- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #18.361
Benimde aklıma geldi ama ben yemiyorum çok eşime sorayım isterse yaparimKemikli et ile pilav güzel oluyor ama bu sıcakta ağır olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde aklıma geldi ama ben yemiyorum çok eşime sorayım isterse yaparimKemikli et ile pilav güzel oluyor ama bu sıcakta ağır olabilir.
Sen de etleri didikler güzel bir salata ile yersin o zaman.Benimde aklıma geldi ama ben yemiyorum çok eşime sorayım isterse yaparim
Evet öyle yapacağım ilk hedefime çok az kaldı bozmak istemiyorum.. bozsamda değecek bir şey olmalı pirinç değil yani..Sen de etleri didikler güzel bir salata ile yersin o zaman.
Bezelye yemeği yap. Folik asit içeriyor hamilelere çok faydalı
Allah tamamına erdirsinEvet öyle yapacağım ilk hedefime çok az kaldı bozmak istemiyorum.. bozsamda değecek bir şey olmalı pirinç değil yani..
Amin cümlemizinkiniAllah tamamına erdirsin
Ayyy ne güzel yapmışsınız.1 kg karnabahar vardi yarisini kiymali pisirdim, 1 kg taze fasulyeyi de z. Yagli yaptim.
1 hafta memlekete gittik. Esim Hatay li. Antep i de gezdik. Kebabdi kombeydi icli kofteydi derken bu hafta sebze detoksu yapayim dedim bugun temizlik gunumdu. Cok yoruldum. Karnabahar oyle lezzetli geldi ki. Esim yemez zaten annemle bana yeter. Taze fasulyeden bugun tirtiklanir. Yarina kalir muhtemelen. Yarin yeriz onu da.
Kolay gelsin canım. Ben de yufkayla gözleme denedim ama güzel olmadıBen de yufka aldım. Üşenmezsem paçanga böreği yapacağım. Üşenirsem gözleme yaparım tavada hemen.
Çok geçmiş olsun canım? Hayırdır?Çok rahatım dünden yemeğim var zaten yapamazdım hastaneye gidip damardan demir takviyesi yaptıracağım işim uzar.dünden fazla fazla yapmıştım.
Demirim ilaçla düzelebilecek gibi değilmiş demir takviyesi yapılacak dedi doktor.hamileyim canım 11haftanın içindeyim.hemen takviye yapmamız lazım dediler.Zaten çok üşüyorum hep halsizim iki haftadır kolumu bile zor kaldırıyordum.en son kan verdim onda da nedeni çıktı.Çok geçmiş olsun canım? Hayırdır?
Ben senin hamile olduğunu bilmiyordum. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım ❤❤❤Demirim ilaçla düzelebilecek gibi değilmiş demir takviyesi yapılacak dedi doktor.hamileyim canım 11haftanın içindeyim.hemen takviye yapmamız lazım dediler.Zaten çok üşüyorum hep halsizim iki haftadır kolumu bile zor kaldırıyordum.en son kan verdim onda da nedeni çıktı.
Kolay gelsin canım. Ben de yufkayla gözleme denedim ama güzel olmadı
Nasıl yapıyorsun?
İnşallah bu kez eder teşekkürler canım.Ben senin hamile olduğunu bilmiyordum. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım ❤❤❤
Selam canlarSelamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Nasılsınız
Bugün ders erken bitti. Birazdan yemeğimi yapacağım inşallah. Tavada türlü
Allah bereket versin.
Yaz bitti artık bir kaç kere daha yaparım.
Siz ne kaynatıyorsunuz bakalım?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Nese_Erdem_35
As canım çok şükür. Annemi hastaneye getirdim rutin kontrol çok şükür iyi çıktı.Selamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Nasılsınız
Bugün ders erken bitti. Birazdan yemeğimi yapacağım inşallah. Tavada türlü
Allah bereket versin.
Yaz bitti artık bir kaç kere daha yaparım.
Siz ne kaynatıyorsunuz bakalım?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere