- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #18.381
Teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim
Amin canımİnşallah bu kez eder teşekkürler canım.
Afiyet olsun canım.Benim dünden haşlama kaldı onu patatesle yapmıştım.çorbam var belki birde makarna yaparım.
Ellerine sağlık kuzunun ❤❤❤Selam canlar
Dun aksam sardik yarim kilo sarmayi minnak kizimla o da baya benzetti 3 4 verdim eline oynasin diye
Bugun pisirecegim . Tavuk sote ve tereyagli bulgur pilavi yapacagim insallah
Gözünüz aydın olsun o zaman canım.As canım çok şükür. Annemi hastaneye getirdim rutin kontrol çok şükür iyi çıktı.
Menüde de şnitzel pilav ayran var
Ellerine sağlık canım. Kumpiri nasıl yaptın.İyi geceler kızlar. Kumpir ve kısır yaptım ben bugün oyle yedik:)
Allah nice mutlu huzurlu bereketli yaşlar nasip etsin canım.Günaydın
Bugün balık yapacaktım da
Eşimin akşama doğum günü var
Pasta yiyeceği için bugün yapmayacağım
Dünden tel şehriyeli yeşil mercimek yemeği yaptım onu yiyeceğiz :)
Çok sevindim. Yardımcı olabildiysek ne mutlu bizemerhaba bu konu bana çok yardımcı oldu bu hafta hep burada pişirilen yemeklere göre liste hazırladım.
bizim akşam yemeği sütlü domates çorbası, sebzeli bulgur pilavı ve cacık
İyi ki buzlukta bir şeyler varmış..Taze fasulyem vardi yanina bir sey uyduracaktim ama son dk misafir geldi. Buzlukta haslanmis nohut vardi etli nohut polav yapiverdim.
Amin camım saolAllah nice mutlu huzurlu bereketli yaşlar nasip etsin canım.
Nohutta cok ic acici bir yemek degil ama bebekli eve son dk gelen misafir undugunu degil buldugunu yermisİyi ki buzlukta bir şeyler varmış..
Aynen öyle ama nohut pilav bence harika menü olmuş.Nohutta cok ic acici bir yemek degil ama bebekli eve son dk gelen misafir undugunu degil buldugunu yermis
İyi akşamlar canım. Ben bugün kremalı tavuklu makarnayı deneyenler listesine katıldım. Öğlene de tarhana çorbası yapmıştım kızımla içtik. Kız uyanınca yesin diye çok çok azda tavuklu pilav yaptım.. şimdi de süt kaynatıp yoğurt mayalayacağım..Selamunaleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Isim olduğu için geç yazdım kusura bakmayın. Bu akşamki yemeğim ocağa düştü
Etli taze fasulye ve pilav. Rabbin bereket versin. Sizin yemekler ocağa düştü mü kızlar
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Nese_Erdem_35
Nasıl oldu pekiİyi akşamlar canım. Ben bugün kremalı tavuklu makarnayı deneyenler listesine katıldım. Öğlene de tarhana çorbası yapmıştım kızımla içtik. Kız uyanınca yesin diye çok çok azda tavuklu pilav yaptım.. şimdi de süt kaynatıp yoğurt mayalayacağım..
Güzel oldu canım gerçekten. Ben kremalı yemekleri seviyorum zaten.. ben 1 tabak zor kaptım eşim tavayı bitirdi benimkinden devam etti yani tekrar yapilabilirler listesine girmeyi başardıNasıl oldu peki
Kolay gelsin canım