- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #18.501
Evet bu barbunya oluyor kv çıkartır gönderir koyarım buzluğa bende fazlaca çok iyi oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bu barbunya oluyor kv çıkartır gönderir koyarım buzluğa bende fazlaca çok iyi oluyor
Ayy aynen öyle canım maşallah dün çorbasını da içti ikiside gözlerim yaşardı ama işte hep belirli şeyleri yiyorlar ☹ hergün yoğurt çorbasımı yapayim yahuÇocuklar yedi mi
Bu çocukları anlamak hiç kolay değil
Barbunya değil cildirtmayin beniEvet bu barbunya oluyor kv çıkartır gönderir koyarım buzluğa bende fazlaca çok iyi oluyor
Bende öyleyim valla canim milföy çıkardım onlari ativercem firina peynirli bideKolay gelsin canım. Hamur tutma deyince çok üşeniyorum
Kız tamam işte biz bunun yaşına barbunya diyoruz
Barbunya ya ne diyorsunuzKız tamam işte biz bunun yaşına barbunya diyoruz
Oda barbunyaBarbunya ya ne diyorsunuz
Herşeye barbunya diyorsan her gunbarbunya pişiyor ozaman sizin evdeOda barbunya
Azcik kafani calistirayim DidimHerşeye barbunya diyorsan her gunbarbunya pişiyor ozaman sizin evde
Ooo gün yemeği gibi olmuş, ellerine sağlık canım.Aleyküm selam kuzum
Dünden mercimek çorbası ve az bişey makarna vardı yanına yaprak sarması ve sigara böreği yaptim,tatlı olarakta pasta
Amaninnnnnn kış mi geldiCanım ben almanyadayım burada biz kaloriferi açtık bile yaz çoktan bitti bize.bir kaç güne lahana sarması diye yazarım buraya.
Bence de, hepsi var. Afiyet şifa olsun canım..patatesli kıymalı bezelye var
yanına salata yaparım eve gidince.
başka da bi şey yapmam, bezelyede karbonhidrat da var protein de
Bende geleyim miAleyküm selam kuzum
Dünden mercimek çorbası ve az bişey makarna vardı yanına yaprak sarması ve sigara böreği yaptim,tatlı olarakta pasta
Ben de bir ara sürekli ayran çorbası yapıyordum. Yaz gelince köz biber çorbası sevdiler. Yavaş yavaş alışacaklar artık..Ayy aynen öyle canım maşallah dün çorbasını da içti ikiside gözlerim yaşardı ama işte hep belirli şeyleri yiyorlar ☹ hergün yoğurt çorbasımı yapayim yahu
Sen mi useniyon kız? Bana hiç öyle gelmiyor.Bende öyleyim valla canim milföy çıkardım onlari ativercem firina peynirli bide
helva yapcam az bişey tatlı niyetine
Senin fasulye olay oldu resmen ama bu aksama yemek nasip olmadıBenim yemekler yarina kaldı bugün canımız balık istedi yarına misafirim vardı yemeğim hazır olmuş olacak
Nasıl fasulye dersin blue ikna etti beni barbunya oSenin fasulye olay oldu resmen ama bu aksama yemek nasip olmadı