- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #19.381
Valla bi itirafta bulunucam eşimi dün hastaneye yatırdığınızdan beri her gün sipariş veriyoruz çocuklarlaSelamun aleykum kızlar. Bugün dışarıdaydık, yemekte ne var bilmiyorum. Dışarı çok kalabalık olduğu için de yiyemedik. Eve gidince menüye bakacağız artık
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Ben sizi etiketleyip çıkıyordum. Yorumlara hiç bakmadımValla bi itirafta bulunucam eşimi dün hastaneye yatırdığınızdan beri her gün sipariş veriyoruz çocuklarla
İyi akşamlarSelamun aleykum kızlar. Kahvaltıyı geç yaptık, hamur kızartması yedik. Yemeğe de paça çorbası yiyeceğiz. Allah hepinize kolaylık versin. Öpüyorum
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Pişti olmuşuzSelamun aleykum kızlar. Kahvaltıyı geç yaptık, hamur kızartması yedik. Yemeğe de paça çorbası yiyeceğiz. Allah hepinize kolaylık versin. Öpüyorum
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
İyi canım çok şükürBen sizi etiketleyip çıkıyordum. Yorumlara hiç bakmadım
Çok geçmiş olsun. Durumu nasıl peki?
Kolay gelsin.ben de temizlik yaptım kolay olsun diye tavuk çıkardım fırında sebzeli tavuk yapcam.dünden de çorbam var.yanına da salata yaparımSelamun aleykum kızlar. Evime döndüm çok şükür. Evim evim güzel evim
Allah kimseyi evinden yurdundan etmesin. Allah razı olsun çok rahat ettik ama insanın evi gibisi yok. Bu arada dün hariç her gün yemek de yaptımKurtuldum sanmayın yani
Neyse şimdi de buzlukta nohut vardı. Onu pişiriyorum kolay olsun diye. Gitmeden de kalan kemikli etleri buzluğa atmıştım. Onları da çıkardım. Ikisini birleştireceğim. Pilav türü bir şey yapmayı düşünmüyorum çünkü çok yoruldum.
Siz nasılsınız? Yorgunluğumu atayım mesajlarınızı okuyacağım
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Hoşgeldin evine canımSelamun aleykum kızlar. Evime döndüm çok şükür. Evim evim güzel evim
Allah kimseyi evinden yurdundan etmesin. Allah razı olsun çok rahat ettik ama insanın evi gibisi yok. Bu arada dün hariç her gün yemek de yaptımKurtuldum sanmayın yani
Neyse şimdi de buzlukta nohut vardı. Onu pişiriyorum kolay olsun diye. Gitmeden de kalan kemikli etleri buzluğa atmıştım. Onları da çıkardım. Ikisini birleştireceğim. Pilav türü bir şey yapmayı düşünmüyorum çünkü çok yoruldum.
Siz nasılsınız? Yorgunluğumu atayım mesajlarınızı okuyacağım
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?