- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.173
- 108
- 31
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #18.301
Merhaba ben daha karar vermedim Evde pek bir şey yok alışveriş yapmam lazımSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Dolmalık biberlerim var ama doldurmaya üşeniyorum.
Üşenmezsem yemekte dolma biber var. Çocuklara da mercimek çorbası yaparım. Allah bereket versin. Siz ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Nese_Erdem_35
Afiyet olsun kuzuya.As canım....Biz de ne pişirsek modundaydık ki oğlum koşarak makarnayı elimize tutuşturdu menüde kıymalı glütensiz makarna var yani. Orası kesin yanına da bakıcaz artık
Teşekkür ederiz canım. Pilav yaparsın belkiAleyküm selam canım kolay gelsin
Patlucan yemeğim var bide şehriye çorbası var yanına bişey yapar mıyım bilmiyorum
Bi salata belki
Anneciğinin ellerine sağlık canım. Durumları nasıl?Selâm canım afiyet olsun ben dün anneme geldim yemekler annnemden
Çorba makarna karnıyarık var ,
Pisti olduk deseneAynen ben de dolma biberi dolduracağım yanına da cacık yaparım.
Makarna kurtarıcı kahramanMerhaba ben daha karar vermedim Evde pek bir şey yok alışveriş yapmam lazım
Aynen dün akşamdan karar vermiştim ama artık ne yapacağım derdi beni sıkmaya başladı.isyan edeceğim bir günPisti olduk desene
Ben bir haftadır geziyorum günü kurtarıyoruz kızımlaSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Dolmalık biberlerim var ama doldurmaya üşeniyorum.
Üşenmezsem yemekte dolma biber var. Çocuklara da mercimek çorbası yaparım. Allah bereket versin. Siz ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Nese_Erdem_35
Ben deAynen dün akşamdan karar vermiştim ama artık ne yapacağım derdi beni sıkmaya başladı.isyan edeceğim bir gün
Sağol canım.Anneciğinin ellerine sağlık canım. Durumları nasıl?
Isıt ye.. bittiEn güzel menüyü senin ki seçtim
Allah daha iyi etsinSağol canım.
Çok şükür iyiler
Yarın ben de ( Allah nasip ederse tabi ) ısıtıp yiyecegimIsıt ye.. bitti
Cok güzel fikir canim kaydettim denicem bu tarz seviyorz ailecek bzdeBen patlıcanı kÖzledim, sonra kıyma ile kavurup, domates sosu ile tavada pişirdim. Eşimin hoşuna gitti. Ekmek batırıp yedik.
Şimdiden afiyet olsun canımCok güzel fikir canim kaydettim denicem bu tarz seviyorz ailecek bzde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?