• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dunden kalan yemeklerim var. Dun aksam caya da ayri misafir geldi, hazir yufkadan peynirli borekle findikli browni uydurdum. Onlardanda kalanlar var. Buyun kalanlari yiyecegimiz icin kendimi tatilde hissediyorum.
İyi eğlenceler o zaman 🤩🤩🤩

Selam cnm aynen dha kahvalti yapmadim cnm istemiyor bisey suan esim oglen gelecek onla yerim belki
Aksama da barbunya yapacagm az bi pilav var yanina da bisey eklerim ama ne blmiyorum kizim manti seviyor manti pisiririm belki uf skldm ne yemek yapacagm hususndann yaa
Çok haklısın gerçekten ama bir de iyi tarafından bakmak lazım. Çok şükür her şeyimiz var da karar veremiyoruz.
Manti güzel fikir bu arada 👍👍👍

Selamun aleykum günaydın kızlar. Dünden yemeğim var, taze fasulye ve pilav. Rahatım yani :KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:
Siz nasılsınız? Biliyorum çoğunuz daha kahvaltı etmedi ama yemek işini bir an önce halledip cumartesinin tadını çıkarın :KK36::KK36::KK36::KK36:

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Blue_Peri Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
Elhan Elhan
beautifulsweet beautifulsweet
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Carinanebulasi Carinanebulasi
balpamuk balpamuk
Alyaliya Alyaliya
Nese_Erdem_35 Nese_Erdem_35
As canım...Dünden karışık patlıcan kabak biber dolmam var. Yoğurt ve salata ile yeter herhalde
Yetmezse paçanga böreğim var kızartırız. Yeterse yarın sabaha yeriz böreği kahvaltıda

Selamsssss🤣🤣🤣🤣

Dün kü menüm

Tavada Pirzola,,,patates püresi,,, salata ,,,çikolatalı puding

Şimdi küçüğümü uyutuyorum büyük kızım pastırmalı yumurta yapıyor yicez😋😋

Akşama da çıtır tavuk,,, patates kızartması,, salata,,, ayran var 👍👍👍👍
Senin menüler insanı yoldan çıkartır 😋😋😋😋😂😂😂😂
Afiyet şifa olsun canım.

As canım...Dünden karışık patlıcan kabak biber dolmam var. Yoğurt ve salata ile yeter herhalde
Yetmezse paçanga böreğim var kızartırız. Yeterse yarın sabaha yeriz böreği kahvaltıda
Ellerine sağlık canım 😋😋😋
Konu dolma olunca çok yeniyor.

Çok haklısın gerçekten ama bir de iyi tarafından bakmak lazım. Çok şükür her şeyimiz var da karar veremiyoruz.
Manti güzel fikir bu arada 👍👍👍
Evet tabiki bin sukur halimizr Rabbim aratmasin
Manti yapmiycam ya gerek yok esim gelesiye hamur kizarttim kahvaltilik hazirlayip cay demledim bizde guzelce yedik onla aksama da misir hasladim meyvemiz var pazara gittim bugun barbunyamda pisiyor pilavida km yemek isterse yer barbunyayla sahsen acikacak gbi degilim hic 🤣 acikirimda misir meyve vs bana yeter de artar

Selamun aleykum günaydın kızlar. Dünden yemeğim var, taze fasulye ve pilav. Rahatım yani :KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:
Siz nasılsınız? Biliyorum çoğunuz daha kahvaltı etmedi ama yemek işini bir an önce halledip cumartesinin tadını çıkarın :KK36::KK36::KK36::KK36:

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Blue_Peri Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
Elhan Elhan
beautifulsweet beautifulsweet
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Carinanebulasi Carinanebulasi
balpamuk balpamuk
Alyaliya Alyaliya
Nese_Erdem_35 Nese_Erdem_35
Afiyet olsun bugün balık var 😊 yanına da mercimek çorbası ve roka 😊

Çok geçmiş olsun canım ☹️

Dümdem mercimek çorbası var
İzgara tavuk yapacağız
Eşim şimdi pazara gitti
Bende kızımla bekliyorum
Ayakkabı tasarladım
Boncuklu Bağcılıklı yaptım platform topuklu ayakkabıma ☺ çok güzeldı oldu maşallah 😊

Geçmiş olsun canım🤲🤲🤲

Dünden biraz çıtır tavuk vardı yanına buzluktan içli köfte çıkardım
Yeşil mercimekli erişte çorbası yaptım

Başka bişey yapasım yok🤪🤪

As canım. Çok geçmiş olsun. Sabah börekli, sucuklu yumurtalı pazar kahvaltımız akşamsa fırında sebzeli somon ve hamsi kızartma....(evdekilerin balık zevkleri farklı olunca 😂)

Back