Ocağınıza Düştüm 😋

Selamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar ❤❤❤
Cuma günü mercimek çorbası yapmıştım, dün kısır günü olunca çorba kaldı. Yanına da taze fasulye pişiriyorum şimdi. Başka bir şey yapmayacağım ki bunlar bitsin. Siz nasılsınız? Hepimize kolay gelsin 😘😘😘

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
@adel8893
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi Carinanebulasi
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
Amazing family Amazing family
@ETH
As canım alışverişe çıktım ufaklıkla. Özel çocuk olduğu için bize serbest 😀. Bi sevindi ki garibim 🙈. Baba sınavlara hazırlanıyor gezdiremiyor onu.
Neyse malzeme aldım etli Ankara tava ve SAN sebastian cheesecake yapıcam inş

Hayirli pazarlar valla benimdr cumadan kremali mantarli tavukla bulgur pilavim var onlar bitsin istiyorum bisey yapmayi dusunmuyorm ama esim farkli bisey yapalm der mi bakalm aksama dogru blmiyorum .
Evet yaa, bitsin. Ben de aynıyım

Cuma günü mercimek çorbası yapmıştım, dün kısır günü olunca çorba kaldı. Yanına da taze fasulye pişiriyorum şimdi. Başka bir şey yapmayacağım ki bunlar bitsin. Siz nasılsınız? Hepimize kolay gelsin 😘😘😘

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
@adel8893
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
@donashippo
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
@ETH
Afiyet olsun canım

Çorba
Etli pilav
Salata
Şalgam

Buzlukta da 1 tabaklık hamsi buldum onu da yapacam😁😁

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
@adel8893
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
@donashippo
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
@ETH
Eline sağlık canım. Afiyet olsun..
Ben kahvaltıdan sonra kiza banyo yaptırdım sonra eşimle temizlik yaptik. Şimdi kızı uyuttum. Sıra geldi yemeğe🤔 çok yoruldum zaten buzluktaki sulu köfteleri yapiverecegim sanırım. Kendime de yine patates haşlaması 😊 belki az da pilav yaparim..

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
@adel8893
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
@donashippo
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
@ETH
Sabah yine simit yaptim😊
Tutamıyorum kendimi.ama çok fazla yemedim.ćamaşır astım. Bul.çalıştırdım. Yatakları kapat ortalığı toparladîm derken namaz kıldım.
Eşime dedim kalk bakalım kızın dersini yaptır. Şöyledir böyledir derken otutturdum valla derse.yeter dedim gülerek benide bi ana doģUrdu. Ćamaşır bulaşık yemek banyo benimde canım var dedim😊
Akşama hala karar veremedim .evde hiç bişe kalmadı.yarın pazara gidecem salı da aylık market alışverişi yapacam.listemi hazırladım. Böyle işte kizlar

As canım alışverişe çıktım ufaklıkla. Özel çocuk olduğu için bize serbest 😀. Bi sevindi ki garibim 🙈. Baba sınavlara hazırlanıyor gezdiremiyor onu.
Neyse malzeme aldım etli Ankara tava ve SAN sebastian cheesecake yapıcam inş
Kolay gelsin canım.
Ay ne iyi etmişsin. 🤩🤩🤩
Bu dönemde okulları kapalı mı? Özel kuzuların okulları devam ediyor diye biliyorum 🤔

Eline sağlık canım. Afiyet olsun..
Ben kahvaltıdan sonra kiza banyo yaptırdım sonra eşimle temizlik yaptik. Şimdi kızı uyuttum. Sıra geldi yemeğe🤔 çok yoruldum zaten buzluktaki sulu köfteleri yapiverecegim sanırım. Kendime de yine patates haşlaması 😊 belki az da pilav yaparim..
Teşekkür ederim canım 😘😘
Çocukları banyo yaptırmak çok yorucu zaten. Allah kolaylık versin. Buzluk bugünler için 😋😋

Sabah yine simit yaptim😊
Tutamıyorum kendimi.ama çok fazla yemedim.ćamaşır astım. Bul.çalıştırdım. Yatakları kapat ortalığı toparladîm derken namaz kıldım.
Eşime dedim kalk bakalım kızın dersini yaptır. Şöyledir böyledir derken otutturdum valla derse.yeter dedim gülerek benide bi ana doģUrdu. Ćamaşır bulaşık yemek banyo benimde canım var dedim😊
Akşama hala karar veremedim .evde hiç bişe kalmadı.yarın pazara gidecem salı da aylık market alışverişi yapacam.listemi hazırladım. Böyle işte kizlar
Ooo Maşallah atom karınca gibisin. Ders konusunda haklısın. Babalar da biraz yardımcı olmalı 👍👍

X