- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.541
Benimde dünden lahmacun ve çorbam var yanına yoğurtlu erişte yapacam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
As canısı. Hamaratsın maaşallah erkenden. Ben daha karar veremedimSelamun aleykum kızlar. Sabah sabah kereviz sapı kavurdum. Patates havuç koymadım bu sefer. Dün karbonhidrat ağırlıklı bir yemek olmuştu çünkü. Komşular kesin saydırmıştır bana
Tarhana çorbası yaptım. Kıyma çıkardım köfte yapacağım inşallah. Bir de kızım kakaolu kek istedi onu yaptım. Allah bereket versin.
Siz nasılsınız kızçeler?
Kmsl Hnd
@Cay6
O1deren87
@-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@sekersizcikolata
@Migi_magid11
Carinanebulasi
@Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Devitamini
Çok geçmiş olsun hayrola niye canın sıkkın?Bugün oğlumun derse zor uyandım. Normalde 40 dakika önce uyanıyordum. Bugün 10 dakika kala zor kalktım. Çocuk kahvaltılık gevrek yedi mecbur. Psikolojik olarak zaten iyi değilim bir de göğsüm mastit oldu yine
Vücudum ağrıyor sadece yatıp dinlenmek istiyorum.. Akşama da yoğurt çorbası ve pırasa yapayım diyorum. Hayırlısı bee olduğu kadar artık
Bence ölüyor olmalı yoksa benim işim çok zorDondurulmuş ürünlerden almıyoruz ki canım. Pişince ölüyor mu mikroplar hiç bilmiyorum
Bir de poşeti,kutusu var tabii
Bayağı çeşit yapmışsın canım ellerine sağlık. Bende tavuk but çıkardım tavuklu patates sürErim fırına. Bol salata yapcam yanına. Ev yoğurdum var.eşime sorarım pilav isterse pilav da yaparım. Çoğu yemeğin yanında illa pilav ister kendileri.Selamun aleykum kızlar. Sabah sabah kereviz sapı kavurdum. Patates havuç koymadım bu sefer. Dün karbonhidrat ağırlıklı bir yemek olmuştu çünkü. Komşular kesin saydırmıştır bana
Tarhana çorbası yaptım. Kıyma çıkardım köfte yapacağım inşallah. Bir de kızım kakaolu kek istedi onu yaptım. Allah bereket versin.
Siz nasılsınız kızçeler?
Kmsl Hnd
@Cay6
O1deren87
@-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@sekersizcikolata
@Migi_magid11
Carinanebulasi
@Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Devitamini
Aynen canım doğrusun. Günlük temizligimi yaptım şimdi kızıma okuma yaptırıyorum.Bu kadar isin arasında hiç yapma öyle şeyler. Canlı ders, ödev, yemek, bulaşık sofra koy kaldır... hafta sonu rahat rahat yaparsın.
Kotu ise neden çıkarmışlarBabamı duymuştun canım. Durumu iyice kötüleşti. 1 aydır hastanede yoğun bakımdaydı yeni çıktı. Ama hastaneye yattığından daha kötü şu an
Senin ruh beden sağlığın yerinde olsun, karin doyar bir şekilde. Allah gönlüne ferahlık versin canımBugün oğlumun derse zor uyandım. Normalde 40 dakika önce uyanıyordum. Bugün 10 dakika kala zor kalktım. Çocuk kahvaltılık gevrek yedi mecbur. Psikolojik olarak zaten iyi değilim bir de göğsüm mastit oldu yine
Vücudum ağrıyor sadece yatıp dinlenmek istiyorum.. Akşama da yoğurt çorbası ve pırasa yapayım diyorum. Hayırlısı bee olduğu kadar artık
Bugün rahatsın yaniBenimde dünden lahmacun ve çorbam var yanına yoğurtlu erişte yapacam
Çocuklar sağ olsunAs canısı. Hamaratsın maaşallah erkenden. Ben daha karar veremedim
Allah bereket versin, ellerine sağlık canım.Bayağı çeşit yapmışsın canım ellerine sağlık. Bende tavuk but çıkardım tavuklu patates sürErim fırına. Bol salata yapcam yanına. Ev yoğurdum var.eşime sorarım pilav isterse pilav da yaparım. Çoğu yemeğin yanında illa pilav ister kendileri.
Çocuklar çok sıkıldı. Ben de yasak başlayana kadar dolastirayim dedim. Ödeve de akşam bakarız artıkAynen canım doğrusun. Günlük temizligimi yaptım şimdi kızıma okuma yaptırıyorum.
Normalde çok yavaş bir insanım ama çocuklar çok değiştirdi beniCanım benim dünde kalan yemeklerim var o yüzden bugün yemek yapmıcam
Seninde ellerine sağlık bu arada
Ana olmak hızlı olmak demek
İnşallah bende olurum
Allah bereket versin hepimizin. Bu yemekler bitince yenisini yarın yaparsın canım. Kendini yormaMaşallah canım çok hızlısın ellerine sağlık..
Ben dünden kalan et suyuna mercimek çorbası yaptim. Dün ıspanak yapmamıştım bugün yapacagim biraz. Bu kadar şimdilik..
Amin canim. çocuk olmasa bunları da yapmayacagim. Ben tost ve patates haşlaması ile besleniyorum zatenAllah bereket versin hepimizin. Bu yemekler bitince yenisini yarın yaparsın canım. Kendini yorma
Amiiin ,haklısın canımSenin ruh beden sağlığın yerinde olsun, karin doyar bir şekilde. Allah gönlüne ferahlık versin canım
Biz elimizden geleni yaptık,yapabileceğimiz başka bir şey yok diyerek çıkardılarKotu ise neden çıkarmışlar