- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.261
Şanslı şey seniBende balik yapacaktim buzluktan babam aradi annem.sarma pisirmis getiriyormuş yanina bir salata corba menum hazir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şanslı şey seniBende balik yapacaktim buzluktan babam aradi annem.sarma pisirmis getiriyormuş yanina bir salata corba menum hazir
Amin canım. Annesiz de olmaz babasız da olmaz karısız da olmaz kocasız da . Rabbim hiç birimizin eksikliğini vermesinCanım mercimek çorbası yaptım tekrar eşimin tek sevdiği çorba
Yanına yeniden kıymalı makarna yaptım artık eşe yatırım yapıyoruz Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin. Sağlıkla, sıhhatle.....
Afiyet olsun canım.Mercimek corbasi, taze fasulye
Maşallah yemek hariç her şeyi yapmışsın canım. Ellerine sağlıkYeskte yemesekte yarin yemek derdim olmaz cnm 1.5 kg pirasa pisirdim soguk soguk cok severix yeriz 2 3 gun bitene kdr .
Yanina ek salata borek vs yaparim anca oda dert degil hatta mahlepli kurabiye yapacagm smdi canim istedi tuzlu
Dun pazardan kabak almstm onunda tatlisini yaptim . Pazara gidildigi hafta ev cok bereketli oluyor sanki ya yahut ne pisircem derdi olmadan mi oyle geliyor insana blmiyorum .
Sorma sorma valla yoruldm 2 gundur guyya keyif yapacaktm senjn demen hesap kendime islr cikardim aksam ustu modum oyle dustu ki hazir yemek varken yiyelim dedik yanina da sarmsak domates soslu makarna yaptm . Hafta ici bi aksam gidelm yemege dedk gidersek bakalm .Maşallah yemek hariç her şeyi yapmışsın canım. Ellerine sağlık
Modumuza göre aslında. Bazen makarna suyu koymak bile ağır gelirken bazen de dünyanın şeyini kısa sürede yaparız
Ayy ne güzel yapmışsınızİyi akşamlar. Bugün tavuk yumurta falan almak için bir köye gittik. Hem temiz hava alalım dedik. Çıkmışken yemeği de hallettik eve gelince yine de tavuktan haşladım biraz yarın çorba yaparım diye.. temizlikte yaptık o yüzden yemekle uğraşmamak iyi oldu
Afiyet olsun canım. Ben havuca yaptım köfteyi, çok lezzetli oldu ama sonra hepimiz kötü olduk anlamadımgünaydin.
dün çilikop balığı yedik.
yanina da kirmizi pancar salatasi. roka.:)
bugün de patates köftesi ( koroke) yapmayi düşünüyorum.
bilemedim ne yapacagimi .
Ben yuvama geldim corba ve makarna yapcamSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Dersler bu hafta uzaktan olacakmış. Telefon ancak elime geçti.
Dün haşlama yapamadım. Bugün yaptım. Yanına da bulgur pilavı yaparım inşallah. Rabbim bereket versin
Siz neler yaptınız?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Bir senenin acısını çıkardınBen yuvama geldim corba ve makarna yapcam
Çıkardım valla iyi geldiBir senenin acısını çıkardın
Afiyet olsun canım
As canım mercimek çorbam ve kıymalı makarnam duruyor çocuklar sabah soğan halkası yediler bir de....Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Dersler bu hafta uzaktan olacakmış. Telefon ancak elime geçti.
Dün haşlama yapamadım. Bugün yaptım. Yanına da bulgur pilavı yaparım inşallah. Rabbim bereket versin
Siz neler yaptınız?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Mutfağın bereketli vücudun sıhhatli olsun feslegenim.Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Dersler bu hafta uzaktan olacakmış. Telefon ancak elime geçti.
Siz neler yaptınız?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Tatlım nasılsınAs canım mercimek çorbam ve kıymalı makarnam duruyor çocuklar sabah soğan halkası yediler bir de....
Güzel oldu gerçekten hava da güzeldi. Kızım çok sevindi bir sürü kedi buldu. Besledi onlarıAyy ne güzel yapmışsınız
Insan evde bunalıyor cidden
Bende öğleden sonra sınava gideceğim diye sabahtan yaptım yemeğimi. Kıza yoğurtlu tavuk çorbası. Bize de arabaşı yaptım. Hamurunu da hazırladım. Kıza belki biraz makarna yaparım akşama. Hastalığından olan azıcık iştahı da gitti.onu seviyor belki yerSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Dersler bu hafta uzaktan olacakmış. Telefon ancak elime geçti.
Siz neler yaptınız?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
İyiyiz canım Allah razı olsun sabah bir kere öksürdüm sadece. C vitamini alıyoruz bol bol.....Tatlım nasılsın