli duzenlidir yaramazlgi yoktur ama bebekligi 3 yasina kadar cok cok zorluklar cektik . Gazi uykusuzlugu mizmizligi tutturmasi bana yapisikligi asla kmseye babasna bile gitmeyisi vs cok yorucu zorluydu. Saatlerce aglar bikmazdi. Uyy dusundm de bi 😀😀😀
Henuz hazir degilim tabi kismet hersey ... bebeklikleri ozleniyor ama bu kesin

Afiyet olsun canım😘

Canım kızın ne kadarlıktı neden hala gece beslenmesi yapıyorsun biz 1 yaşında gece beslenmesini kesmiştik
2 yaşına girecek 1 ay kadar sonra. Benimki emmiyordu mama içiyor. Kalkıp mama diye ağlıyor kesemedim bende. 2 yaşından sonra deneyeceğim bakalım. Birde gündüz çok yemiyor doymuyor sanırım.

Allah var kizim masallah cok usludur tertipli duzenlidir yaramazlgi yoktur ama bebekligi 3 yasina kadar cok cok zorluklar cektik . Gazi uykusuzlugu mizmizligi tutturmasi bana yapisikligi asla kmseye babasna bile gitmeyisi vs cok yorucu zorluydu. Saatlerce aglar bikmazdi. Uyy dusundm de bi 😀😀😀
3 yaşından sonra düzelmiş ne güzel darısı benim cadıya😁😁😁

Benimki de gazsiz, ağlamayan, kucak sevmeyen bir çocuktu aslında şimdi tam tersi olacak diye korkuyorum ben.🙈

2 yaşına girecek 1 ay kadar sonra. Benimki emmiyordu mama içiyor. Kalkıp mama diye ağlıyor kesemedim bende. 2 yaşından sonra deneyeceğim bakalım. Birde gündüz çok yemiyor doymuyor sanırım.
Benim kızdan 4 ay küçükmüş🤗🤗

Bence de canım artık kesmelisin gece mama yediği için gündüz düzgün yiyemiyor olabilir kilosu kaç zayıf mı

Duzeldi demedim 3 yasina kadar cok cok zorluydu sonrasi daha az zorlu 😀😀😀 ama tamemen duzelme yok destan gbi yazdm yukarda kiz

Sennkinde ne cadilik var suan duzelsin istedgn
Bende tamamen gitti anladım düzenli tertipli akıllı deyince😁😁😁

Benim kızda çok mızmız çok ağlıyor kendi başına hiç oynamaz

Benimki de gazsiz, ağlamayan, kucak sevmeyen bir çocuktu aslında şimdi tam tersi olacak diye korkuyorum ben.🙈
Ooo 😀 masallahlikmis cnm . Kucak olayi bizde de yoktu bak ondan sansm vardi tek ama bir ortama girsem bi misafir gelse kilit kucagmdan inmezdi ama bebekken degilde daha 2 yas civari vardi bu huyu . Kucakci degildi ufakken yani ama diger skntilarla ugtasirken gene 2 kap yemegimi yapamadgm gunler olabiliyordu sklikla.

2. Bebegnde ablasi gbi uslu olur insallah cnm belli olmaz kocakari fallamasi onlar istemeyenleri 2.ye ikna etme cabalari 😀

Yok canım 13ü geçmişti en son. Hep ilerdeydi boyu kilosu falan. Sen nasıl kestin gece beslenmesini.
Benim kız zorla 8 ay emdi canım kendi bıraktı biraz mama verdim geceleri uyurken sonra 1 yaşından sonra vermemeye başladım gece yatarken mama yiyordu sabaha kadar öyle uyuyordu rahatsız olmadığı müddetçe ya da diş filan olmazsa uyanmazdı

Bende tamamen gitti anladım düzenli tertipli akıllı deyince😁😁😁

Benim kızda çok mızmız çok ağlıyor kendi başına hiç oynamaz
Seninki nerdeyse 1 bucuk yasndaymis cnm birakta benmki 4 yasnda okdr da duzelme gostersin 😀 ev dagitma pisletme huyu vs yok aglakligi bana yapisikligi eskisi kadr yok yeme uyku problemleri vs var hala .

Seninki nerdeyse 1 bucuk yasndaymis cnm birakta benmki 4 yasnda okdr da duzelme gostersin 😀 ev dagitma pisletme huyu vs yok aglakligi bana yapisikligi eskisi kadr yok yeme uyku problemleri vs var hala .
Kız yok ne 1,5 yaşı 27 aylık 😁😁😁

Ya bende dağıtsın sıkıntı yok ama ağladığı zaman başım ağrıyor🥴🥴

Benim kız zorla 8 ay emdi canım kendi bıraktı biraz mama verdim geceleri uyurken sonra 1 yaşından sonra vermemeye başladım gece yatarken mama yiyordu sabaha kadar öyle uyuyordu rahatsız olmadığı müddetçe ya da diş filan olmazsa uyanmazdı
Ne guzel maasallah bak bizde hala deliksiz uyku yok malesef ... cok ozeniyorum boyle cocklra
Bana da herkes sutten kesilimce uyur merak etme derdi 2 yasinda kestim sutten ama huy demekki bemmknde

Ne guzel maasallah bak bizde hala deliksiz uyku yok malesef ... cok ozeniyorum boyle cocklra
Bana da herkes sutten kesilimce uyur merak etme derdi 2 yasinda kestim sutten ama huy demekki bemmknde
Olabilir canım bazen yapı meselesi uykuyu sevmiyor çocuklar ama 2 aylıkken filan gazdan çok çektik bütün mahalle bizi dinliyordu😥😥

Kız yok ne 1,5 yaşı 27 aylık 😁😁😁

Ya bende dağıtsın sıkıntı yok ama ağladığı zaman başım ağrıyor🥴🥴
Ay cok buyukmus 😀😀😀
Valla benm kzin ozamanlarki aglakligi dillere destandir cevremde aman o aglamasin diye millet ugrasirdi agladimmi susmak bilmez yorulmazdi cnku .. kafa cekmiyor sinir basiyor tabiki

Tuvalete alistrdgm zaman da baska yerdeki tuvalete yaptiramazdim ay bak oda vardi ne cilelerdi ne diller doker 5 6 kez tuvalete girer cikardik var ama yapmak istemezdi . Zor tabi kolay buyumuyorlar hicbiri biri ben cok rahatlikta buyuttum dese inanmam ha kv anne destegi olur yahut calisiyordur kafasi ayri yorulsa da 7 24 cock bakmadgi icin bi derece okdr bunalmamstir cock bakmada anlarim ama gerisi zor

Olabilir canım bazen yapı meselesi uykuyu sevmiyor çocuklar ama 2 aylıkken filan gazdan çok çektik bütün mahalle bizi dinliyordu😥😥
Ben tam 10 ay cektim komsularim gelirdi benimde yapacak bisey varmi diye bana ayri cocuga ayri uzulur giderlerdi caresi de tam anlamyla yokki damlaydi masajdi yapiyordum zaten .

Ay cok buyukmus 😀😀😀
Valla benm kzin ozamanlarki aglakligi dillere destandir cevremde aman o aglamasin diye millet ugrasirdi agladimmi susmak bilmez yorulmazdi cnku .. kafa cekmiyor sinir basiyor tabiki

Tuvalete alistrdgm zaman da baska yerdeki tuvalete yaptiramazdim ay bak oda vardi ne cilelerdi ne diller doker 5 6 kez tuvalete girer cikardik var ama yapmak istemezdi . Zor tabi kolay buyumuyorlar hicbiri biri ben cok rahatlikta buyuttum dese inanmam ha kv anne destegi olur yahut calisiyordur kafasi ayri yorulsa da 7 24 cock bakmadgi icin bi derece okdr bunalmamstir cock bakmada anlarim ama gerisi zor
Benim büyük kız var valla yemek yememesi dışında o kadar akıllıydı ki anlatamam ama küçük tam tersi

Canları sağolsun Rabbim kosun bütün evlatlarımızı😍😍😍

X