- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #19.201
Bence de yok yapmayayım o zamanHaşlama suyu çok besleyici oluyor. Pilava gerek yok bence
Ben semiz otunu çok severim.Dünden semizotu yemeği var
Dün ben yemedim sevmedıgım içinbugün de
Tavuklu patlıcan düşünüyorum yada kabak mücver yapacagım
ben yoğutlu olarak seviyorum salata yapmıyorum çig yiyorum semizotu. pişmişi sevmem.Ben semiz otunu çok severim.
Kolay gelsin sana da
Teşekkür ederizBende bugün kuru fasulye pilav yapicam
Birde turşu ayran
Allah bereket versin herkesin sofrasına
Ağız tadıyla yemek nasip etsin
Hayırlı Cumalar
Gerçekten öyleHayirli cumalarr benimde evde yemeklik kalmadgnda 2 kurtarici menum kiymali makarna ve tavuklu pilavdir
Corbam var yanina kiymali kabak patlican biber dolmasi yapacagm yogurt vs sutcum gelirse de firin sutlac yapacagm insallah
Kıymalı makarnaya bayılırım.Selamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Cumamız mübarek olsun. Evde sebze kalmadığı için kıymalı makarna yapmayı düşünüyorum. Domates soslu da yapabilirim
Siz nasılsınız? Ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
As canım. Ben de kıymalı makarna yapacağım markete mesaj attım sipariş gelince inşSelamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Cumamız mübarek olsun. Evde sebze kalmadığı için kıymalı makarna yapmayı düşünüyorum. Domates soslu da yapabilirim
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Çok geçmiş olsun
Yaaa çok üzüldüm
Çocuklar nasıl peki?
Geçmiş olsun canım tez zamanda atlatırsınız inşallahhhh
cokkk geçmiş olsun canımm Allah sifa versin inşallah..
Geçmiş olsun canım. İnşallah kolay bir şekilde atlatırsın iz
Geçmiş olsun ben de covid 11.gündeyim.Sizde nasıl belirtiler vardı?
Kızlar sağolun çocuklar iyi. Belirti öksürük ve ateşKızlar ikinize de çok geçmiş olsun. En kısa zamanda atlatırsınız inşallah..
Uzun zamandır gelemedim hala belli bir yemek yok saat kaç olduSelamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Cumamız mübarek olsun. Evde sebze kalmadığı için kıymalı makarna yapmayı düşünüyorum. Domates soslu da yapabilirim
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Afiyet olsun canım.Kıymalı makarnaya bayılırım.
Bizde dünden kalma kabak dolması var. Yanına makarna yaparım bende akşama doğru.
Afiyet olsun canım. Durumun nasıl? Kendi kendine idare edebiliyor musun?As canım. Ben de kıymalı makarna yapacağım markete mesaj attım sipariş gelince inş
Bana uy bacım kıymalı makarnaUzun zamandır gelemedim hala belli bir yemek yok saat kaç oldu
Afiyet olsun canım. Ne mutlu bana
Afiyet olsun canim dunden kiymali biber kabak dolmam var simdide zeytinyagli pirasa yapiyorum bozulmadan yapayim dedim ona bisey olmaz bugun aksam genelde yemek yemiyoruz ama yarin yeriz bende esimle keyif yaparim temizligimi de dun yapmistim . Pazara gidecegm rahatca 3 gbi insallah .Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kahvaltıdan sonra hemen evi toplamaya başladım. Mutfakta bayağı iş vardı. Yerleri kaldı işte. Yemeğimi yaptıktan sonra da yerleri halledeceğim inşallah. Mercimek çorbası ocağa düştü. Balık almış eşim, o da fırına düşecek
Allah bereket versin. Siz neler kaynatıyorsunuz? Neler yaptınız?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?