Evde hiçbir şey yok ya. Dünden az bir şey kıbrıs köftesi kalmıştı, onu gece ekmek arası yapıp işe götürdüm. Bir de mücver yapmıştım ondan da 2-3 dilim duruyor. Onu da yarın işe götürsem bugüne gene yemek yapmam lazım. Mecbur alışverişe gideceğim akşam.

Kolay gelsin.ben de temizlik yaptım kolay olsun diye tavuk çıkardım fırında sebzeli tavuk yapcam.dünden de çorbam var.yanına da salata yaparım
Sana da kolay gelsin canım. Güzel menü olmuş. Sen dinlenirken fırında pişer
Afiyet olsun canım

Hoşgeldin evine canım nohut doyurucu oluyor zaten et de varmış.. Bende nohutlu tavuklu pilav yaptım dünden corbam var birde salata yapacağım.
Allah razı olsun. Hâlâ kendime gelemedim. Bir hafta çıkmaz bu yorgunluk
Nohut da pişti olduk.
Afiyet olsun canım..

İyi canım çok şükür . O moralle bugün yemek de yaptım yedik çocuklarla
Allah yardımcınız olsun. Sen de hastasın elden de bir şey gelmiyor. Ama iyi olmasına sevindim. Rabbim imtihanınızı kolaylaştırsın.

Aynen canım.
Çok geçmiş olsun. Kış geldi hastalıklar başladı.

Çok değişik bir fikirmiş

Ohhh sefan olsun inş iyi geçer iki elti iyi vakit geçirdik dersiniz
Ailevi bir sorunları vardı. Yardımcı olmak için gittik aslında. Tatil amaclı değildi. Zaten çocuklar anamızı ağlattı. Bir daha seneye görüşürüz artık

Allah razı olsun. Hâlâ kendime gelemedim. Bir hafta çıkmaz bu yorgunluk
Nohut da pişti olduk.
Afiyet olsun canım..
Çamaşırlar falan halledilir kesin 1 haftası var o yorgunluğun
Buzluk sağolsun
Size de canım..

Afiyet olsun canım.
Sonuçu merak ettim. Nasıl oldu
Baya güzel oldu ya. Ben galeta unu yerine panko denen bi ekmek kırıntısı kullanmıştım. Kroket tadında köftelerim oldu :)

Çoktan yapmışsındır ama fırında sebzeli tavuk güzel olurmuş.
Fırında sebzeli tavuk güzel oluyor evet ben de sık yapıyorum normalde. Bu seferkinde haşlayıp suyundan sebze çorbası yapmıştım. Etleri de didikledim pilava koydum.

Valla aynen insanın evi gibisi yok. Eşi bir de çok özledim. İyileşse de gelse

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…