• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Inşallah, viks varsa ayağına sür, çorap giydir yatır.
Viks yok ama ona benzer doğal yapım bir şey var sirtina sürdüm öksürüğe iyi geliyor.
Bu arada biz ekmek arası köfte patates kızartması ve salata yaptık.

Viks yok ama ona benzer doğal yapım bir şey var sirtina sürdüm öksürüğe iyi geliyor.
Bu arada biz ekmek arası köfte patates kızartması ve salata yaptık.
Afiyet olsun canım.

Limon da sürebilirsin. Ayak altından bütün hücrelere gidiyor..

Kolay gelsin canim . Kahvalti hazirladim simdi oturacagiz insallah 😀
Aksam da dun pisirdigim pirasam var koz patlican yogurtladim sarimsakli . Yanina da makarna bisey yaparim ama belki disardan yeriz blmiyorm degsklk istiyorm yemegm zeytnyagli 2 3 gun yenebilif hicbisey olmaz

Bende ızgara tavada biftek ve salata düşünüyorum ama daha karar vermedim.

Kolay gelsin canim . Kahvalti hazirladim simdi oturacagiz insallah 😀
Aksam da dun pisirdigim pirasam var koz patlican yogurtladim sarimsakli . Yanina da makarna bisey yaparim ama belki disardan yeriz blmiyorm degsklk istiyorm yemegm zeytnyagli 2 3 gun yenebilif hicbisey olmaz
Bugün dışarda yiyin yarın da yemek derdin olmasın 🤩🤩🤩

Bugün dışarda yiyin yarın da yemek derdin olmasın 🤩🤩🤩
Yeskte yemesekte yarin yemek derdim olmaz cnm 1.5 kg pirasa pisirdim soguk soguk cok severix yeriz 2 3 gun bitene kdr .
Yanina ek salata borek vs yaparim anca oda dert degil hatta mahlepli kurabiye yapacagm smdi canim istedi tuzlu
Dun pazardan kabak almstm onunda tatlisini yaptim . Pazara gidildigi hafta ev cok bereketli oluyor sanki ya yahut ne pisircem derdi olmadan mi oyle geliyor insana blmiyorum .

Canım mercimek çorbası yaptım tekrar eşimin tek sevdiği çorba
Yanına yeniden kıymalı makarna yaptım artık eşe yatırım yapıyoruz Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin. Sağlıkla, sıhhatle.....

Back