• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel oldu canım gerçekten. Ben kremalı yemekleri seviyorum zaten.. ben 1 tabak zor kaptım eşim tavayı bitirdi benimkinden devam etti😂 yani tekrar yapilabilirler listesine girmeyi başardı 👍
Çok güldüm yaa, bir tencereyi nasıl bitirdi 🤣🤣🤣🤣
Ama senin için iyi olmuş. Kalorileri eşine satmış oldun :KK53:

Çok güldüm yaa, bir tencereyi nasıl bitirdi 🤣🤣🤣🤣
Ama senin için iyi olmuş. Kalorileri eşine satmış oldun :KK53:
Valla bitirdi.. açmış zaten ama normalin fazlasını yedi 🤣 3. Tabağı almaya utandı sanırım benim tabaktan tırtıklıyordu tavada kalanları boşaltıverdim bende tabağına.. 🤣🤣 evet evet iyi oldu gün içinde de az yedim makarna yiyeceğim diye🤭

Ellerine sağlık canım. Kumpiri nasıl yaptın.
Çok teşekkür ler canımm. Ben borcamda yaptım acayip pratik ve güzel oldu 🤗 patatesleri haşlayıp kaşar ve tereyağ ile ezdim borcama yaydım üstüne hazır garnitür turşu sosis vs koydum evde ne varsa, yiyeceğimiz zaman fırınladım.. üstüne ketçap mayonez ile cok güzel oldu😋 patatesi tüm fırına atıp yapılan tariflerde vardıda uzun sürüyor pişmesi diye bu şekilde yaptım

Çok teşekkür ler canımm. Ben borcamda yaptım acayip pratik ve güzel oldu 🤗 patatesleri haşlayıp kaşar ve tereyağ ile ezdim borcama yaydım üstüne hazır garnitür turşu sosis vs koydum evde ne varsa, yiyeceğimiz zaman fırınladım.. üstüne ketçap mayonez ile cok güzel oldu😋 patatesi tüm fırına atıp yapılan tariflerde vardıda uzun sürüyor pişmesi diye bu şekilde yaptım
Çok pratikmiş 🤩🤩
Ellerine sağlık canım 😋😋
Ben de deneyeceğim inşallah

İyi geceler kızlar bugün mercimek çorbası ve poğaça yaptım birde yalancı tavuk göğsü tatlısı yaptım. Yarına hiç bi fikrim yok. neden anlamadm çocuklar hiç içmedi çorbayı. 🤧 inş yarın içerler 🤷🏼‍♀️
Çocukların yeme derdi bizi yaşlandırıyor🤦‍♀️

Günaydın canım.. ohh rahatsin bugün. Biz kahvaltımızı yaptık. Kaç gündür balık istiyorum eşimde haftasonu mangalda yaparız diyordu. O yüzden bugün pikniğe gitmeyi umuyorum😊

Günaydın canım.. ohh rahatsin bugün. Biz kahvaltımızı yaptık. Kaç gündür balık istiyorum eşimde haftasonu mangalda yaparız diyordu. O yüzden bugün pikniğe gitmeyi umuyorum😊
Çok güzel 🤩🤩🤩
Inşallah gidersiniz.

Valla bitirdi.. açmış zaten ama normalin fazlasını yedi 🤣 3. Tabağı almaya utandı sanırım benim tabaktan tırtıklıyordu tavada kalanları boşaltıverdim bende tabağına.. 🤣🤣 evet evet iyi oldu gün içinde de az yedim makarna yiyeceğim diye🤭
Benim büyük kızım da aynı anne çok çok yap der tek başına tencereyi bitirir🤣🤣🤣

Back