- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #18.481
Ayyy çok güzelmiş. çok mantıklıKuru fasulye kurutulmadan önce kabuğun da alıyorsun ayıklayıp buzluğa atıyorsun çabuk pişiyor çiğ olduğu için :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy çok güzelmiş. çok mantıklıKuru fasulye kurutulmadan önce kabuğun da alıyorsun ayıklayıp buzluğa atıyorsun çabuk pişiyor çiğ olduğu için :))
Afiyetle yiyin canım.
Bizim burda pazarlarda satılmaya baslandi böyle bende eskiden bilmezdim daha pratik dondurucusu olan için harika ben 5 kilo aldım böyle 2 bardak yada 2.5 su bardağı ölçerek paketledim 6 tane çıktıAfiyetle yiyin canım.
Şifa olsun.
Ne güzel bugün de yeni bir şey öğrenmiş oldum.
Tadı nasıl? Kuru fasulye gibi miBizim burda pazarlarda satılmaya baslandi böyle bende eskiden bilmezdim daha pratik dondurucusu olan için harika ben 5 kilo aldım böyle 2 bardak yada 2.5 su bardağı ölçerek paketledim 6 tane çıktı
Taze barbunya gibi.. çok güzel fikirmişBizim burda pazarlarda satılmaya baslandi böyle bende eskiden bilmezdim daha pratik dondurucusu olan için harika ben 5 kilo aldım böyle 2 bardak yada 2.5 su bardağı ölçerek paketledim 6 tane çıktı
Bende etli nohut ve pirinç pilavı birde salata var..Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Çocuklardan fırsat bulup giremedim. Dünkü mercimek yemeğinin yanına salata niyetine kısır yaptım. Yedik bile. Siz ne yaptınız?
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
@balpamuk
Alyaliya
@orange blossom
EvetTadı nasıl? Kuru fasulye gibi mi
Yok bu fasulye barbunya dışı kırmızı li oluyor bu düz beyaz oluyor dış kabugiTaze barbunya gibi.. çok güzel fikirmiş
Anladım canım onun mantığı gibiymiş demek istedim hoşuma gittiYok bu fasulye barbunya dışı kırmızı li oluyor bu düz beyaz oluyor dış kabugi
Afiyet şifa olsun canım. Yarın için aklımda bulunsunBende etli nohut ve pirinç pilavı birde salata var..
Ayy o zaman hiç gerek yok, suya koy falan filan. Buzluktan çıkar pişir
Yarım saat geçmişAyy o zaman hiç gerek yok, suya koy falan filan. Buzluktan çıkar pişir
Neyse sen yemeğini yap. Çok oyaladım seni
Aman Allah'ım kis sebzeleri, kız depresyona gireceğim yaz bitti diyePirinçli ıspanak yemeği ve çorba var bugün menüde
Ayyy kusura bakma o zamanYarım saat geçmiş ☺
Canım ben almanyadayım burada biz kaloriferi açtık bile yaz çoktan bitti bize.bir kaç güne lahana sarması diye yazarım buraya.Aman Allah'ım kis sebzeleri, kız depresyona gireceğim yaz bitti diye
Barbunyami onuda öyle koyuyoruzKuru fasulye kurutulmadan önce kabuğun da alıyorsun ayıklayıp buzluğa atıyorsun çabuk pişiyor çiğ olduğu için :))
Aleyküm selam kuzumSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Çocuklardan fırsat bulup giremedim. Dünkü mercimek yemeğinin yanına salata niyetine kısır yaptım. Yedik bile. Siz ne yaptınız?
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Gonulmeyvesi