Güzel oldu canım gerçekten. Ben kremalı yemekleri seviyorum zaten.. ben 1 tabak zor kaptım eşim tavayı bitirdi benimkinden devam etti yani tekrar yapilabilirler listesine girmeyi başardı
Çok güldüm yaa, bir tencereyi nasıl bitirdi
Ama senin için iyi olmuş. Kalorileri eşine satmış oldun

Çok güldüm yaa, bir tencereyi nasıl bitirdi
Ama senin için iyi olmuş. Kalorileri eşine satmış oldun
Valla bitirdi.. açmış zaten ama normalin fazlasını yedi 3. Tabağı almaya utandı sanırım benim tabaktan tırtıklıyordu tavada kalanları boşaltıverdim bende tabağına.. evet evet iyi oldu gün içinde de az yedim makarna yiyeceğim diye

Ellerine sağlık canım. Kumpiri nasıl yaptın.
Çok teşekkür ler canımm. Ben borcamda yaptım acayip pratik ve güzel oldu patatesleri haşlayıp kaşar ve tereyağ ile ezdim borcama yaydım üstüne hazır garnitür turşu sosis vs koydum evde ne varsa, yiyeceğimiz zaman fırınladım.. üstüne ketçap mayonez ile cok güzel oldu patatesi tüm fırına atıp yapılan tariflerde vardıda uzun sürüyor pişmesi diye bu şekilde yaptım

Çok pratikmiş
Ellerine sağlık canım
Ben de deneyeceğim inşallah

Çocukların yeme derdi bizi yaşlandırıyor

Günaydın canım.. ohh rahatsin bugün. Biz kahvaltımızı yaptık. Kaç gündür balık istiyorum eşimde haftasonu mangalda yaparız diyordu. O yüzden bugün pikniğe gitmeyi umuyorum

Günaydın canım.. ohh rahatsin bugün. Biz kahvaltımızı yaptık. Kaç gündür balık istiyorum eşimde haftasonu mangalda yaparız diyordu. O yüzden bugün pikniğe gitmeyi umuyorum
Çok güzel
Inşallah gidersiniz.

Benim büyük kızım da aynı anne çok çok yap der tek başına tencereyi bitirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…