Ocağınıza Düştüm 😋

Çok haklısın canım. Ben de tıkanıyorum, yazdan hiçbir şey atmadım:KK43:
Neyse sağlık olsun. Bulgur pilavını sebzeli yapaydın bari 🤣🤣
haha Allahtan sebzeli yapmıştım canim :KK70:
ay bende hiic bisey atmadım yazdan canim ya tursu bile kurmadim kv ile de pek aram yok normalde malzeme alsam yapardida isteyemedim. baya ortada kaldim yani :KK70: halbuki patlican vs kurutucaktm :/ bu sene hazir alicam artık seneye kendim biseyler yaparım çocuklarda büyümüş olur rahatca

Rabbim şifa versin canım. Daha fazla soru sorup seni sıkmak istemiyorum ama kendinde mi nasıl bakıyorsunuz
Amin canım Allah razı olsun...
Estağfirullah olur mu öyle şey önemseyip vakit ayırıp yazman çok değerli teşekkür ederim :)
Annemle erkek kardeşim bakıyor. 3 çocukla destek değil köstek oluyorum ancak 😔
Ziyaretine gidiyorum kalamıyorum virüs de var malum. Babamı böyle görmek çok üzüyor,gözümüzün önünce acı çekmesi ve bir şey yapamamak kadar zor bir şey yok gerçekten 😭

Babamı duymuştun canım. Durumu iyice kötüleşti. 1 aydır hastanede yoğun bakımdaydı yeni çıktı. Ama hastaneye yattığından daha kötü şu an :KK43:
Geçmiş olsun, Allah şifa versin. Aileden birinin hasta olması zordur ben de yaşadım biliyorum. Güçlü olun ama güçlü olmalıyım diye duygularınızı yaşamaktan alı koymayın kendinizi. Sonra insan psikolojik olarak zor günler yaşıyor. Tekrar geçmiş olsun, iyi akşamlar

Geçmiş olsun, Allah şifa versin. Aileden birinin hasta olması zordur ben de yaşadım biliyorum. Güçlü olun ama güçlü olmalıyım diye duygularınızı yaşamaktan alı koymayın kendinizi. Sonra insan psikolojik olarak zor günler yaşıyor. Tekrar geçmiş olsun, iyi akşamlar
Çok teşekkür ederim. Çocuklarım etkilenmesin diye içimde yaşıyorum acımı hatta yaşayamıyorum diyebilirim. Günlük koşturmaca,akşam yorgunluktan bayılmış gibi uyuduğum için şu an hissizim sanırım. Oturup acımı yaşayabilmeye vaktim bile yok :/
Tavsiyeleriniz çok değerli sağ olun,iyi akşamlar

Estağfirullah olur mu öyle şey önemseyip vakit ayırıp yazman çok değerli teşekkür ederim :)
Ziyaretine gidiyorum kalamıyorum virüs de var malum. Babamı böyle görmek çok üzüyor,gözümüzün önünce acı çekmesi ve bir şey yapamamak kadar zor bir şey yok gerçekten 😭
Çok üzüldüm canım rabbım şifa versin insallah :KK43: yakın zamanda babam ciddi ameliyat geçirdi ameliyata girene kadar acı çekiyodu çıkınca ayri acı.seni o kadar iyi anlıyorum ki :KK43: çok özlüyorum sık gidemiyorum içim öyle acıyor ki😭 :KK43:

Çok üzüldüm canım rabbım şifa versin insallah :KK43: yakın zamanda babam ciddi ameliyat geçirdi ameliyata girene kadar acı çekiyodu çıkınca ayri acı.seni o kadar iyi anlıyorum ki :KK43: çok özlüyorum sık gidemiyorum içim öyle acıyor ki😭 :KK43:
Amin canım inş.. Size de çok geçmiş olsun. Virüs hepimizi perişan etti. Elimiz kolumuz bağlı,sevdiklerimizin yanında olamıyoruz istediğimiz gibi 😢
Tek sağlıklı olsunlar,sağlıklı olalım da görüşmeyelim yeter ki... Her şey onların iyiliği için

haha Allahtan sebzeli yapmıştım canim :KK70:
ay bende hiic bisey atmadım yazdan canim ya tursu bile kurmadim kv ile de pek aram yok normalde malzeme alsam yapardida isteyemedim. baya ortada kaldim yani :KK70: halbuki patlican vs kurutucaktm :/ bu sene hazir alicam artık seneye kendim biseyler yaparım çocuklarda büyümüş olur rahatca
Sen öyle san. Benim ki iki yasinsa ama peşimden iki dakika ayrılmıyor 🤣🤣🤣

Kendini sakın üzme canım. Sen de dualarınla destek olabilirsin. Insan böyle zamanlarda acziyetini daha iyi anlatıp Allah'a daha çok yaklaşıyor.

Çok geçmiş olsun canım. Şimdi durumu nasıl

Selamun aleykum kızlar. Dün iyiki erkenden yemeklerimi yapmışım. Çocukları dışarı çıkarıp geldikten sonra beynim döndü resmen. Çıkarsam bir türlü çıkarmasam başka bir türlü 🤦‍♀️
Neyse dünden tarhana çorbası kaldı. Öğlene onu yeriz. Akşam için pazı sardım ama az oldu. Başka bir şey yapasım da yok. Akşam ola hayrola artık 🤷‍♀️
Siz nasılsınız? Ne kaynatıyorsunuz? 😋😋😋

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
@Sumeyye07
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
Amazing family Amazing family

Merhaba hanımlar
Bugün menümde
Kıymalı karnabahar graten var
Yanına fırına baharatlı elma dilim patates sürerim.
Ve salata 🥗

Yarına da kalacak gibi yemekler.
Yarın bir de çorba yaparim bu kadar.
Dün biraz mesguldüm, bakıp çıktım. Ellerine sağlık, ertesi güne kalan yemeklere hastayım 🤣🤣

Selamun aleykum kızlar. Dün iyiki erkenden yemeklerimi yapmışım. Çocukları dışarı çıkarıp geldikten sonra beynim döndü resmen. Çıkarsam bir türlü çıkarmasam başka bir türlü 🤦‍♀️
Neyse dünden tarhana çorbası kaldı. Öğlene onu yeriz. Akşam için pazı sardım ama az oldu. Başka bir şey yapasım da yok. Akşam ola hayrola artık 🤷‍♀️
Siz nasılsınız? Ne kaynatıyorsunuz? 😋😋😋

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
@Sumeyye07
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
Amazing family Amazing family
Aleyküm selam canım İşmiz zor çocuklarla 🧐
Bende kendime karnıyarık yaptım eşime de arabistan yapcam bide çorba

Kendini sakın üzme canım. Sen de dualarınla destek olabilirsin. Insan böyle zamanlarda acziyetini daha iyi anlatıp Allah'a daha çok yaklaşıyor.
Haklısın canım. Zaten dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor

Selam kızlaaar :)
Dün fikir değiştirip karnabahar yemeği yaptım,eşime de kızartmasını yaptım. Yemek de çorba da var bugün yanına sadece makarna yaparım. Bilindik bir yerden baklava almıştık çok ağır tereyağ kokusu ve tadı var. Onu bitiririz inş bugün tatlı da yapamıyorum bitirmeden . Beğenmedik ama mecbur yicez. Bu günümüze şükür 🍁🍁🍁

Selam kizlar cidden yemek isini erkenden halletmek bir rahatlik dun de erkenden yapmistim esim gelince bi sehriye pilavi yaptim dun salcali pirasa yemegi yapmstim

Aksam tiramisu yaptim bi gece durunca guzel oluyor dolapta

Simdide tavuk hasliyorum suyuyla ve etiyle tavuklu pilav yapacagim
Birde az bisey kiymam ve dolapta kizartilmis patlicanim vardi karniyarik yaptim pisiyor .
Herkese afiyet olsun

X