• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aleyküm selam canım çok geçmiş olsun ve Allah kolaylık versin sana
Bende bugün tavuklu makarna ve tarhana çorbası yapmayı planlıyorum
Tavuğu çıkardım tarhanayı da ısladım mı tamamdır 😊
Yemekleri bi erkenden yapmayı beceremedim
Ellerine sağlık canım. Bebiş bize hızlı olmayı öğretiyor 😂😂😂

Ay valla öyle canım ya bugun alıcam yarın alıcam diyo işte bitane varmış haber bekliyormuş falan filan geçiştriiyo tabi elinde telefon var alır miii. bende söktüm hattını aldım bildiğin çocuk gibi küstü şimdi gider alır o eminim 😂😂
Ay sonradan bende öyle düşündüm ama çözülmüş canım tekrar buzluğa atsam bi sıkıntı olur mu ki ya dışı çözülmüş ama içi buzlu daha
Mesajını yeni gördüm canım. Ne yaptın

Çok geçmiş olsun canım.
Ben sulu köfte ve kıymalı dolma yaptım. Dolmayi hep zeytinyağlı ve iç harcını da pişirerek yapıyordum. Bu sefer çiğden kıymalı denedim. Biraz pişsin fırına sürecegim. İnşallah güzel olur..
Teşekkür ederim canım..senin de ellerine sağlık. Istediğin gibi oldu mu?

Selamlar Çocuklara dunden yoğurt çorbası var, hamur işi canım istiyor geçen pişi hamuru yaptım tutmadı hamurum ya bi tuhaf oldu. Belki bugün yapabilirim onun dışında fikrim yok

Selamlar Çocuklara dunden yoğurt çorbası var, hamur işi canım istiyor geçen pişi hamuru yaptım tutmadı hamurum ya bi tuhaf oldu. Belki bugün yapabilirim onun dışında fikrim yok
Kolay gelsin canım. Hamur tutma deyince çok üşeniyorum 🙈🙈

Back