• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde hiçbir şey yok ya. Dünden az bir şey kıbrıs köftesi kalmıştı, onu gece ekmek arası yapıp işe götürdüm. Bir de mücver yapmıştım ondan da 2-3 dilim duruyor. Onu da yarın işe götürsem bugüne gene yemek yapmam lazım. Mecbur alışverişe gideceğim akşam.

Kolay gelsin.ben de temizlik yaptım kolay olsun diye tavuk çıkardım fırında sebzeli tavuk yapcam.dünden de çorbam var.yanına da salata yaparım
Sana da kolay gelsin canım. Güzel menü olmuş. Sen dinlenirken fırında pişer 👍
Afiyet olsun canım

Hoşgeldin evine canım 😊 nohut doyurucu oluyor zaten et de varmış.. Bende nohutlu tavuklu pilav yaptım dünden corbam var birde salata yapacağım.
Allah razı olsun. Hâlâ kendime gelemedim. Bir hafta çıkmaz bu yorgunluk 🤣🤣
Nohut da pişti olduk. 😂😂😂
Afiyet olsun canım..

İyi canım çok şükür 😅. O moralle bugün yemek de yaptım yedik çocuklarla
Allah yardımcınız olsun. Sen de hastasın elden de bir şey gelmiyor. Ama iyi olmasına sevindim. Rabbim imtihanınızı kolaylaştırsın.

Hosgeldin evine canim aynen annemize bile gitsek ne kdr iyi baktiklari halde evimize gelnce bi oh diyoruz bi tik dha rahatlama geliyor

Benim dun yaptigim taze fasulye ve pilavim var
Kizimin bogazi agriyor tavuk aldim hasliyorum suan sehriyeli tavuklu corba yapacagim suyuyla insallah
Aynen canım.
Çok geçmiş olsun. Kış geldi hastalıklar başladı. :(

Merhabalar
Vaka arttı Dişarda yemek yiyemiyoruz
Afiyet olsun
Bu arada
Barbunya yemeği
Pırasalı burgur pilavi ( taze soğanlı pilav denemişim çok güzel olmuştu bı sefer pırasa deneyeceğim oda soğangillerden
Umarım güzel olur şimdi pişiyor 😬😬
Çok değişik bir fikirmiş 🤩🤩

Ohhh sefan olsun inş iyi geçer iki elti iyi vakit geçirdik dersiniz
Ailevi bir sorunları vardı. Yardımcı olmak için gittik aslında. Tatil amaclı değildi. Zaten çocuklar anamızı ağlattı. Bir daha seneye görüşürüz artık 🤣🤣🤣

Allah razı olsun. Hâlâ kendime gelemedim. Bir hafta çıkmaz bu yorgunluk 🤣🤣
Nohut da pişti olduk. 😂😂😂
Afiyet olsun canım..
Çamaşırlar falan halledilir kesin 1 haftası var o yorgunluğun🤣
Buzluk sağolsun🤣🤣
Size de canım..

Afiyet olsun canım.
Sonuçu merak ettim. Nasıl oldu 🤩🤩
Baya güzel oldu ya. Ben galeta unu yerine panko denen bi ekmek kırıntısı kullanmıştım. Kroket tadında köftelerim oldu :)

Çoktan yapmışsındır ama fırında sebzeli tavuk güzel olurmuş.
Fırında sebzeli tavuk güzel oluyor evet ben de sık yapıyorum normalde. Bu seferkinde haşlayıp suyundan sebze çorbası yapmıştım. Etleri de didikledim pilava koydum.

Selamun aleykum kızlar. Evime döndüm çok şükür. Evim evim güzel evim 🤲🤲🤲
Allah kimseyi evinden yurdundan etmesin. Allah razı olsun çok rahat ettik ama insanın evi gibisi yok. Bu arada dün hariç her gün yemek de yaptım 🤦‍♀️ Kurtuldum sanmayın yani 😂😂
Neyse şimdi de buzlukta nohut vardı. Onu pişiriyorum kolay olsun diye. Gitmeden de kalan kemikli etleri buzluğa atmıştım. Onları da çıkardım. Ikisini birleştireceğim. Pilav türü bir şey yapmayı düşünmüyorum çünkü çok yoruldum.
Siz nasılsınız? Yorgunluğumu atayım mesajlarınızı okuyacağım 😘😘😘

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
Valla aynen insanın evi gibisi yok. Eşi bir de çok özledim. İyileşse de gelse

Hosgeldin evine canim aynen annemize bile gitsek ne kdr iyi baktiklari halde evimize gelnce bi oh diyoruz bi tik dha rahatlama geliyor

Benim dun yaptigim taze fasulye ve pilavim var
Kizimin bogazi agriyor tavuk aldim hasliyorum suan sehriyeli tavuklu corba yapacagim suyuyla insallah
Geçmiş olsun canım😘

Back