• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ortada yemek falan yok maalesef ve ben acıktım 😂😂😂
Sadece yoğurt çorbası düşündüm gerisi yok 🤷‍♀️
Belki sizden kopya çekerim.

@Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
Alyaliya Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
@morkagit
Kıymalı şehriye çorbası ve biber dolması yaptım. Salata yapacağım. Yoğurt bitti eşim hazır getirirse o da olacak . Dolmada yoğurtsuz olmuyor🤷

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ortada yemek falan yok maalesef ve ben acıktım 😂😂😂

@Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@donashippo
@Sumeyye07
Alyaliya Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
@morkagit
Benim dünden az makarna ve saç kavurmam var bana yeter 😂 eşim fırında salçalı patates istedi bi de çorba yaptım

@Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@donashippo
@Sumeyye07
Alyaliya Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
@morkagit
Mercimek çorbası, şinitzel, salata bizim menü :)

@Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@donashippo
@Sumeyye07
Alyaliya Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
@morkagit
Benim dünden bezelyeli pilavım vardı yanına etli nohut yapcam.cacık bi de 😂

Geçmiş olsun canım. Ayaklarını sıcak tut. Sıcak serbet iç.
Sağ ol canım. Aynen ayaklarıma sıcak su torbası koydum. Bugün iş yerinde de hep sıcak şeyler içtim.
Benim tavuklu terbiyeli corba ve taze fasulyem var
Yanina ne yapsam bilemedim
Ben taze fasulye yaptığımda zeytin yağlı seviyorum. Ama sıcak yaptıysam yanina bulgur pilavı ve cacık çok yakışıyor. Tabi çoktan karar vermişsindir ama

Sağ ol canım. Aynen ayaklarıma sıcak su torbası koydum. Bugün iş yerinde de hep sıcak şeyler içtim.

Ben taze fasulye yaptığımda zeytin yağlı seviyorum. Ama sıcak yaptıysam yanina bulgur pilavı ve cacık çok yakışıyor. Tabi çoktan karar vermişsindir ama
Esim canim yemek istemiyor dedi bende fikirden fikre atlayarak patatesli borek yapmaya karar verdim 😂 cay demleyip onunla yer . Bende corba icecegim kizimla yeter ama yarin icin fasulyemin yanina bulgur pilavu yapmayi dusunebilirim bakalim zeytinyagli fasulyem zaten okdr seviyoruz ki yaz boyu yedik ama bu hafta pazarda dayanamadim aldim yine

Onerin icin tsk ler

Esim canim yemek istemiyor dedi bende fikirden fikre atlayarak patatesli borek yapmaya karar verdim 😂 cay demleyip onunla yer . Bende corba icecegim kizimla yeter ama yarin icin fasulyemin yanina bulgur pilavu yapmayi dusunebilirim bakalim zeytinyagli fasulyem zaten okdr seviyoruz ki yaz boyu yedik ama bu hafta pazarda dayanamadim aldim yine

Onerin icin tsk ler
Ohh ellerinize sağlık, patatesli böreğe bayılırım 😋😋

Ben de çok severim zeytinyağlı fasulyeyi, her gün yesem bıkmam. Ellerinize sağlık şimdiden, afiyet olsun 😊

Ohh ellerinize sağlık, patatesli böreğe bayılırım 😋😋

Ben de çok severim zeytinyağlı fasulyeyi, her gün yesem bıkmam. Ellerinize sağlık şimdiden, afiyet olsun 😊
😊😊😊 tesekkurler seninde ellerine saglik calisip gelip yemek yapmak daha zor . Hayirli aksamlar

Ben yazın buzluğa attığım patlıcanları çıkardım sabah ise gitmeden. Eve gelince onlar çözülmüş olur, bir iç yapar karnıyarık yaparım. Yanina da pilav ve cacık planladım. Bir de regl olduğum için canım tatlı çekiyor, magnolia yapıcam 🥳 Tabi umarım, çok yorgun da hissediyorum🙈
Nasıl olmuştu patlıcanlar? Su gibi olmamış değil mi

Back