- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.181
Yaaa çok üzüldümCankuş covid pozitifmişiz eşim de ben de. Yine de mercimek çorbası ve fırında tavuklu patates yapabildim çok şükür
Çocuklar nasıl peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa çok üzüldümCankuş covid pozitifmişiz eşim de ben de. Yine de mercimek çorbası ve fırında tavuklu patates yapabildim çok şükür
Geçmiş olsun canım tez zamanda atlatırsınız inşallahhhhCovid pozitifmişiz maalesef
kafa gitti vallahi :)) corbayi kaldırdım yarina artik canimAllah iyiliğini versin
Neyse birini yarına kaldır. Kısır ya da makarna salatası yapabilirsin
cokkk geçmiş olsun canımm Allah sifa versin inşallah..Covid pozitifmişiz maalesef
Yaaa çok üzüldüm
Çocuklar nasıl peki?
Sağolun kuzular çocuklar iyi çok şükürcokkk geçmiş olsun canımm Allah sifa versin inşallah..
Geçmiş olsun canım. İnşallah kolay bir şekilde atlatırsın izSağolun kuzular çocuklar iyi çok şükür
Geçmiş olsun ben de covid 11.gündeyim.Sizde nasıl belirtiler vardı?Cankuş covid pozitifmişiz eşim de ben de. Yine de mercimek çorbası ve fırında tavuklu patates yapabildim çok şükür
Sen de miGeçmiş olsun ben de covid 11.gündeyim.Sizde nasıl belirtiler vardı?
Teşekkür ederim canım çok şükür bebeğe bir zararı yokmuş ama ben baya çektim hala da düzelmedim baya zor geçti ilaçta kullanmadığım için.Sen de mi
Sana da çok geçmiş olsun. Bebişin nasıl? Sen nasılsın
Geçmiş olsun canım.Teşekkür ederim canım çok şükür bebeğe bir zararı yokmuş ama ben baya çektim hala da düzelmedim baya zor geçti ilaçta kullanmadığım için.
Teşekkür ederm kendinize dikkat edinGeçmiş olsun canım.
Allah yardımcın olsun. Ne denir başka bilemedim kiTeşekkür ederim canım çok şükür bebeğe bir zararı yokmuş ama ben baya çektim hala da düzelmedim baya zor geçti ilaçta kullanmadığım için.
Cankuş covid pozitifmişiz eşim de ben de. Yine de mercimek çorbası ve fırında tavuklu patates yapabildim çok şükür
Kızlar ikinize de çok geçmiş olsun. En kısa zamanda atlatırsınız inşallah..Geçmiş olsun ben de covid 11.gündeyim.Sizde nasıl belirtiler vardı?
Teşekkürler canımKızlar ikinize de çok geçmiş olsun. En kısa zamanda atlatırsınız inşallah..
Gecmis olsun canim2Geçmiş olsun ben de covid 11.gündeyim.Sizde nasıl belirtiler vardı?
Günaydın canım. Hayırlı cumalar. Ben kemikli et haşlayacağim suyuna bir çorba. Eşime zaten haşlama bile yeter. Yanına belki bir pilav yaparimSelamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Cumamız mübarek olsun. Evde sebze kalmadığı için kıymalı makarna yapmayı düşünüyorum. Domates soslu da yapabilirim
Siz nasılsınız? Ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Hayirli cumalar r canim biz bugun disarda yicezSelamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Cumamız mübarek olsun. Evde sebze kalmadığı için kıymalı makarna yapmayı düşünüyorum. Domates soslu da yapabilirim
Siz nasılsınız? Ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Haşlama suyu çok besleyici oluyor. Pilava gerek yok benceGünaydın canım. Hayırlı cumalar. Ben kemikli et haşlayacağim suyuna bir çorba. Eşime zaten haşlama bile yeter. Yanına belki bir pilav yaparim
Ooo bugün yemek derdin yokHayirli cumalar r canim biz bugun disarda yicez