- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.906
- 598
- 32
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #19.401
Sana da kolay gelsin canım. Güzel menü olmuş. Sen dinlenirken fırında pişerKolay gelsin.ben de temizlik yaptım kolay olsun diye tavuk çıkardım fırında sebzeli tavuk yapcam.dünden de çorbam var.yanına da salata yaparım
Allah razı olsun. Hâlâ kendime gelemedim. Bir hafta çıkmaz bu yorgunlukHoşgeldin evine canımnohut doyurucu oluyor zaten et de varmış.. Bende nohutlu tavuklu pilav yaptım dünden corbam var birde salata yapacağım.
Afiyet olsun canım. Neden durmuyor, hasta mı?dun balik vardı.
bugunde hazir corba yapicam. baska biseyde yapmam belki. durmuyor oğlum
Allah yardımcınız olsun. Sen de hastasın elden de bir şey gelmiyor. Ama iyi olmasına sevindim. Rabbim imtihanınızı kolaylaştırsın.İyi canım çok şükür. O moralle bugün yemek de yaptım yedik çocuklarla
Afiyet olsun canım.Kıbrıs köftesi yapıyorum ben de. İlk defa deneyeceğim umarım güzel olur. Yanına bol yeşillikli salata yapacağım sadece.
Aynen canım.Hosgeldin evine canim aynen annemize bile gitsek ne kdr iyi baktiklari halde evimize gelnce bi oh diyoruz bi tik dha rahatlama geliyor
Benim dun yaptigim taze fasulye ve pilavim var
Kizimin bogazi agriyor tavuk aldim hasliyorum suan sehriyeli tavuklu corba yapacagim suyuyla insallah
Çoktan yapmışsındır ama fırında sebzeli tavuk güzel olurmuş.Buzlukta yer olmadığı için bir bütün tavuğun yarısını çıkardım, onunla da ne yapılır hiçbir fikrim yok şu an.
Çok değişik bir fikirmişMerhabalar
Vaka arttı Dişarda yemek yiyemiyoruz
Afiyet olsun
Bu arada
Barbunya yemeği
Pırasalı burgur pilavi ( taze soğanlı pilav denemişim çok güzel olmuştu bı sefer pırasa deneyeceğim oda soğangillerden
Umarım güzel olur şimdi pişiyor
Ailevi bir sorunları vardı. Yardımcı olmak için gittik aslında. Tatil amaclı değildi. Zaten çocuklar anamızı ağlattı. Bir daha seneye görüşürüz artıkOhhh sefan olsun inş iyi geçer iki elti iyi vakit geçirdik dersiniz
Çamaşırlar falan halledilir kesin 1 haftası var o yorgunluğunAllah razı olsun. Hâlâ kendime gelemedim. Bir hafta çıkmaz bu yorgunluk
Nohut da pişti olduk.
Afiyet olsun canım..
Üç makine yıkadım. Bir makine kaldı. Saracak yer yokÇamaşırlar falan halledilir kesin 1 haftası var o yorgunluğun
Buzluk sağolsun
Size de canım..
Geçmiş olsun canım. Ayaklarını sıcak tut. Sıcak serbet iç.Selam. Benim yemek yok. Regl oldum, aşırı sancım var. O sebeple bir şehriye çorbası, bir salata ile geçiştireceğiz bu günü
Baya güzel oldu ya. Ben galeta unu yerine panko denen bi ekmek kırıntısı kullanmıştım. Kroket tadında köftelerim oldu :)Afiyet olsun canım.
Sonuçu merak ettim. Nasıl oldu
Fırında sebzeli tavuk güzel oluyor evet ben de sık yapıyorum normalde. Bu seferkinde haşlayıp suyundan sebze çorbası yapmıştım. Etleri de didikledim pilava koydum.Çoktan yapmışsındır ama fırında sebzeli tavuk güzel olurmuş.
Kurutma al mutlaka dün ben sayısız makine çamaşır yıkadım hepsi kurudu bitti çok şükürÜç makine yıkadım. Bir makine kaldı. Saracak yer yok
Valla aynen insanın evi gibisi yok. Eşi bir de çok özledim. İyileşse de gelseSelamun aleykum kızlar. Evime döndüm çok şükür. Evim evim güzel evim
Allah kimseyi evinden yurdundan etmesin. Allah razı olsun çok rahat ettik ama insanın evi gibisi yok. Bu arada dün hariç her gün yemek de yaptımKurtuldum sanmayın yani
Neyse şimdi de buzlukta nohut vardı. Onu pişiriyorum kolay olsun diye. Gitmeden de kalan kemikli etleri buzluğa atmıştım. Onları da çıkardım. Ikisini birleştireceğim. Pilav türü bir şey yapmayı düşünmüyorum çünkü çok yoruldum.
Siz nasılsınız? Yorgunluğumu atayım mesajlarınızı okuyacağım
Kmsl Hnd
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
Geçmiş olsun canımHosgeldin evine canim aynen annemize bile gitsek ne kdr iyi baktiklari halde evimize gelnce bi oh diyoruz bi tik dha rahatlama geliyor
Benim dun yaptigim taze fasulye ve pilavim var
Kizimin bogazi agriyor tavuk aldim hasliyorum suan sehriyeli tavuklu corba yapacagim suyuyla insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?