Ocağınıza Düştüm 😋

Selamun aleykum kızlar. Sabah sabah kereviz sapı kavurdum. Patates havuç koymadım bu sefer. Dün karbonhidrat ağırlıklı bir yemek olmuştu çünkü. Komşular kesin saydırmıştır bana 🙈🙈🙈
Tarhana çorbası yaptım. Kıyma çıkardım köfte yapacağım inşallah. Bir de kızım kakaolu kek istedi onu yaptım. Allah bereket versin. 😋😋😋
Siz nasılsınız kızçeler?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@Cay6
O1deren87 O1deren87
@-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@sekersizcikolata
@Migi_magid11
Carinanebulasi Carinanebulasi
@Alyaliya
@morkagit
Amazing family Amazing family
Devitamini Devitamini
As canısı. Hamaratsın maaşallah erkenden. Ben daha karar veremedim 🤷‍♀️

Bugün oğlumun derse zor uyandım. Normalde 40 dakika önce uyanıyordum. Bugün 10 dakika kala zor kalktım. Çocuk kahvaltılık gevrek yedi mecbur. Psikolojik olarak zaten iyi değilim bir de göğsüm mastit oldu yine 😕
Vücudum ağrıyor sadece yatıp dinlenmek istiyorum.. Akşama da yoğurt çorbası ve pırasa yapayım diyorum. Hayırlısı bee olduğu kadar artık 😒
Çok geçmiş olsun hayrola niye canın sıkkın?

Selamun aleykum kızlar. Sabah sabah kereviz sapı kavurdum. Patates havuç koymadım bu sefer. Dün karbonhidrat ağırlıklı bir yemek olmuştu çünkü. Komşular kesin saydırmıştır bana 🙈🙈🙈
Tarhana çorbası yaptım. Kıyma çıkardım köfte yapacağım inşallah. Bir de kızım kakaolu kek istedi onu yaptım. Allah bereket versin. 😋😋😋
Siz nasılsınız kızçeler?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@Cay6
O1deren87 O1deren87
@-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@sekersizcikolata
@Migi_magid11
Carinanebulasi Carinanebulasi
@Alyaliya
@morkagit
Amazing family Amazing family
Devitamini Devitamini
Bayağı çeşit yapmışsın canım ellerine sağlık. Bende tavuk but çıkardım tavuklu patates sürErim fırına. Bol salata yapcam yanına. Ev yoğurdum var.eşime sorarım pilav isterse pilav da yaparım. Çoğu yemeğin yanında illa pilav ister kendileri.

Bugün oğlumun derse zor uyandım. Normalde 40 dakika önce uyanıyordum. Bugün 10 dakika kala zor kalktım. Çocuk kahvaltılık gevrek yedi mecbur. Psikolojik olarak zaten iyi değilim bir de göğsüm mastit oldu yine 😕
Vücudum ağrıyor sadece yatıp dinlenmek istiyorum.. Akşama da yoğurt çorbası ve pırasa yapayım diyorum. Hayırlısı bee olduğu kadar artık 😒
Senin ruh beden sağlığın yerinde olsun, karin doyar bir şekilde. Allah gönlüne ferahlık versin canım

Bayağı çeşit yapmışsın canım ellerine sağlık. Bende tavuk but çıkardım tavuklu patates sürErim fırına. Bol salata yapcam yanına. Ev yoğurdum var.eşime sorarım pilav isterse pilav da yaparım. Çoğu yemeğin yanında illa pilav ister kendileri.
Allah bereket versin, ellerine sağlık canım.

Canım benim dünde kalan yemeklerim var o yüzden bugün yemek yapmıcam😊
Seninde ellerine sağlık bu arada
Ana olmak hızlı olmak demek 😍
İnşallah bende olurum 😊
Normalde çok yavaş bir insanım ama çocuklar çok değiştirdi beni 🤣🤣🤣🤣

Maşallah canım çok hızlısın😍 ellerine sağlık..
Ben dünden kalan et suyuna mercimek çorbası yaptim. Dün ıspanak yapmamıştım bugün yapacagim biraz. Bu kadar şimdilik..
Allah bereket versin hepimizin. Bu yemekler bitince yenisini yarın yaparsın canım. Kendini yorma 🤗🤗

X