- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #18.161
Balık kırmızı et veya tavuk kadar kolay ulaşılmıyor maalesef. Ben çok seviyorum da bulamıyorum.Aslında degisik degil de ulkede deniz mahsulu tuketimi aliskanligi biraz zayif. Önceden hic sevmezdim balık ve turevlerini. 2 senedir alistim simdi yemesem baya canım cekiyor, kilo da yapmiyor en guzel tarafı
Yok yapmadim ,Yaptın mı yapacak mısın
Afiyet olsunSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kahvaltıdan yeni kalktık. Eşim ciğer yapacakmış. Bugün yemekten yırttıminşallah siz de yırtarsınız.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
Aleyküm selam canım. Oğluma kıymalı makarna bize kuru patlıcan dolması yaptım dün akşam geç vakit. Yani bugün ben de “yırtmış” durumdayımSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kahvaltıdan yeni kalktık. Eşim ciğer yapacakmış. Bugün yemekten yırttıminşallah siz de yırtarsınız.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
Ooo afiyet olsun canımAfiyet olsunbiz yirtamiyoz valla kendimizi yirtiyoz sadece
Bende çubuk makarna yapcam bide ilk defa deneyecem saç kavurma yapıp güveçte fırına vercem
Sarma miCanım çok tembellik yapınca bugün sarma sardım.Yanına da çorba var
Sağol canımOoo afiyet olsun canım
Ciğer de güzel olur ya severim. Börekli bir şeyler canım istiyor karar veremedim.Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kahvaltıdan yeni kalktık. Eşim ciğer yapacakmış. Bugün yemekten yırttıminşallah siz de yırtarsınız.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
Yalniz olunca güzel gidiyor abur cuburBugün eşim evde yok. Humus yapmıştım geçen. Salatalık, havuç ve tuzlu krakeri batıra batıra onu yerim akşam film izlerken. :) Böyle atıştırmalıklar yapıp yemeyi özlüyorum, eşim klasik çorbalı salatalı yemeklerle anca doyuyor.
Fırında lahmacun veya pide yapabilirsinCiğer de güzel olur ya severim. Börekli bir şeyler canım istiyor karar veremedim.
Günaydın canım. Kilciktan dolayı ben de küçük balık çok sevmen.GÜNAYDİN
dünden kalan tarhana çorbamiz vardi Dün uskumru yedik. çok kılıklı. hepsini yiyemedim mezgit balığı daha çok seviyorum :)
bugün de ne yapsam bilmiyorum dolmalık düşünüyorum. yapsam mı
bazen şu bu yapsam tutmuyor
cNIM SUCUKLU BULGUR KÖFTESİ ÇEKTİGünaydın canım. Kilciktan dolayı ben de küçük balık çok sevmen.
Bence çok düşünme. Aklına geldiyse yap çıksın aradan
Öyle şey mi olur? Evde ne pişerse herkes yer. Besi bereketi olmaz.EŞİMLE YEMEK ZEVKLERİMİz HİÇ UYUŞMUYOR AYRI AYRI YAPIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?