- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #19.241
Viks yok ama ona benzer doğal yapım bir şey var sirtina sürdüm öksürüğe iyi geliyor.Inşallah, viks varsa ayağına sür, çorap giydir yatır.
Muhtemelen öyledir , depresif moddayım halaHafta ici çalıştığın için bıkkınlık gelmiştir. Afiyet olsun canım.
Ben çocukları uyuttuktan sonra ortalığı toplamaya giriştim. Az önce çamaşırları katlamayı bitirdim.An itibariyle keyif saatimiz basladi darisi size
Afiyet olsun canım.Viks yok ama ona benzer doğal yapım bir şey var sirtina sürdüm öksürüğe iyi geliyor.
Bu arada biz ekmek arası köfte patates kızartması ve salata yaptık.
Canım benim eşim biraz kötü bende arada öksürük var ama fena değilim çok şükür
Hastanede mi pekiCanım benim eşim biraz kötü bende arada öksürük var ama fena değilim çok şükür
İnş eşim de iyileşir
Insallah canım, tekrar geşmiş olsunCanım benim eşim biraz kötü bende arada öksürük var ama fena değilim çok şükür
İnş eşim de iyileşir
Bende ızgara tavada biftek ve salata düşünüyorum ama daha karar vermedim.Selamun aleykum kızlar. Herkese mutlu pazarlar. Bugün güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle ❤❤❤
Havalar soğudu, kemikli et haşlayacağım inşallah. Siz nasılsınız neler var neler yok?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Bugün dışarda yiyin yarın da yemek derdin olmasınKolay gelsin canim . Kahvalti hazirladim simdi oturacagiz insallah
Aksam da dun pisirdigim pirasam var koz patlican yogurtladim sarimsakli . Yanina da makarna bisey yaparim ama belki disardan yeriz blmiyorm degsklk istiyorm yemegm zeytnyagli 2 3 gun yenebilif hicbisey olmaz
Ooo Kolay gelsin canım. Tam tatil menüsüBende ızgara tavada biftek ve salata düşünüyorum ama daha karar vermedim.
Kolay gelsin ellerine sağlık canım.Ben de kahvaltıyı yeni yapacagiz desemakşama da bulgurlu irmikli sosyete köftesi yapacağım. Yani yalancı fellah köftesi
Yeskte yemesekte yarin yemek derdim olmaz cnm 1.5 kg pirasa pisirdim soguk soguk cok severix yeriz 2 3 gun bitene kdr .Bugün dışarda yiyin yarın da yemek derdin olmasın
Sağol canımInsallah canım, tekrar geşmiş olsun
Yok evdeyiz hatta odasına ziyarete geldim şimdi karşımda yatıyorHastanede mi peki
Rabbim şifa versin kuzum
Canım mercimek çorbası yaptım tekrar eşimin tek sevdiği çorbaSelamun aleykum kızlar. Herkese mutlu pazarlar. Bugün güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle ❤❤❤
Havalar soğudu, kemikli et haşlayacağım inşallah. Siz nasılsınız neler var neler yok?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?