- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #18.341
Ay ne desem ki, sen iki canlısın. Canin çeker, yapamazsan üzülürüm.Aleyküm selam canımm evde hiçç yemek yok bugün ne yapsam bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne desem ki, sen iki canlısın. Canin çeker, yapamazsan üzülürüm.Aleyküm selam canımm evde hiçç yemek yok bugün ne yapsam bilmiyorum
Kız seni seni.Annem doldurma mantı yapcak bolbol yicem
Ay ne desem ki, sen iki canlısın. Canin çeker, yapamazsan üzülürüm.
2 kilo yoğurdumu alalı 1 hafta olmuştu ben haftada5 kilo yapıyorumYoğurt da kalmadı ya kızım 2 kg hergün yoğurt ye ye bitti daha alalı 1 hafta olmuştu
Kenara yazdığın menüye devam. Oğlum çok beğendi barbunya -pilav İkilisini. Fırsattan istifade arada parça etleri de yediriyoruz. Yanında da ev yapımı yoğurt yiyor. Tam probiyotik.Selamun aleykum kızlar. Ebadan fırsat bulup yazayım dedim.
Dünden kalan biber dolmasının yanına tel şehriye pilavı yapacağım inşallah. Sizden de gelsin menüler ❤❤❤❤❤
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@sekersizcikolata
Wilma11
@Sumeyye07
@balpamuk
Alyaliya
@orange blossom
Sebzeli yapTarhana çorbası var
Bulgur yemeği düşünüyorum :)
Yoğurt canavarı deseneYoğurt da kalmadı ya kızım 2 kg hergün yoğurt ye ye bitti daha alalı 1 hafta olmuştu
Bezelye yemeği yap. Folik asit içeriyor hamilelere çok faydalıYok kız öyle canım çeken bişey olmıyo
İnce düşüncen için teşekkür ederim
Sen bana fikir ver markete çıkıcam yapamıcam bişey olursa alırım
Afiyet olsun canım.Geceden fasulye ıslamıştım.Etli fasulye ve pilav yanına salata var inş
Ooo ziyafet var yaniSelam canlar
Benim yarim kilo ispanag var ispanakli borek istiyor canim yufka almaya cikabilirsem onu yaparim .
Kizimda ne zamandir yaprak sarms istiyordu galiba yapacagm kiyamiyorum o istemese pek ugrasasm yokta cay demlerim birde bamya yemegim var yeterde artar . Dun aksam browni kurabiye de yapmistim
Kolay gelsin canım. Izmır bombası kurabiye değil miBende bugün biber dolduracağım yanına terbiyeli şehriye çorbası salata yeter
Üşenmezsem kızım izmir bombası istiyor ilk deneyeceğim
Hamur içerisine nutella koyup pişiriyorsunKolay gelsin canım. Izmır bombası kurabiye değil mi
Afiyet şifa olsun canım o zamanKenara yazdığın menüye devam. Oğlum çok beğendi barbunya -pilav İkilisini. Fırsattan istifade arada parça etleri de yediriyoruz. Yanında da ev yapımı yoğurt yiyor. Tam probiyotik.
Hakikaten bombaymışHamur içerisine nutella koyup pişiriyorsun
Kemikli et ile pilav güzel oluyor ama bu sıcakta ağır olabilir.Kemikli et haşlayacagim.. sonrasını bilemedim suyuna çorba yaparım kıza büyük ihtimalle.. fırına da patates mi atsam acaba