- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #18.141
Afiyet olsun canım.Kıymalı yumurta börek yoğurt inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım.Kıymalı yumurta börek yoğurt inş
Tavuklu şehriye çorbası peki kuzu haşlama suyundan şehriye çorba yapabilirsin güzel olurKolay gelsin canim
Bende tavuklu sehriye corbasi yapacagim
Kuzu haslama yapiyorum
Dun aksam yemek yemedik nohutlu tavuklu pilav duruyor onu yer esim corba ve kuzu haslamayi yemez ikisinde de tavuk var et var demeyin yani corbayi ozellkle kizim icin yapiyorum .
İç pilavlı tavuk yap. Yeni okudum tarifini çok canım çekti şimdi.Selamun aleykum kızlar. Dün çorbam yetmeyince fırında sebze kızartması yaptım. Hepsi bitmeyince sabah domatesle kavurup yedik. Değişik oldu ama benim hoşuma gitti.
Bütün işlerimi bitirdim. ( böyle dedim ya kesin iş çıkar )
Buzluktan tavuk çıkardım ama ne yapacağıma daha karar vermedim.
Çözülene kadar aklıma gelir bir şeyler.
Siz nasılsınız kızçeler? Aslında hepimiz tatil olsak bugün
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
Baya temizlik yaptım eşim pazara uğrarsa fırına palamut atasım vaR gitmem derse menemen ve börekle geçiştiricem :)Selamun aleykum kızlar. Dün çorbam yetmeyince fırında sebze kızartması yaptım. Hepsi bitmeyince sabah domatesle kavurup yedik. Değişik oldu ama benim hoşuma gitti.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
Yok ben tavuk suyu ve etiyle yapacagimTavuklu şehriye çorbası peki kuzu haşlama suyundan şehriye çorba yapabilirsin güzel olur
Tüm tavuk değil, kemikli göğüs. Tavada ızgara yapıyorum ama yanına bir şey yokİç pilavlı tavuk yap. Yeni okudum tarifini çok canım çekti şimdi.
Sabah kahvaltıda brunch tarzı menemen ve patates kızartması yaptım daha acıkmadık.
Evde dereotu var muhtemelen değerlendirmek için makarna salatası yapacağım da yanına naparım bilemedim
Yaptın mı yapacak mısınNe pişireceğim diye düşünürken sonuç bu
Ellerine sağlık canım. Çocuklar düzgün bir şey yemiyor. Çorba ile vitamin ihtiyaçlarını karşılıyoruz işteKolay gelsin canim
Bende tavuklu sehriye corbasi yapacagim
Kuzu haslama yapiyorum
Dun aksam yemek yemedik nohutlu tavuklu pilav duruyor onu yer esim corba ve kuzu haslamayi yemez ikisinde de tavuk var et var demeyin yani corbayi ozellkle kizim icin yapiyorum .
Aleyküm selam. Hayırlı cumalar. Karnıyarık yapacağım büyük ihtimalle daha karar vermedim.Selamun aleykum günaydın kızlar. Cumamız mübarek olsun. Bugün hiç enerjik değilim
Canım sadece uyumak istiyor. Yemek olarak da dünden kalan mercimek çorbası var. Başka bir şey de yapasım yok.
Siz nasılsınız? Ne yapacaksınız?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
Merhaba dün yazdığım gitmedi galiba. Karnıyarık yaptım dün. Bugünde mercimek çorbası salata yapacağım.Selamun aleykum kızlar. Dün çorbam yetmeyince fırında sebze kızartması yaptım. Hepsi bitmeyince sabah domatesle kavurup yedik. Değişik oldu ama benim hoşuma gitti.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
Ellerine sağlık canımFirinda butun pilic
pirinc pilavi
yogurtlu patlican salatasi
Bazen olabiliyor öyle. Basiyorsun ama göndermiyor.Aleyküm selam. Hayırlı cumalar. Karnıyarık yapacağım büyük ihtimalle daha karar vermedim.
Merhaba dün yazdığım gitmedi galiba. Karnıyarık yaptım dün. Bugünde mercimek çorbası salata yapacağım.
Değişik bir menü olmuşKahvaltiyi dolu dolu yaptigimiz icin hafif birseyler olacak aksam. Yeşil salata ve tereyagli karides yapicam cook severim hem asiri pratik hem de faydalı tavsiyedir.
Aslında degisik degil de ulkede deniz mahsulu tuketimi aliskanligi biraz zayif. Önceden hic sevmezdim balık ve turevlerini. 2 senedir alistim simdi yemesem baya canım cekiyor, kilo da yapmiyor en guzel tarafıDeğişik bir menü olmuş
Hiç karides yermemiştim. Yanılmıyorsam sayfada ilk yapan sensin