• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam canlar
Benim yarim kilo ispanag var ispanakli borek istiyor canim yufka almaya cikabilirsem onu yaparim .
Kizimda ne zamandir yaprak sarms istiyordu galiba yapacagm kiyamiyorum o istemese pek ugrasasm yokta 😊😊 cay demlerim birde bamya yemegim var yeterde artar . Dun aksam browni kurabiye de yapmistim

Selamun aleykum kızlar. Ebadan fırsat bulup yazayım dedim. 😂😂😂
Dünden kalan biber dolmasının yanına tel şehriye pilavı yapacağım inşallah. Sizden de gelsin menüler 😋😋😋😋🤩🤩🤩🤩❤❤❤❤❤

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
@Sumeyye07
@balpamuk
Alyaliya Alyaliya
@orange blossom
Kenara yazdığın menüye devam. Oğlum çok beğendi barbunya -pilav İkilisini. Fırsattan istifade arada parça etleri de yediriyoruz. Yanında da ev yapımı yoğurt yiyor. Tam probiyotik. 😃

Yok kız öyle canım çeken bişey olmıyo😁
İnce düşüncen için teşekkür ederim 😌
Sen bana fikir ver markete çıkıcam yapamıcam bişey olursa alırım 😄
Bezelye yemeği yap. Folik asit içeriyor hamilelere çok faydalı 👍👍

Selam canlar
Benim yarim kilo ispanag var ispanakli borek istiyor canim yufka almaya cikabilirsem onu yaparim .
Kizimda ne zamandir yaprak sarms istiyordu galiba yapacagm kiyamiyorum o istemese pek ugrasasm yokta 😊😊 cay demlerim birde bamya yemegim var yeterde artar . Dun aksam browni kurabiye de yapmistim
Ooo ziyafet var yani 🤩🤩🤩
Söz konusu çocuklar olunca her şey yapılıyor. ❤❤❤

Kenara yazdığın menüye devam. Oğlum çok beğendi barbunya -pilav İkilisini. Fırsattan istifade arada parça etleri de yediriyoruz. Yanında da ev yapımı yoğurt yiyor. Tam probiyotik. 😃
Afiyet şifa olsun canım o zaman 🤩🤩

Back