• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay gelsin kızlar bende tavuğu yapamadim dun yaprak sarinca. onuda yemediler bi tencereyi kendm yedim. daha yaprak ve birsuru ic kaldi. sinir hastasi olmama az kaldi cocuklar canima okuyo bu kadar mi insani alikoyar bi cocuk işten güçten yaa.
sabir diye diye tavuğu yaparim insallah bugun :D .bulgur pilavida yapsam iyi olur. simdi icinde makarna yapiyorum cocuklara ..

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kahvaltıdan sonra hemen evi toplamaya başladım. Mutfakta bayağı iş vardı. Yerleri kaldı işte. Yemeğimi yaptıktan sonra da yerleri halledeceğim inşallah. Mercimek çorbası ocağa düştü. Balık almış eşim, o da fırına düşecek 🤩🤩🤩
Allah bereket versin. Siz neler kaynatıyorsunuz? Neler yaptınız?
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
Alyaliya Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
Eline sağlık canım afiyet olsun. Benim kız hasta oluyor sanırım ona bir çorba yaptım şimdilik. Evde de bir şey kalmamış. Eşim pazara uğrayacak. Kiymada alayım bir şeyler uydururuz dedi. zaten çocukla ilgilenince yoruldum sabahtan dersimde vardı. Şuan dinlenmek istiyorum sadece. Yazarken aklıma geldi süt ayirmistim dün sütlaç yapacağım sonra dinleneceğim sanırım

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kahvaltıdan sonra hemen evi toplamaya başladım. Mutfakta bayağı iş vardı. Yerleri kaldı işte. Yemeğimi yaptıktan sonra da yerleri halledeceğim inşallah. Mercimek çorbası ocağa düştü. Balık almış eşim, o da fırına düşecek 🤩🤩🤩
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@donashippo
@Sumeyye07
Alyaliya Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
Ellerine sağlık canım💕 bende kız köfte istedi köfte patates yapcam ,

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@donashippo
@Sumeyye07
Alyaliya Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
Afiyet olsun canım😘

Bende kemik suyuna şehriye çorbası yaptım akşam için karar vermedim daha hasta oluyorum herhalde😥😥😥
Eline sağlık canım afiyet olsun. Benim kız hasta oluyor sanırım ona bir çorba yaptım şimdilik. Evde de bir şey kalmamış. Eşim pazara uğrayacak. Kiymada alayım bir şeyler uydururuz dedi. zaten çocukla ilgilenince yoruldum sabahtan dersimde vardı. Şuan dinlenmek istiyorum sadece. Yazarken aklıma geldi süt ayirmistim dün sütlaç yapacağım sonra dinleneceğim sanırım
Geçmiş olsun canım soğuklar başladı hastalık da 😥😥😥

Afiyet olsun canım😘

Bende kemik suyuna şehriye çorbası yaptım akşam için karar vermedim daha hasta oluyorum herhalde😥😥😥

Geçmiş olsun canım soğuklar başladı hastalık da 😥😥😥
Teşekkür ederim canım. Dışarı da fazla çıkmadı ama dün balkonda biraz vakit geçirmişti üşüdü sanırım. Sanada geçmiş olsun. Anneler hasta olunca evde hayat duruyor😔

Afiyet olsun canim dunden kiymali biber kabak dolmam var simdide zeytinyagli pirasa yapiyorum bozulmadan yapayim dedim ona bisey olmaz bugun aksam genelde yemek yemiyoruz ama yarin yeriz bende esimle keyif yaparim temizligimi de dun yapmistim . Pazara gidecegm rahatca 3 gbi insallah .
Güya biz de keyif yapalım dedik ama bir suru is cikardik kendimize. Bizim yerimize de keyif yapin kız 😂😂😂😂

Kolay gelsin kızlar bende tavuğu yapamadim dun yaprak sarinca. onuda yemediler bi tencereyi kendm yedim. daha yaprak ve birsuru ic kaldi. sinir hastasi olmama az kaldi cocuklar canima okuyo bu kadar mi insani alikoyar bi cocuk işten güçten yaa.
sabir diye diye tavuğu yaparim insallah bugun :KK70: .bulgur pilavida yapsam iyi olur. simdi icinde makarna yapiyorum cocuklara ..
Çocuk bu canım. O kadar takma kafana. Allah onların canına sağlık versin. Ev işi de bitmez, dert de bitmez.

Çok geçmiş olsun canım..haşlama suyu varsa bugün bol limonla içir. Rabbimin izniyle şifa olur.

Güya biz de keyif yapalım dedik ama bir suru is cikardik kendimize. Bizim yerimize de keyif yapin kız 😂😂😂😂
Ne is cikardiniz bakim merak etme bende is cikardim 😀 pazarda patlican cok uygundu yine 3 kg daha aljp kozletmeye verdim sonra tekrar almaya gittim geldim . Bulasiklari yika kaldir , camasirlari yikadim ,kurutmadalar simdi onlari da katlarsam keyif kismina gececegm artik insallahh

Ne is cikardiniz bakim merak etme bende is cikardim 😀 pazarda patlican cok uygundu yine 3 kg daha aljp kozletmeye verdim sonra tekrar almaya gittim geldim . Bulasiklari yika kaldir , camasirlari yikadim ,kurutmadalar simdi onlari da katlarsam keyif kismina gececegm artik insallahh
Komurlukte duran bebek arabasını yıkadı eşim. Sonra çocukları banyo yaptırdık. Onları banyo yaptırmak bir günümüzü alıyor. 😒

Komurlukte duran bebek arabasını yıkadı eşim. Sonra çocukları banyo yaptırdık. Onları banyo yaptırmak bir günümüzü alıyor. 😒
Birliktemi banyo yaptiriyosunuz sevmiyorlarmi cocklar banyoyu
Valla bu saat oldu anca bitti isim guyya islermi baya azaltmstim azaltmasam nolurdu acaba

Birliktemi banyo yaptiriyosunuz sevmiyorlarmi cocklar banyoyu
Valla bu saat oldu anca bitti isim guyya islermi baya azaltmstim azaltmasam nolurdu acaba
Mecburen beraber yaptırıyoruz. Büyüğü yaptırırken küçük durmuyor. Birinin üstünü giydirirken oteki kaçıyor . Tam cildirmalik yani.

Neyse biz bir daha keyif yapmaya niyetlenmeyelim. 😂😂😂
Tutturamiyoruz

Mecburen beraber yaptırıyoruz. Büyüğü yaptırırken küçük durmuyor. Birinin üstünü giydirirken oteki kaçıyor . Tam cildirmalik yani.

Neyse biz bir daha keyif yapmaya niyetlenmeyelim. 😂😂😂
Tutturamiyoruz
An itibariyle keyif saatimiz basladi darisi size 😀😀

Back