• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocisim ☺ bol sarimsakli yogurtlu makarna istedi onu yapiyorum suan gunduz evde yoktum yeni geldim anca yazabildim iyi aksamlar herkese

As canım. Çok geçmiş olsun. Sabah börekli, sucuklu yumurtalı pazar kahvaltımız akşamsa fırında sebzeli somon ve hamsi kızartma....(evdekilerin balık zevkleri farklı olunca 😂)
Ellerine sağlık canım. Ben ikisine de bayılırım 😋😋

Afiyet olsun. Etsiz iç pilav değişik ve hoş geldi 😋😋😋

Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok leziz oldu baharatlar ve az tereyağıyla da zenginleştirilince, pilav ortada, çevresi brokoli ağıyla çevrilince. Etsiz iç pilav durumum (vejetaryanım) kaynaklı :) Siz tabi ki etli versiyonunu da deneyebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok leziz oldu baharatlar ve az tereyağıyla da zenginleştirilince, pilav ortada, çevresi brokoli ağıyla çevrilince. Etsiz iç pilav durumum (vejetaryanım) kaynaklı :) Siz tabi ki etli versiyonunu da deneyebilirsiniz.
Aaa 😳😳😳
Etli yemiştim ama etsizini de deneyeceğim 👍👍👍

Selam kızlar. Telefonuma sonunda kavuştum. Eşim küstü gene ama olsun. Diğer telefonu verdim beğenmiyo bde. 5 aydır kullanıyor teşekkür edeceğine verdiğim telefonu bile atti gitti tel kullanmycakmiş aldım diye. Amaan kendisi bilir.
Dolapta kuyruk vardı çıkardım haşlayıp fırına vericem bide pirinç pilavı yaparim, yoğurt çorbası da yapabilirim smdi çocuklara

Selam kızlar. Telefonuma sonunda kavuştum. Eşim küstü gene ama olsun. Diğer telefonu verdim beğenmiyo bde. 5 aydır kullanıyor teşekkür edeceğine verdiğim telefonu bile atti gitti tel kullanmycakmiş aldım diye. Amaan kendisi bilir.
Dolapta kuyruk vardı çıkardım haşlayıp fırına vericem bide pirinç pilavı yaparim, yoğurt çorbası da yapabilirim smdi çocuklara
Allah iyiliğini versin 😂😂😂
Bir tane telefon alsaymış o zaman.
Ellerine sağlık canım da gava sıcak yaa, kuyruk ağır gelmesin.

Selamun aleykum kızlar. Geç yazıyorum ama eşim çok rahatsızlandı, bir taraftan onunla ilgileniyorum diğer taraftan çocuklarla. Bir yandan da evle cebellesiyorum. 🙄🙄
Allah beterinden korusun. Bugün kıymalı yeşil mercimek yemeği yapayım dedim. Malzemelerimi çıkardım. Birinin beni durtmesini bekliyorum 😂😂😂
Siz nasılsınız? Ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet beautifulsweet
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Carinanebulasi Carinanebulasi
balpamuk balpamuk
Alyaliya Alyaliya
Nese_Erdem_35 Nese_Erdem_35

Selamun aleykum kızlar. Geç yazıyorum ama eşim çok rahatsızlandı, bir taraftan onunla ilgileniyorum diğer taraftan çocuklarla. Bir yandan da evle cebellesiyorum. 🙄🙄
Allah beterinden korusun. Bugün kıymalı yeşil mercimek yemeği yapayım dedim. Malzemelerimi çıkardım. Birinin beni durtmesini bekliyorum 😂😂😂
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Wilma11 Wilma11
balpamuk balpamuk
Alyaliya Alyaliya

Aleyküm selam canım çok geçmiş olsun ve Allah kolaylık versin sana
Bende bugün tavuklu makarna ve tarhana çorbası yapmayı planlıyorum
Tavuğu çıkardım tarhanayı da ısladım mı tamamdır 😊
Yemekleri bi erkenden yapmayı beceremedim

Allah iyiliğini versin 😂😂😂
Bir tane telefon alsaymış o zaman.
Ellerine sağlık canım da gava sıcak yaa, kuyruk ağır gelmesin.
Ay valla öyle canım ya bugun alıcam yarın alıcam diyo işte bitane varmış haber bekliyormuş falan filan geçiştriiyo tabi elinde telefon var alır miii. bende söktüm hattını aldım bildiğin çocuk gibi küstü şimdi gider alır o eminim 😂😂
Ay sonradan bende öyle düşündüm ama çözülmüş canım tekrar buzluğa atsam bi sıkıntı olur mu ki ya dışı çözülmüş ama içi buzlu daha

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Wilma11 Wilma11
balpamuk balpamuk
Alyaliya Alyaliya
Çok geçmiş olsun canım.
Ben sulu köfte ve kıymalı dolma yaptım. Dolmayi hep zeytinyağlı ve iç harcını da pişirerek yapıyordum. Bu sefer çiğden kıymalı denedim. Biraz pişsin fırına sürecegim. İnşallah güzel olur..

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Wilma11 Wilma11
balpamuk balpamuk
Alyaliya Alyaliya
As canım. Neden doktora gitmiyor eşin?

Back