- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #18.401
Çok güldüm yaa, bir tencereyi nasıl bitirdiGüzel oldu canım gerçekten. Ben kremalı yemekleri seviyorum zaten.. ben 1 tabak zor kaptım eşim tavayı bitirdi benimkinden devam ettiyani tekrar yapilabilirler listesine girmeyi başardı
Valla bitirdi.. açmış zaten ama normalin fazlasını yediÇok güldüm yaa, bir tencereyi nasıl bitirdi
Ama senin için iyi olmuş. Kalorileri eşine satmış oldun
Çok teşekkür ler canımm. Ben borcamda yaptım acayip pratik ve güzel olduEllerine sağlık canım. Kumpiri nasıl yaptın.
Çok pratikmişÇok teşekkür ler canımm. Ben borcamda yaptım acayip pratik ve güzel oldupatatesleri haşlayıp kaşar ve tereyağ ile ezdim borcama yaydım üstüne hazır garnitür turşu sosis vs koydum evde ne varsa, yiyeceğimiz zaman fırınladım.. üstüne ketçap mayonez ile cok güzel oldu patatesi tüm fırına atıp yapılan tariflerde vardıda uzun sürüyor pişmesi diye bu şekilde yaptım
Çocukların yeme derdi bizi yaşlandırıyorİyi geceler kızlar bugün mercimek çorbası ve poğaça yaptım birde yalancı tavuk göğsü tatlısı yaptım. Yarına hiç bi fikrim yok. neden anlamadm çocuklar hiç içmedi çorbayı.inş yarın içerler
Günaydın canım.. ohh rahatsin bugün. Biz kahvaltımızı yaptık. Kaç gündür balık istiyorum eşimde haftasonu mangalda yaparız diyordu. O yüzden bugün pikniğe gitmeyi umuyorumSelamun aleykum günaydın kızlar. Dünden yemeğim var, taze fasulye ve pilav. Rahatım yani
Siz nasılsınız? Biliyorum çoğunuz daha kahvaltı etmedi ama yemek işini bir an önce halledip cumartesinin tadını çıkarın
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Nese_Erdem_35
Çok güzelGünaydın canım.. ohh rahatsin bugün. Biz kahvaltımızı yaptık. Kaç gündür balık istiyorum eşimde haftasonu mangalda yaparız diyordu. O yüzden bugün pikniğe gitmeyi umuyorum
AminÇok güzel
Inşallah gidersiniz.
Tavuk varsa fırında mangal gibi yaparsınız.Amingiremezsek b planım yok çünkü.. makarnayı da dün yedik
Gidemezsek de balığı fırında yapayım en iyisi.. çok canım istedi vallaTavuk varsa fırında mangal gibi yaparsınız.
Olur tabi, eşine de tavuk yaparsın. Ama içimden bir his gideceksiniz diyorGidemezsek de balığı fırında yapayım en iyisi.. çok canım istedi valla
Benim büyük kızım da aynı anne çok çok yap der tek başına tencereyi bitirirValla bitirdi.. açmış zaten ama normalin fazlasını yedi3. Tabağı almaya utandı sanırım benim tabaktan tırtıklıyordu tavada kalanları boşaltıverdim bende tabağına.. evet evet iyi oldu gün içinde de az yedim makarna yiyeceğim diye
Yerken aklıma kızın geldi zaten. Sürekli istediği kadar varmış gerçektenBenim büyük kızım da aynı anne çok çok yap der tek başına tencereyi bitirir
DimiYerken aklıma kızın geldi zaten. Sürekli istediği kadar varmış gerçekten
Ağzının tadını biliyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?