- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.441
Nasıl tüy yıkayacağımTüy yıka hemen bozulur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl tüy yıkayacağımTüy yıka hemen bozulur
Tüy yastığın yok mu?Nasıl tüy yıkayacağım
Kıymalı şehriye çorbası ve biber dolması yaptım. Salata yapacağım. Yoğurt bitti eşim hazır getirirse o da olacak . Dolmada yoğurtsuz olmuyorSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ortada yemek falan yok maalesef ve ben acıktım
Sadece yoğurt çorbası düşündüm gerisi yok
Belki sizden kopya çekerim.
@Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
@morkagit
Benim dünden az makarna ve saç kavurmam var bana yeter eşim fırında salçalı patates istedi bi de çorba yaptımSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ortada yemek falan yok maalesef ve ben acıktım
@Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
@morkagit
Yok ya benim yastıklar hep pamuk, silikon falanTüy yastığın yok mu?
Ama bu havada tüy kurumaz haberin olsun. Sonra bana kızma
Eristem yok ya cay demleyp yanina pogaca yapabilirim hem yarin isyerne goturur kalani zaten aklmdaydi gotursun diye yapmak.Erişte varsa taze fasulye ile güzel oluyor
Mercimek çorbası, şinitzel, salata bizim menü :)Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ortada yemek falan yok maalesef ve ben acıktım
@Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
@morkagit
Benim dünden bezelyeli pilavım vardı yanına etli nohut yapcam.cacık bi deSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ortada yemek falan yok maalesef ve ben acıktım
@Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
@morkagit
Sağ ol canım. Aynen ayaklarıma sıcak su torbası koydum. Bugün iş yerinde de hep sıcak şeyler içtim.Geçmiş olsun canım. Ayaklarını sıcak tut. Sıcak serbet iç.
Ben taze fasulye yaptığımda zeytin yağlı seviyorum. Ama sıcak yaptıysam yanina bulgur pilavı ve cacık çok yakışıyor. Tabi çoktan karar vermişsindir amaBenim tavuklu terbiyeli corba ve taze fasulyem var
Yanina ne yapsam bilemedim
Esim canim yemek istemiyor dedi bende fikirden fikre atlayarak patatesli borek yapmaya karar verdim cay demleyip onunla yer . Bende corba icecegim kizimla yeter ama yarin icin fasulyemin yanina bulgur pilavu yapmayi dusunebilirim bakalim zeytinyagli fasulyem zaten okdr seviyoruz ki yaz boyu yedik ama bu hafta pazarda dayanamadim aldim yineSağ ol canım. Aynen ayaklarıma sıcak su torbası koydum. Bugün iş yerinde de hep sıcak şeyler içtim.
Ben taze fasulye yaptığımda zeytin yağlı seviyorum. Ama sıcak yaptıysam yanina bulgur pilavı ve cacık çok yakışıyor. Tabi çoktan karar vermişsindir ama
Ohh ellerinize sağlık, patatesli böreğe bayılırımEsim canim yemek istemiyor dedi bende fikirden fikre atlayarak patatesli borek yapmaya karar verdim cay demleyip onunla yer . Bende corba icecegim kizimla yeter ama yarin icin fasulyemin yanina bulgur pilavu yapmayi dusunebilirim bakalim zeytinyagli fasulyem zaten okdr seviyoruz ki yaz boyu yedik ama bu hafta pazarda dayanamadim aldim yine
Onerin icin tsk ler
tesekkurler seninde ellerine saglik calisip gelip yemek yapmak daha zor . Hayirli aksamlarOhh ellerinize sağlık, patatesli böreğe bayılırım
Ben de çok severim zeytinyağlı fasulyeyi, her gün yesem bıkmam. Ellerinize sağlık şimdiden, afiyet olsun
Her şeyin ayrı zorlukları var, teşekkür ederim iyi akşamlartesekkurler seninde ellerine saglik calisip gelip yemek yapmak daha zor . Hayirli aksamlar
Nasıl olmuştu patlıcanlar? Su gibi olmamış değil miBen yazın buzluğa attığım patlıcanları çıkardım sabah ise gitmeden. Eve gelince onlar çözülmüş olur, bir iç yapar karnıyarık yaparım. Yanina da pilav ve cacık planladım. Bir de regl olduğum için canım tatlı çekiyor, magnolia yapıcam Tabi umarım, çok yorgun da hissediyorum
Ellerine sağlık canım. Afiyet olsunBenim dünden bezelyeli pilavım vardı yanına etli nohut yapcam.cacık bi de
Afiyet olsun canım. Ben de sinitzel yapacağım aylardır güya ama nasip olmadı.Mercimek çorbası, şinitzel, salata bizim menü :)
En son patatesli börek de karar kılmışsınEristem yok ya cay demleyp yanina pogaca yapabilirim hem yarin isyerne goturur kalani zaten aklmdaydi gotursun diye yapmak.
Hoş geldin canım. Nerelere gittin? Durumlar nasıl? ❤❤❤Feslegen Kokulu Nane nasilsin bı uğrayayim dedim.
Menumude soyliyim.
Etli türlü
Pirinç pilavı
Salata
Çayın yanına tavuk göğsü kurabiye yaptım