- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.421
Zengin olayım hemen alacağım kız.Kurutma al mutlaka dün ben sayısız makine çamaşır yıkadım hepsi kurudu bitti çok şükür
Şaka bir yana eşim çok gereksiz görüyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zengin olayım hemen alacağım kız.Kurutma al mutlaka dün ben sayısız makine çamaşır yıkadım hepsi kurudu bitti çok şükür
Amin canım.Valla aynen insanın evi gibisi yok. Eşi bir de çok özledim. İyileşse de gelse
Ellerine sağlık canım. Tavuk midye yemeğin adı mi yoksa gerçek midye miTerbiyrli şehriye çorbası
Şişte tavuk midye
Mor lahana salatası
Senden çok değişik şeyler öğreniyorum.Baya güzel oldu ya. Ben galeta unu yerine panko denen bi ekmek kırıntısı kullanmıştım. Kroket tadında köftelerim oldu :)
Fırında sebzeli tavuk güzel oluyor evet ben de sık yapıyorum normalde. Bu seferkinde haşlayıp suyundan sebze çorbası yapmıştım. Etleri de didikledim pilava koydum.
Geçmiş olsun canım
Sagol canim ayni corbayi yapmisiz tam hasta corbasi oluyor sirke sarmsak sosta yaptm ben ayriyettenTerbiyrli şehriye çorbası
Şişte tavuk midye
Mor lahana salatası
Asla ve asla gereksiz degilZengin olayım hemen alacağım kız.
Şaka bir yana eşim çok gereksiz görüyor.
Yemeğin adı canımEllerine sağlık canım. Tavuk midye yemeğin adı mi yoksa gerçek midye mi
Bende öyle yapıyorum ama sirke kızlar yemiyorSagol canim ayni corbayi yapmisiz tam hasta corbasi oluyor sirke sarmsak sosta yaptm ben ayriyetten
Asla ve asla gereksiz degil
Icinden temiz camasirdan cikan tozlari bilse esin oyle dermydi acaba birde kesnlkle hayat ben kizimi tuvalete alistirirken gunde 4 makine yikayip kurutup kaldrdgmi bliyorum . Saglik acisindan ev icinde kurutulmasi da iyi degil 2 kucuk cocgn var hemde cok pratik yani tavsiye ederm
Yemeğin adı canım
Bende öyle yapıyorum ama sirke kızlar yemiyor
Bence de ama erkekler bizim kadar detaycı değil. Düz mantık bakıyorlar. Ne var ki at dışarı kurusunSagol canim ayni corbayi yapmisiz tam hasta corbasi oluyor sirke sarmsak sosta yaptm ben ayriyetten
Asla ve asla gereksiz degil
Icinden temiz camasirdan cikan tozlari bilse esin oyle dermydi acaba birde kesnlkle hayat ben kizimi tuvalete alistirirken gunde 4 makine yikayip kurutup kaldrdgmi bliyorum . Saglik acisindan ev icinde kurutulmasi da iyi degil 2 kucuk cocgn var hemde cok pratik yani tavsiye ederm
Ben ayri kaba hazirladim canim isteyen istedgi kadar aliyor oyleYemeğin adı canım
Bende öyle yapıyorum ama sirke kızlar yemiyor
Evet canim onlara hele evde bisey bozuldu yahut bi esya lazim alalm demeBence de ama erkekler bizim kadar detaycı değil. Düz mantık bakıyorlar. Ne var ki at dışarı kurusun
Off aynı dert bende de var kurutma koyacak yerimde yok bu bozulursa kurutmalı alacağım. Makinem de can çekişiyor aslında ama acısını nasıl dindirebilirim bilemedim. Yöntemini bilsem ellerimle bozacağımÜç makine yıkadım. Bir makine kaldı. Saracak yer yok
Sütten kesememiştim şimdi tekrar kesmeye çalışıyorum onun etkisi var canim bugun biraz daha iyi gibi.bi alışsa kurtulcazAfiyet olsun canım. Neden durmuyor, hasta mı?
Tüy yıka hemen bozulurOff aynı dert bende de var kurutma koyacak yerimde yok bu bozulursa kurutmalı alacağım. Makinem de can çekişiyor aslında ama acısını nasıl dindirebilirim bilemedim. Yöntemini bilsem ellerimle bozacağım
Allah yardımcın olsun. Annelik zor cidden.Sütten kesememiştim şimdi tekrar kesmeye çalışıyorum onun etkisi var canim bugun biraz daha iyi gibi.bi alışsa kurtulcaz
Bende bilmiyorumSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ortada yemek falan yok maalesef ve ben acıktım
Sadece yoğurt çorbası düşündüm gerisi yok
Belki sizden kopya çekerim.
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Erişte varsa taze fasulye ile güzel oluyorBenim tavuklu terbiyeli corba ve taze fasulyem var
Yanina ne yapsam bilemedim