- 8 Ağustos 2019
- 99
- 311
- 23
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #18.441
Bu akşamki menüm: Etsiz iç pilav (Dereotlu, dolmalık fıstıklı, kuş üzümlü), brokoli haşlaması ve yoğurt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocisim ☺ bol sarimsakli yogurtlu makarna istedi onu yapiyorum suan gunduz evde yoktum yeni geldim anca yazabildim iyi aksamlar herkeseSelamun aleykum kızlar. Eşin rahatsız biraz, onunla ilgileniyordum. Çocuklara kalan birer tabak fasulye pilavı yedirdim. Aksama patates kaynatacağım. Siz nasılsınız? Neler yapıyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Nese_Erdem_35
Ellerine sağlık canım. Ben ikisine de bayılırımAs canım. Çok geçmiş olsun. Sabah börekli, sucuklu yumurtalı pazar kahvaltımız akşamsa fırında sebzeli somon ve hamsi kızartma....(evdekilerin balık zevkleri farklı olunca )
Afiyet olsun. Etsiz iç pilav değişik ve hoş geldiBu akşamki menüm: Etsiz iç pilav (Dereotlu, dolmalık fıstıklı, kuş üzümlü), brokoli haşlaması ve yoğurt.
Ellerine sağlık canım..Kocisim ☺ bol sarimsakli yogurtlu makarna istedi onu yapiyorum suan gunduz evde yoktum yeni geldim anca yazabildim iyi aksamlar herkese
Afiyet olsun. Etsiz iç pilav değişik ve hoş geldi
AaaÇok teşekkür ederim. Gerçekten çok leziz oldu baharatlar ve az tereyağıyla da zenginleştirilince, pilav ortada, çevresi brokoli ağıyla çevrilince. Etsiz iç pilav durumum (vejetaryanım) kaynaklı :) Siz tabi ki etli versiyonunu da deneyebilirsiniz.
Aaa
Etli yemiştim ama etsizini de deneyeceğim
Ellerine sağlıkyayla çorbası
karışık kızartma
fırında mücver var bugün bizde
Allah iyiliğini versinSelam kızlar. Telefonuma sonunda kavuştum. Eşim küstü gene ama olsun. Diğer telefonu verdim beğenmiyo bde. 5 aydır kullanıyor teşekkür edeceğine verdiğim telefonu bile atti gitti tel kullanmycakmiş aldım diye. Amaan kendisi bilir.
Dolapta kuyruk vardı çıkardım haşlayıp fırına vericem bide pirinç pilavı yaparim, yoğurt çorbası da yapabilirim smdi çocuklara
benim yaptığımın da içi az pişmişti.Ellerine sağlık
Fırında mücver yaptığım zaman içi pişmiyor. Püf noktası var mı
Selamun aleykum kızlar. Geç yazıyorum ama eşim çok rahatsızlandı, bir taraftan onunla ilgileniyorum diğer taraftan çocuklarla. Bir yandan da evle cebellesiyorum.
Allah beterinden korusun. Bugün kıymalı yeşil mercimek yemeği yapayım dedim. Malzemelerimi çıkardım. Birinin beni durtmesini bekliyorum
Siz nasılsınız? Ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Nese_Erdem_35
Ay valla öyle canım ya bugun alıcam yarın alıcam diyo işte bitane varmış haber bekliyormuş falan filan geçiştriiyo tabi elinde telefon var alır miii. bende söktüm hattını aldım bildiğin çocuk gibi küstü şimdi gider alır o eminimAllah iyiliğini versin
Bir tane telefon alsaymış o zaman.
Ellerine sağlık canım da gava sıcak yaa, kuyruk ağır gelmesin.
Çok geçmiş olsun canım.Selamun aleykum kızlar. Geç yazıyorum ama eşim çok rahatsızlandı, bir taraftan onunla ilgileniyorum diğer taraftan çocuklarla. Bir yandan da evle cebellesiyorum.
Allah beterinden korusun. Bugün kıymalı yeşil mercimek yemeği yapayım dedim. Malzemelerimi çıkardım. Birinin beni durtmesini bekliyorum
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Nese_Erdem_35
As canım. Neden doktora gitmiyor eşin?Selamun aleykum kızlar. Geç yazıyorum ama eşim çok rahatsızlandı, bir taraftan onunla ilgileniyorum diğer taraftan çocuklarla. Bir yandan da evle cebellesiyorum.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Nese_Erdem_35
Daha ne kadar önce olabilir kibenim yaptığımın da içi az pişmişti.
sanırım çok ince olması lazım öyle güzel pişebilir belki