- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #18.061
BEnim kızzzzzz hastası bu yemeğin spagetti mi yaptın normal makarna mıKizlar cok guzel oldu kremali mantarli tavuklu makarna
Tek cesit onu yedik bu aksama da var yeni yemek yapmayacagim
Kedidili tatlisi yaptim orman meyveli
Offffff geçmiş olsun canım rabbim korumuşAleyküm selam canım. Benim dünden mercimeğim var. Kıza kıymalı şehriye yapacağım. Makarna dün yapmadım bugün yaparım belki. Hiç halim yok benim cadı sabah bizim yataktan inerken kaşını yatağın kenarliğina çarptı. Kanı görünce bir fena oldum korktum da gözüne geldi diye hala kendime gelemedimRabbim bütün çocukları korusun.
Teşekkür ederim canım. Allah korudu gerçekten gözüne gelse ne olurdu düşünemiyorum bileOffffff geçmiş olsun canım rabbim korumuş
Yok normal kulak makarnayla yaptim penne ile yapmak isterdmde evde yokmus cok ovuluyordu deneyeym dedm ciddwn harika oldu hafif kasarda serptm ama o malzemeleri neye koysan mikemmel olurduBEnim kızzzzzz hastası bu yemeğin spagetti mi yaptın normal makarna mı
Dün fırında karnıbahar yapmıştım arttı yanına köfte ve çorba yapacağım canımSelamun aleykum günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben kızımın dersleriyle uğraşıyorum
Uzaktan olmuyor yaa, ben de anlatmayı beceremiyorum. Allah öğretmenlere zeval vermesin.
Kırmızı biber dolması yapacağım da ne zaman yaparım bilmiyorum. Hadi siz de başlayın, erkenden bitirelim yemek işini
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
@balpamuk
@Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
Afiyet olsun canım. Sebzelerin de son zamanları. Bol bol yiyelim bitmeden.Ben türlü yapacağım yanına da bi pilav kaynatıvereyim
Ellerine sağlıkDereotlu fırında girit kabağı dolması birde yayla çorbası Bugünkü menüm bu benimde ☺
Afiyet şifa olsun o zamanKizlar cok guzel oldu kremali mantarli tavuklu makarna
Tek cesit onu yedik bu aksama da var yeni yemek yapmayacagim
Kedidili tatlisi yaptim orman meyveli
Çok çok çok çok çok geçmiş olsun canım. Cimcimeler unutuyor ama biz etkisinde kalıyoruzAleyküm selam canım. Benim dünden mercimeğim var. Kıza kıymalı şehriye yapacağım. Makarna dün yapmadım bugün yaparım belki. Hiç halim yok benim cadı sabah bizim yataktan inerken kaşını yatağın kenarliğina çarptı. Kanı görünce bir fena oldum korktum da gözüne geldi diye hala kendime gelemedimRabbim bütün çocukları korusun.
Karnabahar erken çıkmışDün fırında karnıbahar yapmıştım arttı yanına köfte ve çorba yapacağım canım
Sağol canım. Evet ya o 2 dakika bile ağlamadı hemen oyuna daldı ben ondan çok ağladım hala içim titriyor valla ..Çok çok çok çok çok geçmiş olsun canım. Cimcimeler unutuyor ama biz etkisinde kalıyoruz
Bir dahakine spagetti ile dene aynı dışarda yiyorsun gibi gerçekten çok lezzetli oluyorYok normal kulak makarnayla yaptim penne ile yapmak isterdmde evde yokmus cok ovuluyordu deneyeym dedm ciddwn harika oldu hafif kasarda serptm ama o malzemeleri neye koysan mikemmel olurdu
Benim şnitzelin yanında makarna ve ezme salata yaparım herhaldeSelamun aleykum günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben kızımın dersleriyle uğraşıyorum
Uzaktan olmuyor yaa, ben de anlatmayı beceremiyorum. Allah öğretmenlere zeval vermesin.
Kırmızı biber dolması yapacağım da ne zaman yaparım bilmiyorum. Hadi siz de başlayın, erkenden bitirelim yemek işini
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
@balpamuk
@Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
Selamun aleykum kızlar. Dün sizi dinleyerek soğansız taze fasulye yapmadım.
Bugüne kaldı yani. Taze fasulye ve şehriye pilavı yapacağım inşallah.
Siz nasılsınız? Menüler gelsin
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
@balpamuk
@Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
Tamam da cok kalorili yaaaBir dahakine spagetti ile dene aynı dışarda yiyorsun gibi gerçekten çok lezzetli oluyor
Benim kız hastası hafta da bir mutlaka istiyor
Teşekkür ederim Hayır canım ama Ege yemeklerini severimEllerine sağlık
Menü çok değişik geldi. Egeli misin canım
Ben bu fırın yemeğini keyşfettiğim den beri yaz kış canım istiyor :) evet geçen c.tesi pazarında göründeKarnabahar erken çıkmış
Ellerine sağlık canım.
Aleyküm selam.Selamun aleykum günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben kızımın dersleriyle uğraşıyorum
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
@balpamuk
@Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?