Senden çok değişik şeyler öğreniyorum.

Geçmiş olsun canım

Terbiyrli şehriye çorbası
Şişte tavuk midye
Mor lahana salatası
Sagol canim ayni corbayi yapmisiz tam hasta corbasi oluyor sirke sarmsak sosta yaptm ben ayriyetten
Zengin olayım hemen alacağım kız.
Şaka bir yana eşim çok gereksiz görüyor.
Asla ve asla gereksiz degil
Icinden temiz camasirdan cikan tozlari bilse esin oyle dermydi acaba birde kesnlkle hayat ben kizimi tuvalete alistirirken gunde 4 makine yikayip kurutup kaldrdgmi bliyorum . Saglik acisindan ev icinde kurutulmasi da iyi degil 2 kucuk cocgn var hemde cok pratik yani tavsiye ederm

Ellerine sağlık canım. Tavuk midye yemeğin adı mi yoksa gerçek midye mi
Yemeğin adı canım
Bende öyle yapıyorum ama sirke kızlar yemiyor

Bence de ama erkekler bizim kadar detaycı değil. Düz mantık bakıyorlar. Ne var ki at dışarı kurusun

Üç makine yıkadım. Bir makine kaldı. Saracak yer yok
Off aynı dert bende de var kurutma koyacak yerimde yok bu bozulursa kurutmalı alacağım. Makinem de can çekişiyor aslında ama acısını nasıl dindirebilirim bilemedim. Yöntemini bilsem ellerimle bozacağım

Off aynı dert bende de var kurutma koyacak yerimde yok bu bozulursa kurutmalı alacağım. Makinem de can çekişiyor aslında ama acısını nasıl dindirebilirim bilemedim. Yöntemini bilsem ellerimle bozacağım
Tüy yıka hemen bozulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…