• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valla bi itirafta bulunucam eşimi dün hastaneye yatırdığınızdan beri her gün sipariş veriyoruz çocuklarla 😂

Selamun aleykum kızlar. Evime döndüm çok şükür. Evim evim güzel evim 🤲🤲🤲
Allah kimseyi evinden yurdundan etmesin. Allah razı olsun çok rahat ettik ama insanın evi gibisi yok. Bu arada dün hariç her gün yemek de yaptım 🤦‍♀️ Kurtuldum sanmayın yani 😂😂
Neyse şimdi de buzlukta nohut vardı. Onu pişiriyorum kolay olsun diye. Gitmeden de kalan kemikli etleri buzluğa atmıştım. Onları da çıkardım. Ikisini birleştireceğim. Pilav türü bir şey yapmayı düşünmüyorum çünkü çok yoruldum.
Siz nasılsınız? Yorgunluğumu atayım mesajlarınızı okuyacağım 😘😘😘

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Carinanebulasi Carinanebulasi
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599

Allah kimseyi evinden yurdundan etmesin. Allah razı olsun çok rahat ettik ama insanın evi gibisi yok. Bu arada dün hariç her gün yemek de yaptım 🤦‍♀️ Kurtuldum sanmayın yani 😂😂
Neyse şimdi de buzlukta nohut vardı. Onu pişiriyorum kolay olsun diye. Gitmeden de kalan kemikli etleri buzluğa atmıştım. Onları da çıkardım. Ikisini birleştireceğim. Pilav türü bir şey yapmayı düşünmüyorum çünkü çok yoruldum.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
Kolay gelsin.ben de temizlik yaptım kolay olsun diye tavuk çıkardım fırında sebzeli tavuk yapcam.dünden de çorbam var.yanına da salata yaparım

Hosgeldin evine canim aynen annemize bile gitsek ne kdr iyi baktiklari halde evimize gelnce bi oh diyoruz bi tik dha rahatlama geliyor

Benim dun yaptigim taze fasulye ve pilavim var
Kizimin bogazi agriyor tavuk aldim hasliyorum suan sehriyeli tavuklu corba yapacagim suyuyla insallah

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
Hoşgeldin evine canım 😊 nohut doyurucu oluyor zaten et de varmış.. Bende nohutlu tavuklu pilav yaptım dünden corbam var birde salata yapacağım.

Back