• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 kg karnabahar vardi yarisini kiymali pisirdim, 1 kg taze fasulyeyi de z. Yagli yaptim.

1 hafta memlekete gittik. Esim Hatay li. Antep i de gezdik. Kebabdi kombeydi icli kofteydi derken bu hafta sebze detoksu yapayim dedim 🙈 bugun temizlik gunumdu. Cok yoruldum. Karnabahar oyle lezzetli geldi ki. Esim yemez zaten annemle bana yeter. Taze fasulyeden bugun tirtiklanir. Yarina kalir muhtemelen. Yarin yeriz onu da.

1 kg karnabahar vardi yarisini kiymali pisirdim, 1 kg taze fasulyeyi de z. Yagli yaptim.

1 hafta memlekete gittik. Esim Hatay li. Antep i de gezdik. Kebabdi kombeydi icli kofteydi derken bu hafta sebze detoksu yapayim dedim 🙈 bugun temizlik gunumdu. Cok yoruldum. Karnabahar oyle lezzetli geldi ki. Esim yemez zaten annemle bana yeter. Taze fasulyeden bugun tirtiklanir. Yarina kalir muhtemelen. Yarin yeriz onu da.
Ayyy ne güzel yapmışsınız. 🤩🤩🤩
Hem temizlik için hem de yemek için ellerine sağlık 👍👍👍
Fasulyenin yanına da pilav ve salata yaparsın, Allah bereket versin.

Çok geçmiş olsun canım? Hayırdır?
Demirim ilaçla düzelebilecek gibi değilmiş demir takviyesi yapılacak dedi doktor.hamileyim canım 11haftanın içindeyim.hemen takviye yapmamız lazım dediler.Zaten çok üşüyorum hep halsizim iki haftadır kolumu bile zor kaldırıyordum.en son kan verdim onda da nedeni çıktı.

Demirim ilaçla düzelebilecek gibi değilmiş demir takviyesi yapılacak dedi doktor.hamileyim canım 11haftanın içindeyim.hemen takviye yapmamız lazım dediler.Zaten çok üşüyorum hep halsizim iki haftadır kolumu bile zor kaldırıyordum.en son kan verdim onda da nedeni çıktı.
Ben senin hamile olduğunu bilmiyordum. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım ❤❤❤

Kolay gelsin canım. Ben de yufkayla gözleme denedim ama güzel olmadı 🤔🤔
Nasıl yapıyorsun?

Ben şu tarifle yapıyorum hep gayet güzel oluyor.
20201001_125659.jpg
20201001_125719.jpg

Selam canlar
Dun aksam sardik yarim kilo sarmayi minnak kizimla 😍 o da baya benzetti 3 4 verdim eline oynasin diye
Bugun pisirecegim . Tavuk sote ve tereyagli bulgur pilavi yapacagim insallah

As canım çok şükür. Annemi hastaneye getirdim rutin kontrol çok şükür iyi çıktı.
Menüde de şnitzel pilav ayran var

Back