- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #19.221
Eline sağlık canım afiyet olsun. Benim kız hasta oluyor sanırım ona bir çorba yaptım şimdilik. Evde de bir şey kalmamış. Eşim pazara uğrayacak. Kiymada alayım bir şeyler uydururuz dedi. zaten çocukla ilgilenince yoruldum sabahtan dersimde vardı. Şuan dinlenmek istiyorum sadece. Yazarken aklıma geldi süt ayirmistim dün sütlaç yapacağım sonra dinleneceğim sanırımSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kahvaltıdan sonra hemen evi toplamaya başladım. Mutfakta bayağı iş vardı. Yerleri kaldı işte. Yemeğimi yaptıktan sonra da yerleri halledeceğim inşallah. Mercimek çorbası ocağa düştü. Balık almış eşim, o da fırına düşecek
Allah bereket versin. Siz neler kaynatıyorsunuz? Neler yaptınız?
Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
Ellerine sağlık canımSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kahvaltıdan sonra hemen evi toplamaya başladım. Mutfakta bayağı iş vardı. Yerleri kaldı işte. Yemeğimi yaptıktan sonra da yerleri halledeceğim inşallah. Mercimek çorbası ocağa düştü. Balık almış eşim, o da fırına düşecek
Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
Afiyet olsun canımSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kahvaltıdan sonra hemen evi toplamaya başladım. Mutfakta bayağı iş vardı. Yerleri kaldı işte. Yemeğimi yaptıktan sonra da yerleri halledeceğim inşallah. Mercimek çorbası ocağa düştü. Balık almış eşim, o da fırına düşecek
Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
Geçmiş olsun canım soğuklar başladı hastalık daEline sağlık canım afiyet olsun. Benim kız hasta oluyor sanırım ona bir çorba yaptım şimdilik. Evde de bir şey kalmamış. Eşim pazara uğrayacak. Kiymada alayım bir şeyler uydururuz dedi. zaten çocukla ilgilenince yoruldum sabahtan dersimde vardı. Şuan dinlenmek istiyorum sadece. Yazarken aklıma geldi süt ayirmistim dün sütlaç yapacağım sonra dinleneceğim sanırım
Teşekkür ederim canım. Dışarı da fazla çıkmadı ama dün balkonda biraz vakit geçirmişti üşüdü sanırım. Sanada geçmiş olsun. Anneler hasta olunca evde hayat duruyorAfiyet olsun canım
Bende kemik suyuna şehriye çorbası yaptım akşam için karar vermedim daha hasta oluyorum herhalde
Geçmiş olsun canım soğuklar başladı hastalık da
Aynen canım yaaTeşekkür ederim canım. Dışarı da fazla çıkmadı ama dün balkonda biraz vakit geçirmişti üşüdü sanırım. Sanada geçmiş olsun. Anneler hasta olunca evde hayat duruyor
Güya biz de keyif yapalım dedik ama bir suru is cikardik kendimize. Bizim yerimize de keyif yapin kızAfiyet olsun canim dunden kiymali biber kabak dolmam var simdide zeytinyagli pirasa yapiyorum bozulmadan yapayim dedim ona bisey olmaz bugun aksam genelde yemek yemiyoruz ama yarin yeriz bende esimle keyif yaparim temizligimi de dun yapmistim . Pazara gidecegm rahatca 3 gbi insallah .
Çocuk bu canım. O kadar takma kafana. Allah onların canına sağlık versin. Ev işi de bitmez, dert de bitmez.Kolay gelsin kızlar bende tavuğu yapamadim dun yaprak sarinca. onuda yemediler bi tencereyi kendm yedim. daha yaprak ve birsuru ic kaldi. sinir hastasi olmama az kaldi cocuklar canima okuyo bu kadar mi insani alikoyar bi cocuk işten güçten yaa.
sabir diye diye tavuğu yaparim insallah bugun.bulgur pilavida yapsam iyi olur. simdi icinde makarna yapiyorum cocuklara ..
Çok geçmiş olsun canım..haşlama suyu varsa bugün bol limonla içir. Rabbimin izniyle şifa olur.Eline sağlık canım afiyet olsun. Benim kız hasta oluyor sanırım ona bir çorba yaptım şimdilik. Evde de bir şey kalmamış. Eşim pazara uğrayacak. Kiymada alayım bir şeyler uydururuz dedi. zaten çocukla ilgilenince yoruldum sabahtan dersimde vardı. Şuan dinlenmek istiyorum sadece. Yazarken aklıma geldi süt ayirmistim dün sütlaç yapacağım sonra dinleneceğim sanırım
Afiyet şifa olsun kuzuyaEllerine sağlık canımbende kız köfte istedi köfte patates yapcam ,
Sağol canım Tarhana yapmıştım seviyor diye onun içine koydum. Meyve de veriyorum inşallah ilerlemeden kurtuluruzÇok geçmiş olsun canım..haşlama suyu varsa bugün bol limonla içir. Rabbimin izniyle şifa olur.
Ne is cikardiniz bakim merak etme bende is cikardimGüya biz de keyif yapalım dedik ama bir suru is cikardik kendimize. Bizim yerimize de keyif yapin kız
Komurlukte duran bebek arabasını yıkadı eşim. Sonra çocukları banyo yaptırdık. Onları banyo yaptırmak bir günümüzü alıyor.Ne is cikardiniz bakim merak etme bende is cikardimpazarda patlican cok uygundu yine 3 kg daha aljp kozletmeye verdim sonra tekrar almaya gittim geldim . Bulasiklari yika kaldir , camasirlari yikadim ,kurutmadalar simdi onlari da katlarsam keyif kismina gececegm artik insallahh
Hafta ici çalıştığın için bıkkınlık gelmiştir. Afiyet olsun canım.Selam kızlar, ben bugün her konuda bir isteksizim. Dışardan yemek sipariş etmeye karar verdik. Herkese afiyet olsun
Inşallah, viks varsa ayağına sür, çorap giydir yatır.Sağol canım Tarhana yapmıştım seviyor diye onun içine koydum. Meyve de veriyorum inşallah ilerlemeden kurtuluruz
Birliktemi banyo yaptiriyosunuz sevmiyorlarmi cocklar banyoyuKomurlukte duran bebek arabasını yıkadı eşim. Sonra çocukları banyo yaptırdık. Onları banyo yaptırmak bir günümüzü alıyor.
Mecburen beraber yaptırıyoruz. Büyüğü yaptırırken küçük durmuyor. Birinin üstünü giydirirken oteki kaçıyor . Tam cildirmalik yani.Birliktemi banyo yaptiriyosunuz sevmiyorlarmi cocklar banyoyu
Valla bu saat oldu anca bitti isim guyya islermi baya azaltmstim azaltmasam nolurdu acaba
An itibariyle keyif saatimiz basladi darisi sizeMecburen beraber yaptırıyoruz. Büyüğü yaptırırken küçük durmuyor. Birinin üstünü giydirirken oteki kaçıyor . Tam cildirmalik yani.
Neyse biz bir daha keyif yapmaya niyetlenmeyelim.
Tutturamiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?